Inprevious Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλησπερα,πριν λιγες ωρες εκανα ενα φορματ και ξαφνικα αφου ειχα κανει εγκατασταση τους drivers κανω επαννεκινηση και κατευθειαν ο δισκος μου βγαζει blue screen , κανει επαννεκινηση μονο του και με το που μπαινει BIOS μου βγαζει ενα μυνημα του τυπου "cmos checksum error - Default Loaded". και εκλεινε μονο του.Εβγαλα την μπαταρια cmos την αφησα για λιγο, επιστεφω την βαζω, τον ανοιγω και ολα οκαυ.Αλλα οταν κανει start-up τα windows δεν μου εμφανιζει καμια συσκευη usb λες και ειναιν νεκρες,Δηλαδη οταν μπενω bios τις εντοπιζει και δουλευουν αλλα μετα το bios οταν παει για start-up windows δεν εντοπιζει τιποτα , λες και δεν υπαρχει τιποτα. Χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια.Ευχαριστω εκ των προτερων Καμια βοηθεια?
stm00192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να δεις αν τις βλεπει με καποιο linux live cd και αν ναι τοτε ξαναπερνα τα windows απο την αρχή χωρις να βαλεις drivers για τις usb αφηνοντας τους default των 7
Obsidian Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Υπαρχει μια ρυθμιση για το USB στο Bios ονοματι "USB Legacy". Την εχεις ενεργοποιησει?
Inprevious Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Linux δεν εχω,αυτο με τo USB Legacy θα το κοιταξω τωρα μισο και ξανα απανταω, αλλα αφου το mouse το εντοπιζει οταν ειμαι bios,μετα οταν κανει start-up γιατι χανεται?.
driftingcris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Linux δεν εχω,αυτο με τo USB Legacy θα το κοιταξω τωρα μισο και ξανα απανταω, αλλα αφου το mouse το εντοπιζει οταν ειμαι bios,μετα οταν κανει start-up γιατι χανεται?. Τα Linux τα κατευαζεις. Ειναι τζαμπαρια βρε.
Inprevious Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι το ξερω, αλλα δεν τα εχω προχειρα εννοουσα.Η λυση βρεθηκε παιδια. Ηταν 1 σεττινγ στο βιος "USB LEGACY SETTINGS" ηταν ολα στα default δηλαδη απενεργοποιημενα, τα ενεργοποιησα και ολα ενταξει,ευχαριστω για την βοηθεια. Ευχαριστω Obsidian
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.