Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, ακόμη όχι, αλλά θα τη βρίσκαμε τη λύση (είναι και φρη Λίτσα).

Σκέφτηκα στην αρχή να χωρέσω (ρωτώντας) στις πιθανές περιπτώσεις, το αν σ' ενδιαφέρει ο διαμοιρασμός ή να τα χαρείς προσωπικώς, αλλά μετά θεώρησα ότι δεν είχε σημασία (είτε τα σκανάρεις ο ίδιος, είτε τα κατεβάσεις, αν σκοπός είναι να τα διαμοιράσεις, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο).

Τεσπα, αν ενδιαφερθείς για τα όσα σου λείπουν, ρίχνεις σύρμα για να τσεκάρω.

• 9 μήνες μετά...
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μικρότερος δεν μπορώ να πώ ότι είχα διαβάσει πολλά αν κ με τα κλασικά τύπου μίκυ μάους κ λούκυ λούκ κάτι είχα κάνει.σκέφτομαι να αρχίσω κάποια κ πιό συγκεκριμένα απο το Kick-Ass που μου άρεσε πολύ η ταινία κ έχω ακούσει πολλά καλά σχόλια.δεν ξέρω όμως που μπορώ να τα βρώ κ πόσα τεύχη υπάρχουν,ξέρει κάποιος κάτι?

υσ αν δεν υπάρχει θέμα για κόμικς μπορούμε να μιλάμε εδώ.

Επεξ/σία από kamasoutra
Δημοσ.

Όσον αφορά τη λέξη "κομικς ή κομιξ", σωστό, για μένα είναι το "κομικς". Όπως και στο "το τανκ - τα τανκς", έτσι και εδώ, είναι "κς". Πολλοί για παράδειγμα λένε "τα τανξ", το οποίο, δεν είναι σωστό. Τέλος πάντων. Ας μη χαλάσουμε το θέμα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το χαλάμε (όταν δεν υφίσταται περαιτέρω συζήτηση) με το να πούμε ότι οι ξενικές λέξεις δεν κλίνονται/δεν έχουν αριθμούς (σύμφωνα με την επίσημη γραμματική πάντα βέβαια). Μ' άλλα λόγια, το "γραμματικά σωστό", είναι το/τα κόμικ... 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το χαλάμε (όταν δεν υφίσταται περαιτέρω συζήτηση) με το να πούμε ότι οι ξενικές λέξεις δεν κλίνονται/δεν έχουν αριθμούς (σύμφωνα με την επίσημη γραμματική πάντα βέβαια). Μ' άλλα λόγια, το "γραμματικά σωστό", είναι το/τα κόμικ... 

Μιας που το έφερε η κουβέντα, σε θέμα προς μελέτη στην "νεοελληνική γλώσσα", στη δευτέρα λυκείου, ως τίτλο, στο βοήθημα που έχω, αναφέρει "Τα Κομικς" (ως τίτλος θέματος άρθρου αυτό).

Δημοσ.

Ότι δεν κλίνονται πάντως, δεν κλίνονται. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο ως κανόνας, μάλλον είναι λάθος του βοηθήματος.

Δημοσ.

Με το που είδα τον τίτλο του thread ήρθαν στο μυαλό μου τα εξής:

Blek%20M%201974%2011.jpg

garfield008.jpg

Scan0004.jpg

978-960-329-381-4.jpg

750248.jpg

747561212934525.jpg

Δημοσ.

ελληνικη λεξη ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...