Προς το περιεχόμενο

πολλα bad sectors

vaggospat13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γυρνοντας απο τις διακοπες , οταν ανοιξα τον σταθερο μου δεν καταφερα να μπω στα παραθυρα αφου εκανα αναζητηση για σφαλματα με το εργαλειο windows 7 βρηκε καποια σφαλματα δισκου και οταν πηγε να κανει chkdsk μου εβγαζε συνεχεια μην το ταδε αρχειο δεν ηταν δυνατο να βρεθει. υποψιασμενος εβαλα το HD Regenerator να ψαξει για bad sectors μεχει στιγμης εχει βρει και εχει κανει reganarate 17000+ bad sectors οδισκος μου ειναι μες ο wd caviasr green 64mb cash ειναι χωρισμενος σε 2 partition το 1ο που εχει τα windows 7 και το 2ο που εχει καποιες ταινιες. μπαινοντας απο τον 2ο δισκο που εχω με το windows xp το partition με τα win 7 δεν μπορει να μου το ανοιξει και μου βγαζει σφαλμα ενω το 2ο με τις ταινιες το ανοιγοι κανονικα εκανα αντιγραφη μαλιστα και τις ταινιες σε εξωτερικο.Πωςς προεκυψαν ετσι ξαφνικα τοσοι bad sectors , μπορω να τον παω για αλλαγη αφου ειναι μες την εγγυηση;

Δημοσ.

πως προεκυψαν τα bad sectors μην το ψαχνεις.ετυχε.

Εφοσον ειναι σε εγγυηση μπορεις να πας να τον αλλαξουν ,αφου τα bad sectors ειναι λογος για αντικατασταση

Δημοσ.

Πωςς προεκυψαν ετσι ξαφνικα τοσοι bad sectors , μπορω να τον παω για αλλαγη αφου ειναι μες την εγγυηση;

Είναι σαν να ρωτάς "πώς προέκυψαν ξαφνικά τόσα καρκινικά κύτταρα;" για κάποιον που "φεύγει" από λευχαιμία.

Πεθαίνει ο δίσκος, αυτό υποδηλώνουν οι "ξαφνικά πολλοί bs".

Για σιγουριά -για να μην τρέχεις τζαμπέ- κατεβάζεις το διαγνωστικό της εταιρίας του και τον ελέγχεις με αυτό. Αν αυτό (με βάση τους bad sectors που αυτό βλέπει - άσε τί αναφέρει το HDDR), πει "failed", τότε πας καρφί στο κατάστημα αγοράς και τους λες τα νέα ζητώντας αντικατάσταση.

Δημοσ.

αυτο θα κανω αλλα κοιταω μηπως σωσω τα windows καθως τα αντιγραφα ασφαλειας που εχω ειναι απο τον ιουνιο.

θα κανω και ενα τεστ με το hd diagnostics,

υπαρχει περιπτωση στο πλαισιο απο οπου τον πηρα αντι να μου τον αντικαταστησουν να μου δωσουν πιστωτικο για να παρω καπιον καλυτερο;

Δημοσ.

Είναι σαν να ρωτάς "πώς προέκυψαν ξαφνικά τόσα καρκινικά κύτταρα;" για κάποιον που "φεύγει" από λευχαιμία.

Πεθαίνει ο δίσκος, αυτό υποδηλώνουν οι "ξαφνικά πολλοί bs".

Για σιγουριά -για να μην τρέχεις τζαμπέ- κατεβάζεις το διαγνωστικό της εταιρίας του και τον ελέγχεις με αυτό. Αν αυτό (με βάση τους bad sectors που αυτό βλέπει - άσε τί αναφέρει το HDDR), πει "failed", τότε πας καρφί στο κατάστημα αγοράς και τους λες τα νέα ζητώντας αντικατάσταση.

αντιστοιχα και αντιστροφα αν το εργαλειο της wd δε δει bad sectors δε γινεται αλλαγη ακομα και αν τα sentinel, regeneretor κτλ βλεπουν σφαλματα. τα εργαλεια της wd (oπως και τα seatools της seagate) επιτρεπουν εναν αριθμο bad sectors να υπαρξουν πριν σου δειξουν το 1ο bad sector ( το γιατι εξηγηται στο οτι ο καθε σκληρος εχει ενα μεγιστο αριθμο bad sectors που κανει μονος του recover σε αλλο τομεα οποτε και λειτουργει κανονικα). αλλα στη δικια σου περιπτωση ο δισκος οπως ανεφερε και washcloud πνεει τα λοισθια. εχει bad sectors να φαν και οι κοτες και δεν υπαρχει περιπτωση να μη τους δειξει και το εργαλειο διαγνωσης της wd. αν τους δειξει η wd κανει απευθειας αλλαγη. μην σε αγχωνει αυτο

Δημοσ.

Το γεγονός όμως ότι εμφάνισε 17.000+bs μόνο στο πρώτο διαμέρισμα, αφού από το δεύτερο έκανε κανονικά της αντιγραφές του, δείχνει κάτι άλλο.Δηλαδή ή έφαγε κλωτσιά ο δίσκος στην αρχή του platter ή είναι ψευδές bad sector.

Δημοσ.

Το γεγονός όμως ότι εμφάνισε 17.000+bs μόνο στο πρώτο διαμέρισμα, αφού από το δεύτερο έκανε κανονικά της αντιγραφές του, δείχνει κάτι άλλο.Δηλαδή ή έφαγε κλωτσιά ο δίσκος στην αρχή του platter ή είναι ψευδές bad sector.

η καποιο προβλημα μηχανικο ή κατι παρεμφερες αυτοκαταστρεφει το δισκο καθως αυτος λειτουργει

πολλα μπορει να συμβαινουν σε ενα τοσο ευαισθητο κατασκευασμα. το θεμα ειναι οτι οπως και να ναι δε μπορεις πια να εμπιστευτεις αυτο το δισκο οποτε μακαρι να το δειξει και το εργαλειο της wd το περιβοητο bad sector. ψευδες ή μη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...