torq Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 έχω κοντέψει να τρελαθώ επειδή δε βρίσκω προφανή εξήγηση. λοιπον. έχω ένα gps και καθώς το συνδέω με τον υπολογιστή για να του περάσω κάτι αρχεία (pois) στην εσωτερική μνήμη ένα συγκεκριμένο αρχείο δεν αντιγράφεται με τίποτα. πρόκειται για αρχείο *kml από το site και συγκεκριμένα το αρχείο με όλες τις υπηρεσίες υγείας για το igo. όποιον πιθανό τρόπο και να δοκίμασα, η αντιγραφή σταματάει. έχω δοκιμάσει να αλλάξω όνομα-επέκταση. τίποτα. έχω δοκιμάσει να δημιουργήσω ένα κενό αρχείο στη μνήμη του gps και να κάνω αντιγραφή -επικόλληση τα δεδομένα αλλά όταν πατάω αποθήκευση δεν αποθηκεύεται. έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το αρχείο και να το αποθηκεύσω κατευθείαν στο gps. δε γίνεται. τι διάολο φταίει; μόνο με αυτό το αρχείο το κάνει παλαιότερα με ένα άλλο gps είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα αρχείο χάρτη για το πρόγραμμα navigon. μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα
torq Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Σε άλλο pc δοκίμασες...? δυστυχώς το 2ο pc Μου είναι χαλασμένο και δεν είναι εύκολο να βρω άλλο.
filip123go Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ξεκίνα το pc σε με ubuntu live cd και δοκίμασε από εκεί...
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να το κάνεις zip ή rar με winrar και να το αντιγράψεις... Και πες μας
torq Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να το κάνεις zip ή rar με winrar και να το αντιγράψεις... Και πες μας το δοκίμασα και αυτό. αντιγράφεται στη μνήμη αλλά όταν πάω να το αποσυμπιέσω βγάζει πάλι τα ίδια έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή λύση που μπορούσα να σκεφτώ. μένει αυτό με το livecd
karmen1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Για chkdsk το κόβω να πηγαίνει αλλά δοκίμασε και το live cd....
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να το κάνεις rename σε mpe.txt και δες αν αντιγράφεται.
torq Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 τελικά αφού δεν κατάφερα τίποτα έκανα τη μεταφορά από έναν άλλο υπολογιστή και έγινε κανονικα. τι γίνεται; προς το παρόν πάντως βρήκα λύση
hawkpilot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 τελικά αφού δεν κατάφερα τίποτα έκανα τη μεταφορά από έναν άλλο υπολογιστή και έγινε κανονικα. τι γίνεται; προς το παρόν πάντως βρήκα λύση Τσέκαρε μήπως το antivirus που έχεις το κόβει - παλαιότερα που είχα AVG είχα αντιμετωπίσει τέτοιο φαινόμενο.
tonis22pap Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μάλλον το usb καλώδιο σου παιζει να μην κάνει καλη επαφή.
wizard23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 μέσα στον σκληρό σου μπορείς να του αλλάξεις την τοποθεσία? bad sector μυρίζω......
tarantules Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μάλλον το usb καλώδιο σου παιζει να μην κάνει καλη επαφή. Ότι πιο άκυρο έχω ακούσει μέσα στον σκληρό σου μπορείς να του αλλάξεις την τοποθεσία? bad sector μυρίζω...... Κι εγώ αυτό πιστεύω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.