slipknot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αυτό τον καιρό διαβάζω τεύχη από Tales from the Crypt. Την oldschoolια της θρυλικής EC Comics, όχι τη νέα σειρά που άρχισε το 2007. Έχει διαβάσει κανένας; Θυμάμαι πως πριν χρόνια η Modern Times το είχε εκδώσει μεταφρασμένο. Γύρω στα 6-8 τεύχη. Τα είχα όλα, αλλά δυστυχώς φάγανε πέταμα. Θα τσεκάρω κάποια στιγμή οπωσδήποτε και τα αδερφάκια The Haunt of Fear και The Vault of Horror, καθώς και άλλους τίτλους της εταιρίας.
panagos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εγώ τα τελευταία 12-13 χρόνια διαβάζω Spawn. Παίζει να τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα, αλλά τα τελευταία χρόνια την έχουν κουράσει πολύ την ιστορία (καλά ο αρχικός "σκοπός" του Spawn έχει φύγει προ πολλού..) και γράφουν ο,τι να' ναι. Περισσότερο πλέον μου αρέσουν τα Sam & Twitch, Spawn the dark ages και Spawn the undead με το τελευταίο να θεωρώ καλύτερο (τα οποία νομίζω δεν βγαίνουν πλέον). Επίσης διάβαζα Conan και κάνα Death Dealer αν έβρισκα αλλά.. τα χρόνια περνάνε και δυστυχώς δεν ενθουσιάζομαι όπως κάποτε.. γμτ Last but not least η καταπληκτική Druuna. Φοβερά σχέδια και ψυχεδελικές ιστορίες. Pure art.
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 (ειδικά ο Edika, πρέπει να είναι άρρωστος...) Μα γιατί το λες αυτό; Luci, no offense! ;p
deesnider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γι' αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, liopyr... άκου "άρρωστος"! Γιατί άραγε;...
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα τα ηθελα αυτα με καποιο τροπο επειδη ειναι στα ελληνικα και πριν απο το #100 εχω ελαχιστα
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θα τα ηθελα αυτα με καποιο τροπο επειδη ειναι στα ελληνικα και πριν απο το #100 εχω ελαχιστα Εγώ έχω κενά μετά από ένα σημείο. Θα παίξει τράμπα. Το email σου είναι το msn σου;
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω κενά μετά από ένα σημείο. Θα παίξει τράμπα. Το email σου είναι το msn σου; Τα βρηκα μεχρι το 100 απο ενα blog. Δυστυχως Luci μετα το 100 εχω τα περισσοτερα σε εντυπη μορφη. Ηταν τοτε που ξεκινησε ο Βιος και η Πολιτεια και αρχισα απο τοτε να μαζευω. Τι διαδικασια θα ηταν να τα καναμε ολα αυτα σε ηλεκτρονικη μορφη? Ειναι περιεργο που δεν υπαρχουν πουθενα.
spacefart Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 υπηρχαν παλια στον greek tracker.. θα πρεπει να σκαναρεις την καθε σελιδα και export σε pdf
deesnider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τι διαδικασια θα ηταν να τα καναμε ολα αυτα σε ηλεκτρονικη μορφη? Ειναι περιεργο που δεν υπαρχουν πουθενα. Ρίξε ένα τελευταίο ψάξιμο, μήπως βρεις να κατεβάσεις κάποια απ' αυτά που σου λείπουν (όσα δεν έχεις σε ψηφιακή μορφή). Αν δε τα βρεις, από τη στιγμή που τα έχεις σε έντυπη μορφή, κάνε αυτό που σου προτείνει ο spacefart. Μπορεί να φαίνεται "βουνό" αλλά αν αρχίσεις ...αποφασιστικά το σκανάρισμα, θα τελειώσεις χωρίς να το καταλάβεις (άλλωστε δε σε κυνηγάει κανείς, έτσι Σου το λέω από προσωπική πείρα, αφού έχω σκανάρει ...δυο βιβλιοθήκες από παλιά τεύχη κόμικς!
washcloud Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τα βρηκα μεχρι το 100 απο ενα blog. Δυστυχως Luci μετα το 100 εχω τα περισσοτερα σε εντυπη μορφη. Ηταν τοτε που ξεκινησε ο Βιος και η Πολιτεια και αρχισα απο τοτε να μαζευω. Τι διαδικασια θα ηταν να τα καναμε ολα αυτα σε ηλεκτρονικη μορφη? Ειναι περιεργο που δεν υπαρχουν πουθενα. Αν προτιμάς το σκανάρισμα-PDFάρισμα, "απλά" θέλει χρόνο (και σκάνερ), όπως ήδη ειπώθηκε. Πάντως υπάρχουν ήδη edit:τα περισσότερα από το #100 και πέρα - όπως επίσης η πλειονότητα μέχρι το #100 διαθέσιμα σε PDF (δοθέντος ότι το σκανάρισμα σε χαλάει), κι ενδιαφέρεσαι (αν έχεις πρόσβαση σε...κυανόλευκο περιβάλλον. Αν δεν την έχεις, αλλά συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι, pmάρισε και θα το βολέψουμε).
..MementoMori.. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αν προτιμάς το σκανάρισμα-PDFάρισμα, "απλά" θέλει χρόνο (και σκάνερ), όπως ήδη ειπώθηκε. Πάντως υπάρχουν ήδη edit:τα περισσότερα από το #100 και πέρα - όπως επίσης η πλειονότητα μέχρι το #100 διαθέσιμα σε PDF (δοθέντος ότι το σκανάρισμα σε χαλάει), κι ενδιαφέρεσαι (αν έχεις πρόσβαση σε...κυανόλευκο περιβάλλον. Αν δεν την έχεις, αλλά συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι, pmάρισε και θα το βολέψουμε). Η αληθεια ειναι οτι για τα συγκεκριμενα δεν καιγομαι. Ζητημα να μου λειπουν 3-4 απο το 100 και μετα. Ελεγα να τα σκαναρω για να βγαλω στο νετ να τα χαρουν και αλλοι. Αν παρω σκανερ ισως να το κανω. Αυτοι οι κυανολευκοι τα ανοιγουν ποτε τα registration?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα