washcloud Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Απ' όσο ξέρω, ακόμη όχι, αλλά θα τη βρίσκαμε τη λύση (είναι και φρη Λίτσα). Σκέφτηκα στην αρχή να χωρέσω (ρωτώντας) στις πιθανές περιπτώσεις, το αν σ' ενδιαφέρει ο διαμοιρασμός ή να τα χαρείς προσωπικώς, αλλά μετά θεώρησα ότι δεν είχε σημασία (είτε τα σκανάρεις ο ίδιος, είτε τα κατεβάσεις, αν σκοπός είναι να τα διαμοιράσεις, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο). Τεσπα, αν ενδιαφερθείς για τα όσα σου λείπουν, ρίχνεις σύρμα για να τσεκάρω.
kamasoutra Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) μικρότερος δεν μπορώ να πώ ότι είχα διαβάσει πολλά αν κ με τα κλασικά τύπου μίκυ μάους κ λούκυ λούκ κάτι είχα κάνει.σκέφτομαι να αρχίσω κάποια κ πιό συγκεκριμένα απο το Kick-Ass που μου άρεσε πολύ η ταινία κ έχω ακούσει πολλά καλά σχόλια.δεν ξέρω όμως που μπορώ να τα βρώ κ πόσα τεύχη υπάρχουν,ξέρει κάποιος κάτι? υσ αν δεν υπάρχει θέμα για κόμικς μπορούμε να μιλάμε εδώ. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2012 από kamasoutra
slipknot Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 8 τεύχη είναι το Kick-Ass. Έχει βγει και sequel με 7 τεύχη.
angmar Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σύμφωνα με αυτό έχει 8 τεύχη. Επίσης άλλαξε τον τίτλο σε "Κόμιξ" ή "Comics".
kamasoutra Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις κ για το θέμα δεν ξέρω πώς το κάνουμε,αν κάποιος admin μπορεί θα βοηθούσε.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%82 Με Ξ είναι το όνομα του περιοδικού, που το έκαναν έτσι απλώς για να ξεχωρίζει. Εκτός αν το προσεγγίζεις γραμματικά το θέμα, ότι το "κς" πρέπει να είναι "ξ"
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Όσον αφορά τη λέξη "κομικς ή κομιξ", σωστό, για μένα είναι το "κομικς". Όπως και στο "το τανκ - τα τανκς", έτσι και εδώ, είναι "κς". Πολλοί για παράδειγμα λένε "τα τανξ", το οποίο, δεν είναι σωστό. Τέλος πάντων. Ας μη χαλάσουμε το θέμα.
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω να το χαλάμε (όταν δεν υφίσταται περαιτέρω συζήτηση) με το να πούμε ότι οι ξενικές λέξεις δεν κλίνονται/δεν έχουν αριθμούς (σύμφωνα με την επίσημη γραμματική πάντα βέβαια). Μ' άλλα λόγια, το "γραμματικά σωστό", είναι το/τα κόμικ...
giorgos147 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω να το χαλάμε (όταν δεν υφίσταται περαιτέρω συζήτηση) με το να πούμε ότι οι ξενικές λέξεις δεν κλίνονται/δεν έχουν αριθμούς (σύμφωνα με την επίσημη γραμματική πάντα βέβαια). Μ' άλλα λόγια, το "γραμματικά σωστό", είναι το/τα κόμικ... Μιας που το έφερε η κουβέντα, σε θέμα προς μελέτη στην "νεοελληνική γλώσσα", στη δευτέρα λυκείου, ως τίτλο, στο βοήθημα που έχω, αναφέρει "Τα Κομικς" (ως τίτλος θέματος άρθρου αυτό).
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ότι δεν κλίνονται πάντως, δεν κλίνονται. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο ως κανόνας, μάλλον είναι λάθος του βοηθήματος.
*nenya* Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Με το που είδα τον τίτλο του thread ήρθαν στο μυαλό μου τα εξής:
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν νομίζω να το χαλάμε (όταν δεν υφίσταται περαιτέρω συζήτηση) με το να πούμε ότι οι ξενικές λέξεις δεν κλίνονται/δεν έχουν αριθμούς (σύμφωνα με την επίσημη γραμματική πάντα βέβαια). Μ' άλλα λόγια, το "γραμματικά σωστό", είναι το/τα κόμικ... ελληνικη λεξη ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα