8anos94 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Παιδεια πρωτη φορα το βλεπω αυτο λοιπον παιζω μια χαρα ωραια ενα παιχνηδι και μετα μολιε το κλησω η θα εχει παγωσει το πισι(το ποντικι κουνιετε)η δεν θα δουλευουν τα ηχεια η και τα δυο μαζι εκει φτεει η μητρικη? Υ.Γ Μολις παρηγκηλα καινουργιο τροφοδοτικο γιατι το παλιο ειχε προβληματα δεν δουευε το ανεμηστηρι και πιος ξερει τι αλλο το λεω μηπως εφθυνεται το τροφοδοτικο Tο πισι εχει επεξεργαστη intel core 2 duo 3.00 ghz psu 400w (Υ.Γ Δεν το εχω αλαξει ακομα)
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν είναι μόνο σε ένα παιχνίδι τότε το ποιο πιθανό είναι να μην είναι γνήσιο game και να δημιουργείται το πρόβλημα από το ακατονόμαστο.
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Επίσης δοκίμασε να ξανα εγκαταστήσεις το παιχνίδι και δες αν στο κάνει μονο σε αυτό
8anos94 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 οκ ευχαριστω παιδια θα το κακνω.Αρα δεν φτεει καποι handware του πισι?
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 οκ ευχαριστω παιδια θα το κακνω.Αρα δεν φτεει καποι handware του πισι? Κάτσε να δω, μας απάντησες σε κάποια από της ερωτήσεις μας για να έχουμε νέα στοιχεία;;;;;
8anos94 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μπα μονο σε ενα παιχνιδι το παθενω σιγκεκριμενα στο lord of the ring the battle for middle earth 2 σε ghX η σε καποιο αλλο δεν εχω παρατηρηση αλλα μια μερα ειχα αφησει για κανα μιαρο το πισι χορις να κανω κατι και ειχε παγωσει και του εκανα restart απο το κουμπακι για να ξυπνησει αλλα το ποντικι συνεχεζει να κουνιεται απλα δεν μπορω να πατησω και την διαχειρηση εργασιων μπορω να βγαλω νομιζω αλλα δεν μπορω να τησω εκει ειναι το θεμα μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.