Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Κάρτα γραφικών

shawnm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ποια 220 εχεις? Την reference? Αν μπορεις να δεις φωτο με το κινητο, αυτη εδω ειναι η reference.

Ανεβασε και μια φωτο να δουμε τι γινεται. Αφου δεν μπορεις να ανεβασεις εδω φωτο δοκιμασε το imageshack ή το tinypic. Πριν σωστα ειχες ανεβασει την φωτο του hwmonitor στο imageshack απλα ειχες κανει λαθος στα tags.

Aν τελικα δεν την σωσουμε τοτε μπορεις να παρεις μια εξτρα ψυκτρα. Απλα τιθεται το θεμα του Ι) αν θα ξοδεψεις 10~20€ για μια καρτα που καινουρια κανει γυρω στα 40~50€ και ΙΙ) πως θα την βαλεις πανω αφου η πρωτη αποπειρα δεν στεφθηκε με επιτυχια.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι δεν εχω αυτη που ειναι στην photo και οχι δεν μπορω να ανεβασω photo σε κανενα site αλλα αν ειναι να αλλαξω καρτα θα παρω την 550gt 2gb απο τα multirama η οποια μου φενεται πολυ καλυτερη απο αυτη που ειχα και ειναι και καπως φτηνη

Δημοσ.

Οχι δεν εχω αυτη που ειναι στην photo και οχι δεν μπορω να ανεβασω photo σε κανενα site αλλα αν ειναι να αλλαξω καρτα θα παρω την 550gt 2gb απο τα multirama η οποια μου φενεται πολυ καλυτερη απο αυτη που ειχα και ειναι και καπως φτηνη

Πες μα λίγο πόσα διατιθεσε να δώσεις και πιο τροφοδοτικό έχεις για να σου πούμε τι σου ταιριάζει καλύτερα και τι είναι καλύτερο να κανεις!!

Δημοσ.

Πες μα λίγο πόσα διατιθεσε να δώσεις και πιο τροφοδοτικό έχεις για να σου πούμε τι σου ταιριάζει καλύτερα και τι είναι καλύτερο να κανεις!!

Περιπου 60 ευρω.το τροφοδοτικο δεν ξερω ακριβως πιο ειναι αλλα πανω ελεγε

Fujitsu s26113-E546-V50-01

Model Dps-280NB A

Max continuous outpout power is 280W

Max surge output power is 330W

Δημοσ.

ποια καρτα θα μου προτεινατε για αυτο το τροφοδοτικο που εχω? ειναι 280 watt

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι το καημένο το 280αρι δεν είναι για πολλά πολλα και δεν θα αντεξει καρτα με εξωτερική τροφοδοσία!!

Η καλύτερη καρτα ποθ μπορείς να παρεις χωρις εξωτερική τροφοδοσία πάντως είναι αυτη!!

http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-grafikon/sapphire-radeon-hd-6570-ati-radeon-hd-6570-1gb/prod1173467pp/

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι το καημένο το 280αρι δεν είναι για πολλά πολλα και δεν θα αντεξει καρτα με εξωτερική τροφοδοσία!!

Η καλύτερη καρτα ποθ μπορείς να παρεις χωρις εξωτερική τροφοδοσία πάντως είναι αυτη!!

http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/kartes-grafikon/sapphire-radeon-hd-6570-ati-radeon-hd-6570-1gb/prod1173467pp/

Ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχα?γιατι δεν ξερω και πολλα απο καρτες

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο καλύτερη... αλλά ακομη και αρκετα καλυτερη να ηθελες δεν στο επιτρεπει το τροφοδοτικό σου!!

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο καλύτερη... αλλά ακομη και αρκετα καλυτερη να ηθελες δεν στο επιτρεπει το τροφοδοτικό σου!!

ακομα και καθολου καλυτερη να μην ητανε και ηταν ιδιδα με αυτη που ειχα δεν θα ειχα προβλημα...εγω τα παιχνιδια που επαιζα με την παλια θελω να παιζω χωρις προβληματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...