Προς το περιεχόμενο

αγορα καρτας ηχου

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας θέλω να παρω μια καρτα ήχου αλλα δεν ξέρω τι πρεπει να προσεξω τι χαρακτηριστικα πρεπει να έχει θέλω να εχει surround ήχο και να έιναι και καμια αξιοπιστη εχω τωρα αυτην της μητρικης και συνεχεια μου λεει οτι αποσυνδεθηκε υποδοχη και κανει παρασητα το ηχει ή δεν ακουγεται καθολου γι αυτο θελω να παρω μια καρτα ηχου και παρατηρησα οτι στα windows 7 εχει surround ηχο ενω στα xp οχι πειτε μου την γνωμη σας γι αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/Diamond-XS51-Sound-Card-PCI-1-5-1.htm και αν τα χαρακτηριστικα της ειναι καλα για ηχο επιδει εχω και 5,1 ηχεια δεν ξερω αλλα της μητρικης η καρτα ηχου δεν μου φενεται καλη λοιπον να την παρω αυτην ακουω τις γνωμες τι μου πρωτεινεται ευχαριστω

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου για αυτα τα λινκς αλλα θελω να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω στην καρτα ηχου και αν αυτη που εβαλα στο λινκ ειναι καλη πειτε μου λιγο γνωμες το πιο συμαντικο ειναι τι προσεχουμε σε μια καρτα ηχου αυτο θελω λιγο να μου εξηγεισεται ευχαριστω

Δημοσ.

Προσέχουμε την διασύνδεση που θέλουμε, να έχει PCI ή PCI Express, ανάλογα με τον υπολογιστή μας.

Τις εξόδους για να συνδέσουμε και το ανάλογο ηχοσύστημα ή τα ηχεία.

Την ποιότητα ήχου.

Η πρότασή μου... μην κοιτάς και μην ψάχνεις τίποτα. Κοίτα ποια ASUS Xonar σου ταιριάζει και αγόρασέ την!

Και η πιο φθηνή ASUS Xonar έχει φανταστικό ήχο. Συμφωνώ απόλυτα με τον Tom. Δεν θα σου προτείνω τίποτα άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...