KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 γεια σας παιδια...λοιπον..εχω ενα router της hol αλλα ο χαζος εχασα το τροφοδοτικο που μου ειχανε δωσει...αυτο εδω περα ειναι. http://market.skroutz.gr/images/0016/4940/1.jpg σκεφτομαι να αγορασω ενα τροφοδοτικο απο το skroutz...γινεται να μου στειλει καποιος ενα link απο κανενα?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ποσα γραφει πισω.Δες ποσα φγραφει γιατι τα περισσοτερα περνουν τα κλασικα.12 αρια κτλ ναι φιλε μου 12v ρε παιδια θα μου απαντησει κανεις?
ice25 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα!φιλε μου πάνε σε ενα μαγαζάκι της γειτονιάς σου και πάρε ενα τροφοδοτικό 12v 1Α DC έχουν μεσα και φισακια διάφορα μέσα για να ταιριάξουν... άντε να έχει 2 εως 4 ευρό τι skroutz και πράσινα άλογα έλεος!!!!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα!φιλε μου πάνε σε ενα μαγαζάκι της γειτονιάς σου και πάρε ενα τροφοδοτικό 12v 1Α DC έχουν μεσα και φισακια διάφορα μέσα για να ταιριάξουν... άντε να έχει 2 εως 4 ευρό τι skroutz και πράσινα άλογα έλεος!!!! φιλε μου δεν ηξερα οτι ειναι τοσο φθηνο γιαυτο..και εκτος απο αυτο δεν ξερω σε τι μαγαζι να παω να αγορασω...multirama και τετοια?
cyberrobot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Σε μαγαζι για λάμπες, λαμπάκια, καλώδια, ενισχυτές σήματος τηλεόρασης κτλπ κτλπ!!! Μέχρι και σουπερ μαρκετ ειχα βρει αλλα ηταν λιγο hardcore!
duffyduck Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 θα πας το router σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και αυτοι θα σου δωσουν τον καταλληλο μετασχηματιστη
evoracing Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ σου λέω να κοιτάξεις τιποτα τροφοδοτικό στο σπίτι σου δες πόσα volt είναι και άμα ταιριάζει και το βύσμα είσαι μια χαρά εμένα μου είχε καεί και πείρα τροφοδοτικό από ηλεκτρικό σκουπακι...
duffyduck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 δεν ειναι μονα τα Volts τασης, αλλα και ποσο ρευμα δινει ο μετασχηματιστης...
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πήγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικά να σου δώσουν το κατάλληλο να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.