Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικο για router

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...λοιπον..εχω ενα router της hol αλλα ο χαζος εχασα το τροφοδοτικο που μου ειχανε δωσει...αυτο εδω περα ειναι. http://market.skroutz.gr/images/0016/4940/1.jpg σκεφτομαι να αγορασω ενα τροφοδοτικο απο το skroutz...γινεται να μου στειλει καποιος ενα link απο κανενα?

Δημοσ.

ποσα γραφει πισω.Δες ποσα φγραφει γιατι τα περισσοτερα περνουν τα κλασικα.12 αρια κτλ

ναι φιλε μου 12v :)

ρε παιδια θα μου απαντησει κανεις?

Δημοσ.

Καλησπέρα!φιλε μου πάνε σε ενα μαγαζάκι της γειτονιάς σου και πάρε ενα τροφοδοτικό 12v 1Α DC έχουν μεσα και φισακια διάφορα μέσα για να ταιριάξουν... άντε να έχει 2 εως 4 ευρό τι skroutz και πράσινα άλογα έλεος!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!φιλε μου πάνε σε ενα μαγαζάκι της γειτονιάς σου και πάρε ενα τροφοδοτικό 12v 1Α DC έχουν μεσα και φισακια διάφορα μέσα για να ταιριάξουν... άντε να έχει 2 εως 4 ευρό τι skroutz και πράσινα άλογα έλεος!!!!

φιλε μου δεν ηξερα οτι ειναι τοσο φθηνο γιαυτο..και εκτος απο αυτο δεν ξερω σε τι μαγαζι να παω να αγορασω...multirama και τετοια?

Δημοσ.

Σε μαγαζι για λάμπες, λαμπάκια, καλώδια, ενισχυτές σήματος τηλεόρασης κτλπ κτλπ!!! Μέχρι και σουπερ μαρκετ ειχα βρει αλλα ηταν λιγο hardcore!

Δημοσ.

Εγώ σου λέω να κοιτάξεις τιποτα τροφοδοτικό στο σπίτι σου δες πόσα volt είναι και άμα ταιριάζει και το βύσμα είσαι μια χαρά εμένα μου είχε καεί και πείρα τροφοδοτικό από ηλεκτρικό σκουπακι...grin.png

Δημοσ.

Πήγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικά να σου δώσουν το κατάλληλο να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...