lebron15 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σε κανα εικοσαημερο θα ανεβω Κομοτηνη και πρεπει να βρω εναν τροπο να ανεβασω το ποδηλατακι μου απο την ΑΘηνα στην Κομοτηνη με οσο το δυνατον λιγοτερα εξοδα, πιστευω οτι οι μεταφορικες κανουν τετοιες δουλειες,για courrier που ρωτησα δε με συμφερει γιατι θα μου παρει στο χαλαρο 70Ε,εχω ακουσει και για μεταφορα μεσω τρενου και κτελ αλλα δεν ξερω αν ισχυει,τα φωτα σας παρακαλω...
yiannis72 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι μεταφορικές κάνουν σίγουρα τέτοιες δουλειές. Οπωσδήποτε ρώτα και στο ΚΤΕΛ .Νομίζω ότι θα το πάρουν αλλά δεν ξέρω πόσα θα χρεώσουν.Απ'ότι γνωρίζω για ένα δέμα 7-8 κιλών για Θεσ/νικη ας πούμε,χρεώνουν γύρω στο 10αρικο(από Αθήνα μιλάμε πάντα).Το ποδήλατο βέβαια έχει και κάποιο όγκο.
nickarmy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ψαξε κανεναν φίλο που παει και αυτός επάνω και πες του να παρει και το ποδηλατο , η καποιος που να εχει σχαρες στο αυτοκινητο ... άλλη λύση πάρε το ποδήλατο και καντο εκδρομη ? εχεις σκεφτει να το διαλύσεις (δεν ξερω τον τυπο του ποδηλατου) και να το βάλεις στο αυτοκινητο μεσα
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εχεις σκεφτει να το διαλύσεις (δεν ξερω τον τυπο του ποδηλατου) και να το βάλεις στο αυτοκινητο μεσα Απ' ότι κατάλαβα δεν έχει αυτοκίνητο. Αν είχε θα ήταν απλό. 40 ευρώ κάνει μια σχάρα στα praktiker
kabamaru21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 γίνετε μεσω κτελ αλλα πρεπει να πας με καποιο δρομολόγιο που δεν θα εχει κοσμο, ωστε να εχει χωρο απο κατω, επίσης μεσο οσε λογικα πρεπει ,παλυ υπο συνθήκες, να στο επιτρεψουν. 1
lebron15 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Mountain ειναι το ποδηλατο και γω θα ανεβω σε κανα εικοσαημερο οπως λεω πιο πανω με αυτοκινητο απλα θα ναι τιγκα και δεν θα χωραει ακομα και κομματια να το κανω,αυτο για την σχαρα θα το σκεφτω αλλα μαλλον πιο οικονομικα θα μου βγει μεσω κτελ. Γκαις, επειδη πηγα πριν μια εβδομαδα Κομοτηνη και στο πηγαινε και στο ελα ηταν αδειο το κτελ,μηπως να το ανεβασω τωρα που δεν εχει κοσμο και να το παραλαβει ενας φιλος μου απο πανω; Ειναι ομως αυτο εφικτο; Αν γινεται πιστευω αυτη ειναι η καλυτερη λυση!
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ρωτα αν και θα σε ζαλισουν στα κτελ και δε ξερεις και σε τι κατασταση θα φτασει . Αφου θα ανεβεις με αυτοκινητο βρες απο καποιον γνωστο μια σχαρα να το παρεις μαζι σου ή στην τελικη αγορασε μια φθηνη απο ενα μαγαζι τυπου πρακτικερ.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Mountain ειναι το ποδηλατο και γω θα ανεβω σε κανα εικοσαημερο οπως λεω πιο πανω με αυτοκινητο απλα θα ναι τιγκα και δεν θα χωραει ακομα και κομματια να το κανω,αυτο για την σχαρα θα το σκεφτω αλλα μαλλον πιο οικονομικα θα μου βγει μεσω κτελ. Γκαις, επειδη πηγα πριν μια εβδομαδα Κομοτηνη και στο πηγαινε και στο ελα ηταν αδειο το κτελ,μηπως να το ανεβασω τωρα που δεν εχει κοσμο και να το παραλαβει ενας φιλος μου απο πανω; Ειναι ομως αυτο εφικτο; Αν γινεται πιστευω αυτη ειναι η καλυτερη λυση! Πάρε μια σχάρα από τα praktiker. Θα σου μείνει και για επόμενη χρήση, είναι από αυτές που μπαίνουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. http://www.praktiker...-podilata-14296 Νομίζω πως είναι η πιο φθηνή της αγοράς και την έχω δει, μια χαρά είναι έχει και κάτι ιμάντες μέσα. Σκέψου το, και 20-30 ευρώ να δώσεις στο κτελ δε συμφέρει.
