az1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 καλησπερα παιδια,οπως ειπα και στον τιτλο εδω και 2 μερες ο υπολογιστης κανει συνεχεια επανεκκινησεις...εκανα clear cmos αλλα τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,επισης μερικες φορες μπαινει στα windows και μετα απο 10-15 δευτερολεπτα παγωνει τελειως η οθονη..δοκιμασα και τις μνημες αλλα τιποτα...λετε να φταιει η μητρικη???παντως παει το μυαλο μου και στο σκληρο...καθε γνωμη καλοδεχουμενη,ευχαριστω προκαταβολικα!
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Έχεις καμιά μπλε οθόνη ; Μπορείς να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία από θερμοκρασίες με το hwmonitor ;
az1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 οχι δεν εχω μπλε οθονες...οσσο για τις θερμοκρασιες δεν ειναι αυτες το προβλημα αφου ειναι γυρω στους 40 βαθμους..κατι αλλο φταιει αλλα τι???
az1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 πως να δωσω φωτογραφια αφου σου λεω οτι κανει συνεχεια επανεκκινησεις....απο internet caffe μιλαω...
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οκ κάνε boot από το dvd των windows και κάνε μια διόρθωση των windows
rebellion Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ειχα και εγω το ιδιο θεμα.Φιλε πατα F8 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης για να μπεις σε ασφαλη λειτουργια.Και μετα πανε στο Επαναφορα Συστηματος (Εναρξη - Ολα τα προγραμματα - Βοηθηματα-Εργαλεια συστηματος-Επαναφορα Συστηματος) και επελεξε μια προηγουμενη ημερομηνια (οταν σου λειτουργουσε οκ) για να τον επαναφερεις.Ετσι λυθηκε σε μενα με windows Xp.
karmen1983 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 καλησπερα παιδια,οπως ειπα και στον τιτλο εδω και 2 μερες ο υπολογιστης κανει συνεχεια επανεκκινησεις...εκανα clear cmos αλλα τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,επισης μερικες φορες μπαινει στα windows και μετα απο 10-15 δευτερολεπτα παγωνει τελειως η οθονη..δοκιμασα και τις μνημες αλλα τιποτα...λετε να φταιει η μητρικη???παντως παει το μυαλο μου και στο σκληρο...καθε γνωμη καλοδεχουμενη,ευχαριστω προκαταβολικα! Παγώνει τελείως η οθόνη,,,, παίζει να χάνει την επαφή του ο δίσκος Για τα restart αν όλα όσα είπαν αποτύχουν, αποσύνδεσε power και το reset Κουμπί και κάνε εκκίνηση με κατσαβίδι να δεις αν συνεχίσει....
az1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 παιδια ολλα οκ!τελικα αλλαξα καλωδιο sata και καθαρισα λιγο τις επαφες του σκληρου και ολλα κομλε.παντως ευχαριστω για τις συμβουλες!
evoracing Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 και εγώ είχα τέτοιο προβλημα και ήταν ένας βαρύς ιος δεν θημαμε ονομασία έκανα 3 μέρες για να κάνω format δεν με άφηνε με τυπωτά με το ζόρι κατάφερα να το κάνω...
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 και εγώ είχα τέτοιο προβλημα και ήταν ένας βαρύς ιος δεν θημαμε ονομασία έκανα 3 μέρες για να κάνω format δεν με άφηνε με τυπωτά με το ζόρι κατάφερα να το κάνω... Με την καμία..! Ο ιός αρχίζει να λειτουργεί αφού μπεις στα windows..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.