stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 O κοτσοβολος λίγο δύσκολο να έχει για τα multi δες εδώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0217252&catid=021100
Obsidian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Βασικα shawnm, πριν κανεις αυτο που σου ειπε ο stm το οποιο ειναι απολυτως σωστο, εχεις ελεγξει το ιδιο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων? Σε τι ταχυτητα τρεχει? Αν ειναι ρυθμισμενο π.χ. στο 20% λογικο ειναι να καιει η καρτα.
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Βασικα shawnm, πριν κανεις αυτο που σου ειπε ο stm το οποιο ειναι απολυτως σωστο, εχεις ελεγξει το ιδιο το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων? Σε τι ταχυτητα τρεχει? Αν ειναι ρυθμισμενο π.χ. στο 20% λογικο ειναι να καιει η καρτα. Αμα δεις στο ss απο hwmonitor ο ανεμηστήρας της τρεχει στι 7Κ+ στροφες οποτε κατι δεν παει καλά .. αλλα όχι με το ανεμηστήρα.... δεν πρεπει να πατάει καλα η ψυκρα ή να έχει στουμπωσει από την μπίχλα!!!
Obsidian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αμα δεις στο ss απο hwmonitor ο ανεμηστήρας της τρεχει στι 7Κ+ στροφες οποτε κατι δεν παει καλά .. αλλα όχι με το ανεμηστήρα.... δεν πρεπει να πατάει καλα η ψυκρα ή να έχει στουμπωσει από την μπίχλα!!! Μα το shot ειδα, οι ενδειξεις δεν ειναι σωστες. Δεν υπαρχει περιπτωση το ανεμιστηρακι να τρεχει στις 7.500+ στροφες, η καρτα θα επρεπε να απογειωθει -- κυριολεκτικα. Aλλα ακομα και προπελα να ειχε δεν θα ετρεχε στις 7.500+ στροφες, στο 25% της δυνατοτητας της. Γι'αυτο λεω, τωρα που του ειπες και ανοιξε το κουτι, να δει με ποση φορα κινητα το ανεμιστηρακι.
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αυτά τα μικρα ανεμηστήρια των 40mm ναι τρέχουν τόσο... υπαρχουν καποια που φτάνουν και τις 8000 - 8500 στροφες μπορει και παραπανω!! Δεν είναι οι στροφες η λαθος ένδειξη αλλά το 25%
Obsidian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αυτά τα μικρα ανεμηστήρια των 40mm ναι τρέχουν τόσο... υπαρχουν καποια που φτάνουν και τις 8000 - 8500 στροφες μπορει και παραπανω!! Δεν είναι οι στροφες η λαθος ένδειξη αλλά το 25% Το σιγουρο ειναι οτι κατι λαθος σιγουρα υφισταται. Και εγω ειχα 4αρια ανεμιστηρακια και απο παλιες CPU και καρτες γραφικων αλλα μεχρι 4.000RPM εφταναν. Τεσπα... Αν οντως λειτουργει στις μεγιστες στροφες του η καρτα πρεπει να κανει πολυ θορυβο αλλα δεν ανεφερε τιποτα το παλληκαρι. Αυτο μου φανηκε καπως υποπτο..
shawnm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ακυρο παιδια.σημερα πηγα να καθαρισω την καρτα με αποτελεσμα να βγαλω τον ανεμνηστηρα της καταλαθος και με αποτελεσμα οταν ανοιγω το pc να κλεινει μετα απο κανα 5λεπτο...προσπαθησα να βαλω το ανεμνηστηρακι αλλα δεν εμπεναι.τελοςπαντων ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε.
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ακυρο παιδια.σημερα πηγα να καθαρισω την καρτα με αποτελεσμα να βγαλω τον ανεμνηστηρα της καταλαθος και με αποτελεσμα οταν ανοιγω το pc να κλεινει μετα απο κανα 5λεπτο...προσπαθησα να βαλω το ανεμνηστηρακι αλλα δεν εμπεναι.τελοςπαντων ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε. Πως το καταφερες αυτό??? Για βάλε μια φοτο να δούμε τι έκανες μπας και διορθώνεται με καποιο τρόπο!!
shawnm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πως το καταφερες αυτό??? Για βάλε μια φοτο να δούμε τι έκανες μπας και διορθώνεται με καποιο τρόπο!! Στην επισυναψη αρχειου μου λεει uploads disabled. Υ.Σ ειμαι με το κινητο μου γιατι οπως καταλαβενεις δεν μπορω να μπω με το pc
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πω ρε συ και σου είπα .. αν δεν είσαι σιγουρος μην βάζεις χέρι!! Περιέγραψε μου λίγο ακριβώς τι έγινε!! πεταχτηκε μονο ο ανεμηστήρας έξω?? βγήκε όλη η ψύκτρα?? μηπως απλά τραβήχτικε κανενα καλωδιο??
shawnm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πω ρε συ και σου είπα .. αν δεν είσαι σιγουρος μην βάζεις χέρι!! Περιέγραψε μου λίγο ακριβώς τι έγινε!! πεταχτηκε μονο ο ανεμηστήρας έξω?? βγήκε όλη η ψύκτρα?? μηπως απλά τραβήχτικε κανενα καλωδιο?? Και εγω δεν ηξερα προσπαθουσα να την φτιαξω για να γλυτωσω χρηματα...ετσι οπως τα εκανα ομως μονο χρηματα δεν γλυτωνω.λοιπον εχει βγει ο ανεμνηστηρας που μεσα σε αυτον υπαρχει ενα στρογγυλο μαγνητακι.και χωρια εχει πεταχτει και ενα πολυ μικρο ελλατηριο
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ωχ καλά κατάλαβα τον διέλυσες εντελως και όχι τπτ αλλο αν είχες εγγύηση πάει και αυτή!! Λοιπον μπορει με οποιοδηποτε τρόπο να στηρίξεις τον ανεμηστήρα πάνω στην κάρτα??? βαζεις πρώτα το ελλατήριο και μετά τον ανεμηστήρα να μην λείπει τπτ.. αν ναι τότε πάντην στο κατάστημα αγοράς μαζί με την απόδειξη και πές ότι έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες και μην αναφέρεις τπτ αλλο απολύτως... Ας ελπίσουμε ότι θα το χάψουν και θα στην αλλάξουν!!
shawnm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ωχ καλά κατάλαβα τον διέλυσες εντελως και όχι τπτ αλλο αν είχες εγγύηση πάει και αυτή!! Λοιπον μπορει με οποιοδηποτε τρόπο να στηρίξεις τον ανεμηστήρα πάνω στην κάρτα??? βαζεις πρώτα το ελλατήριο και μετά τον ανεμηστήρα να μην λείπει τπτ.. αν ναι τότε πάντην στο κατάστημα αγοράς μαζί με την απόδειξη και πές ότι έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες και μην αναφέρεις τπτ αλλο απολύτως... Ας ελπίσουμε ότι θα το χάψουν και θα στην αλλάξουν!! Η εγγυηση μου εχει τελιωσει απο περυσι και δεν θα μπω στην διαδικασια να τους κρυψω την ζημια που εκανα ελπιζοντας να μου την αλλαξουν.φενεται θα μεινω χωρις pc μεχρι να βρω ακρη
stm00192 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κοιτα αν η κάρτα αυτή σου έφτανε από θέμα απόδοσης τότε μια αντιστοιχη σήμερα είνια παμφθηνη!! Οποτε σκεψου και αυτή την εναλλακτική!! Επίσης αν η κάρτα σου δεν είναι καποια low profile λυση (κοντή κάρτα) τοτε μπορείς να πάρεις και κατι τετοιο!! http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/412
shawnm Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κοιτα αν η κάρτα αυτή σου έφτανε από θέμα απόδοσης τότε μια αντιστοιχη σήμερα είνια παμφθηνη!! Οποτε σκεψου και αυτή την εναλλακτική!! Επίσης αν η κάρτα σου δεν είναι καποια low profile λυση (κοντή κάρτα) τοτε μπορείς να πάρεις και κατι τετοιο!! http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/412 Μου φενεται θα ακολουθησω την λυση της καινουργιας καρτας.αλλα δεν ξερω πιες ειναι ισαξιες η ακομα και λιγο καλυτερες απο την nvidia gt220 1gb που εχω μαλλον που ειχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.