Alejandro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν πρόκειται να το κρεμάσεις σε σχάρα αυτοκινήτου δες κάτι σε επώνυμη όπως THULE κλπ. Δεν θέλεις ούτε έσυ, ούτε οι από πίσω σου να γίνει καμία μαλακία με τη σχάρα και να φύγει κανένα ποδήλατο. Σε θέματα που μπλέκεται η ασφάλεια και των άλλων δεν χωράνε συμβιβασμοί και τσιγκουνιές. Και είναι αποδεδειγμένο πια πως ότι δίνεις - παίρνεις.
Erwdios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Βάλτο στο τρένο. Ο ΟΣΕ διαθέτει ειδικές αμαξοστοιχίες που μεταφέρουν εμπορεύματα σε ειδικά βαγόνια μαζί με τον κόσμο. Είχα κατεβάσει το παπί Αθήνα από Βόλο πριν 3 χρόνια περίπου. Είχα πληρώσει γύρω στα 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά, εκμεταλλευόμενος ένα παραθυράκι για το οποίο με ενημέρωσε υπάλληλος του ΟΣΕ. Πλήρωσα το πιο φθηνό εισιτήριο για Αθήνα για εμένα κι έτσι το παπί δεν πήγε ασυνόδευτο, που ήθελε κάπου 70 ευρώ. Για να το πω πιο απλά, αγόρασαν εισιτήριο για εμένα χωρίς ποτέ να επιβιβαστώ στο τρένο και το παπί κατέβηκε σαν αποσκεύη μου κατά κάποιο τρόπο. Ρώτα τους τι παίζει, νομίζω αξίζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη λύση.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Επανέρχομαι για να ρωτήσω αν τελικά γνωρίζει κανείς καμιά αξιόπιστη μεταφορική για ποδήλατο από Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Να το συσκευάσουν κι όλας με προσοχή, να μην πάθει τίποτα το μάη πρέσιους. ...και κόστος φυσικά
ca6mio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παρε μια κουτα απο ενα ποδηλαταδικο και βγαλε ροδες, πενταλ και στραβωσε το τιμονι και παρε το μαζι σου με το ΚΤΕΛ. Θα εχει το μεγεθος μιας μεγαλης LED τηλεορασης.
kakofonixx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 δες αυτο που λεει απο πανω σου ο Erwdios οταν ειχα ενα σκουτερ, το ειχα ανεβοκατεβασει πολλες φορες με το τρενο το δεχονται σαν μεγαλο δεμα, ζυγιζεται και πληρωνεις αναλογως του βαρους απλα αν μπορεις τυλιξε το με κατι για να μη χτυπηθει / γδαρθει κατα τη μεταφορα ο σταθμος εμπορευματων ειναι στο Ρουφ, πισω απο το επιπλαδικο 'Ενα & ενα'
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παρε μια κουτα απο ενα ποδηλαταδικο και βγαλε ροδες, πενταλ και στραβωσε το τιμονι και παρε το μαζι σου με το ΚΤΕΛ. Θα εχει το μεγεθος μιας μεγαλης LED τηλεορασης. +1 Θα ειναι οπως ακριβως ερχεται το ποδηλατο απο την εταιρεια του.
cris41 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Πηγαινε σε ενα καταστημα με ποδηλατα και πες τους "Θελω να στειλω το ποδηλατο εκει". Εγω αυτο εκανα. Πληρωσα 12€ και μου ηρθε σε 3 μερες. Απλα εβαλα ροδες πενταλ τιμονι γιατι τα ειχε βγαλει ο ποδηλατας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα