Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια νεου gaming PC 1600+

ZvS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που δεν έχεις κανει λάθος καλύτερα να ρωτάς!!

Ξεκινάμε λοιπον...

1) Με ποια λογική θεωρείς ότι ο 2600Κ αξίζει τα 100Ε παραπάνω από τον 2500Κ όταν ουσιαστικά δεν έχει απολύτως τπτ παραπανω να προσφέρει , ειδικά σε gaming!

2) Προτιμησε καποια μητρική με Ζ68 chipset που είναι πιο φρέσκο και πιο πλήρες!!

3) Το τροφοδοτικό που διαλεξες ναι μεν είναι καλό αλλά αυτό είναι καλυτερο και ας είναι 50watt λιγότερο

4) SSD

5) HDD αποθηκη , σαφως καλυτερος, ταχυτερος και πανω απόλα φθηνότερος!!

6) Οθονη με ΤΝ πανελ και μαλιστα σε αυτή την τιμή όταν υπάρχει αυτή στα 170 ??? απαπαπααααα ιεροσυλος!!

7) Τωρα το κουτί είναι καθαρά θέμα γουστου .. αλλα πολυ πλαστικούρα αυτά τα thermalafake ρε παιδι μου .. ειδικά όταν σε αυτή την τιμή υπάρχει αυτο!!

Δημοσ.

Βασικά έχεις βάλει i7 για Games που σου είναι περιττός...

Σε Ssd άνετα πας σε 120άρι

Ο δεύτερος δίσκος μια και θα εκτελεί τα χρέη αποθήκης δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο ακριβώς...

Ψύχτρα;

Τροφοδοτικό σε καλύβει και ένα 650άρι...

Πρόταση δικιά μου

post-204649-0-05897800-1312846147_thumb.png

οθόνη dell u2311h 170

1655

Βάζεις και τα ποντίκια πληκτρολόγια που θες και πάμε πάνω κάτω στα ίδια λεφτά

Που δεν έχεις κανει λάθος καλύτερα να ρωτάς!!

Ξεκινάμε λοιπον...

1) Με ποια λογική θεωρείς ότι ο 2600Κ αξίζει τα 100Ε παραπάνω από τον 2500Κ όταν ουσιαστικά δεν έχει απολύτως τπτ παραπανω να προσφέρει , ειδικά σε gaming!

2) Προτιμησε καποια μητρική με Ζ68 chipset που είναι πιο φρέσκο και πιο πλήρες!!

3) Το τροφοδοτικό που διαλεξες ναι μεν είναι καλό αλλά αυτό είναι καλυτερο και ας είναι 50watt λιγότερο

4) SSD

5) HDD αποθηκη , σαφως καλυτερος, ταχυτερος και πανω απόλα φθηνότερος!!

6) Οθονη με ΤΝ πανελ και μαλιστα σε αυτή την τιμή όταν υπάρχει αυτή στα 170 ??? απαπαπααααα ιεροσυλος!!

7) Τωρα το κουτί είναι καθαρά θέμα γουστου .. αλλα πολυ πλαστικούρα αυτά τα thermalafake ρε παιδι μου .. ειδικά όταν σε αυτή την τιμή υπάρχει αυτο!!

Αν είναι δυνατόν :lol:

Μέχρι και ίδιο κουτί έβαλα :lol:

Δημοσ.

Παντως πολλά τα 237 που το έχει το vision το 600Τ!! :confused:

Ναι σε μερικά τσούζει... Φυσικά αν μπορεί να το στήσει μόνος του θα πέσει αρκετά από ένα δύο πραγματάκια πουχου κάρτα :P

Και για να μην ξεχαστούμε

@ZvS

mouse_sweeping_welcome.gif

Δημοσ.

1ον και βασικοτερο η οθονη... γιατι τοσο μουφα ρε σεις? 8 ms και 10000:1 αντιθεση? και Dell? Εδω διαφωνω τελειως! Προτειμω κατι σε 2ms και πολυ μεγαλυτερι αντιθεση... ακομα προτειμω LG, Samsumg.

2ον, το τροφοδοτικο εμενα τα ιδια μου φενεται και αυτο που εχω επιλεξει ειναι και 800 και εχει και led για λιγο εμφανηση.

3ον, η HDD αποθηκη που λες ειναι σατα 2 και οχι σατα 3... ακομα και το buffer ειναι το μισο. οποτε ειναι και πιο αργη αυτη που μου προτεινετε.

ps. ειμαι λιγο καινουργιος σε αυτα και δεν ξερω πολλες λεπτομεριες για αυτα τα θεματα.

Δημοσ.

1ον και βασικοτερο η οθονη... γιατι τοσο μουφα ρε σεις? 8 ms και 10000:1 αντιθεση? και Dell? Εδω διαφωνω τελειως! Προτειμω κατι σε 2ms και πολυ μεγαλυτερι αντιθεση... ακομα προτειμω LG, Samsumg.

Αυτό το και DELL ειδικά μας σκότωσε; Τι εννοείς και Dell?

Κaταρχήν η οθόνη που προτείναμε έχει ΑΛΛΟ πάνελ από αυτήν που διάλεξες...

Οπότε αμέσως αμέσως δεν συγκρίνεις χρόνο απόκρισης ανάμεσα στις 2...

Με τη Dell δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα είτε σε χρώματα είτε σε παιχνίδια...

2ον, το τροφοδοτικο εμενα τα ιδια μου φενεται και αυτο που εχω επιλεξει ειναι και 800 και εχει και led για λιγο εμφανηση.

Τα τροφοδοτικά σίγουρα δεν είναι τα ίδια και δεν χρειάζεσαι και 800άρι τροφοδοτικό, εκτός αν έχεις σκοπό αργότερα να πας σε 2η 6970, οπότε θα κοιτάς 850άρι+

3ον, η HDD αποθηκη που λες ειναι σατα 2 και οχι σατα 3... ακομα και το buffer ειναι το μισο. οποτε ειναι και πιο αργη αυτη που μου προτεινετε.

Αν καταλάβεις εσύ διαφορά από Sata 2 σε Sata 3 μηχανικό έλα να μου την πεις και μένα...

Αλλά ακόμα και να είχε διαφορά τι να την κάνεις την ταχύτητα στην αποθήκη, από τη στιγμή που θα πάρεις 2ΤΒ σε αυτή τη τιμή;

ps. ειμαι λιγο καινουργιος σε αυτα και δεν ξερω πολλες λεπτομεριες για αυτα τα θεματα.

Σε δικαιολογώ τότε :P

Δημοσ.

Επειδη ειπες οτι εισαι καινουριος, συγχωρεισαι για την υβρη. Επειδη την αγορα την εχουν κατακλυσει οι LG/Samsung δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερες.

Μαλλον οταν ακους Dell σου ερχονται εικονες παλιων PC, απο laptops ή απο κατι ασθενικες 4:3 οθονες που τις χρησιμοποιουν σε τραπεζες. Well, αναθεωρησε. Εχουν γνωση οι φυλακες του insomnia.gr που στην προτεινουν.

Δημοσ.

1) Η Dell εχει ips panel το οποίο δεν μπορει να συγκριθεί με τα κατω του μετρίου ΤΝ panel των περισσότερων lg,Samsung! Πολυ απλά να σου πω ότι μεχρι να εμαφανιστει το συγκεκριμένο μοντελο της Dell δεν υπήρχε monitor με ips panel κατω των 400+ Ε.

Επισης τπτ δεν μπορει να συγκριθεί με το aftersales support της Dell.

Παραπάνω από το μισο forum εχει την U2311 και ειναι υπερευχαριστημένο!! Αμα ειχες την δυνατοτητα να την βάλεις διπλα σε ένα οποιοδηποτε tn panel θα καταλαβαινες γτ σου μιλάμε.

2)Το 800αρι που βλεπεις σου είπα δεν είναι κακο ... αλλα η ΤΧ σειρα της corsair ειναι πιο ποιοτική και πιο αξιοπιστη από την GS

3)Σε μηχανικούς σκληρούς η χρήση του προτυπου SATA3 γίνεται καθαρα για σκοπους marketing και για να την πατάνε χρήστες οι οποίοι δεν ξερουν.

Ενα οποισδήποτε μηχανικός δισκος το πολύ να καταφέρει να πιάσει διαμεταγωγη 150Mb/s και δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτάσει της ταχύτητες των 600Mb/s που υποστηρίζονται στο SATA3. Μονο καποιοι λίγοι SSD το καταφέρνουν αυτό.

Οποτε αφού ο δευτερος σκληρός θα είναι κυρίως αποθήκη τότε δεν υπαρχει κανενας λόγος να μην προτιμήσει τον samsung 2T αν θέλεις χωρητικότητα σε πολύ καλη τιμή ή τον F3 1T αν θέλεις για καποιο λόγο και την ταχυτητα!!

Ψαξε στο net για συγκριτικά μεταξύ των σκληρών και θα δεις ότι o F3 είναι ένας πολυ πολύ γρήγορος σκληρος για την τιμή του!!

Για το κουτί δεν σε έιδα να σχολιαζεις τπτ .. αλλα στο λέω αν παρεις το TT κατα 90% θα το μετανιώσεις!!

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι εχω ακουσει ή δει για την Dell. Αλλα βλεπω και τα νουμερα στις ιδιοτητες αυτης της Dell με αλλες οθονες γενικοτερα...

8 ms και 10000:1 αντιθεση? ειναι φυσιολογικο με αυτην την τεχνολογια σημερα? μονο και μονο που βλεπω/ξερω αυτα τα νουμερα δεν μου κανει αισθηση καθολου ουτε καν να το σκεφτω.

Επισεις διαβασα κατι για τον επεξεργαστη 2500Κ οτι υποστιριζει P67 H67 μητρικες για καποιο ειδος γραφικων.. δεν καταλαωα τι εννοουνε για αυτο σασ στελνω το κειμενακι να μου εξηγησετε: "Ενσωματωμένη συχνότητα γραφικών: 850Mhz (1100MHz. Turbo Mode). Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67."

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι εχω ακουσει ή δει για την Dell. Αλλα βλεπω και τα νουμερα στις ιδιοτητες αυτης της Dell με αλλες οθονες γενικοτερα...

8 ms και 10000:1 αντιθεση? ειναι φυσιολογικο με αυτην την τεχνολογια σημερα? μονο και μονο που βλεπω/ξερω αυτα τα νουμερα δεν μου κανει αισθηση καθολου ουτε καν να το σκεφτω.

Εγώ δεν θα σε πιέσω άλλο για την Dell σου είπα πριν άλλα Panels οπότε μην συγκρίνεις χρόνους κλπ σε διαφορετικά Panels...

Επισεις διαβασα κατι για τον επεξεργαστη 2500Κ οτι υποστιριζει P67 H67 μητρικες για καποιο ειδος γραφικων.. δεν καταλαωα τι εννοουνε για αυτο σασ στελνω το κειμενακι να μου εξηγησετε: "Ενσωματωμένη συχνότητα γραφικών: 850Mhz (1100MHz. Turbo Mode). Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η67, P67."

Το H67 chipset αυτό που κάνει είναι να σου δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τα γραφικά του επεξεργαστή. Ναι ναι καλά κατάλαβες αυτοί οι επεξεργαστές έχουν ενσωματωμένα γραφικά. (Από την στιγμή που θα πας σε ξεχωριστή κάρτα και μάλιστα τούμπανο είναι δώρο άδωρο)

Το P67 δεν σου δίνει αυτή τη δυνατότητα αλλά σου δίνει τη δυνατότητα του o/c

Το Ζ68 που σου βάλαμε συνδυάζει και τα 2 προηγούμενα...

Με απλά λόγια

Z68=H67+P67

Δημοσ.

Οι νεοι επεξεργαστες της intel έχουν ενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργστή πράγμα που εστ δεν θα χρειαστείς μιας και το θέλεις για gAMING και θα βάλεις ξεχωριστή καρτα γραφικών...

Αυτό για το Η67 και το Ρ67 μαλλον το διάβασες σε καποια περιγραφή καποιου e-shop... μην δινει πολύ σημασεία γτ είναι λαθος.

Το P67 σου κόβει την δυνατότητα να χρησιμοποιησεις την καρτα γραφικών και σου δινει την δυνατότητα να κανεις overclocking το Η67 το αντιθετο! Το Ζ68 που σου προτείναμε συνδιαζει τα πάντα οπότε καταλαβάινει ότι είναι καλυτερο!!

Στις οθόνες μην κοιτάς τα ξερα νουμερα είναι τραγικό λαθος και πολλοί την πατάνε... περισσότερο για marketing χρησιμοποιούνται!

Μην γινεις ξεροκέφαλος και δεν μας ακουσεις!!

Δες εδω και ενα review για να καταλαβεις περισσότερα!

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm

Δες στο τελος που λεέι στα pros για το responce time και input lag για να καταλαβεις ότι οι ενδοιασμοι σου για τα ms δεν εχουν απολύτως καμία βάση!!

Υ.Γ. Φτου ... πάλι με πρόλαβε η απο πάνω!!! :P :-(

Δημοσ.

1) Η Dell εχει ips panel το οποίο δεν μπορει να συγκριθεί με τα κατω του μετρίου ΤΝ panel των περισσότερων lg,Samsung! Πολυ απλά να σου πω ότι μεχρι να εμαφανιστει το συγκεκριμένο μοντελο της Dell δεν υπήρχε monitor με ips panel κατω των 400+ Ε.

Επισης τπτ δεν μπορει να συγκριθεί με το aftersales support της Dell.

Παραπάνω από το μισο forum εχει την U2311 και ειναι υπερευχαριστημένο!! Αμα ειχες την δυνατοτητα να την βάλεις διπλα σε ένα οποιοδηποτε tn panel θα καταλαβαινες γτ σου μιλάμε.

2)Το 800αρι που βλεπεις σου είπα δεν είναι κακο ... αλλα η ΤΧ σειρα της corsair ειναι πιο ποιοτική και πιο αξιοπιστη από την GS

3)Σε μηχανικούς σκληρούς η χρήση του προτυπου SATA3 γίνεται καθαρα για σκοπους marketing και για να την πατάνε χρήστες οι οποίοι δεν ξερουν.

Ενα οποισδήποτε μηχανικός δισκος το πολύ να καταφέρει να πιάσει διαμεταγωγη 150Mb/s και δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτάσει της ταχύτητες των 600Mb/s που υποστηρίζονται στο SATA3. Μονο καποιοι λίγοι SSD το καταφέρνουν αυτό.

Οποτε αφού ο δευτερος σκληρός θα είναι κυρίως αποθήκη τότε δεν υπαρχει κανενας λόγος να μην προτιμήσει τον samsung 2T αν θέλεις χωρητικότητα σε πολύ καλη τιμή ή τον F3 1T αν θέλεις για καποιο λόγο και την ταχυτητα!!

Ψαξε στο net για συγκριτικά μεταξύ των σκληρών και θα δεις ότι o F3 είναι ένας πολυ πολύ γρήγορος σκληρος για την τιμή του!!

Για το κουτί δεν σε έιδα να σχολιαζεις τπτ .. αλλα στο λέω αν παρεις το TT κατα 90% θα το μετανιώσεις!!

Προφανως απαντησαμε ταυτοχρονα. ΚΟιτα πες με ξερο κεφαλι, αννοητο, αλλα απο την στιγμη πουδεν γνωριζω τα πραγματα και βλεπω μονο νουμερα τα οποια τα συγκρινω, αυτα που μου λετε εσεις δεν μου λενε τπτ :/

Οσο για τον σκληρο για να σου πω την αληθεια, σκεφτομουν επειδη εχω ενα θεμα με τα λεφτα αυτη την στιγμη, να παρω μονο τον 1 ΤΒ σκληρο τωρα μαζι με ολα τα υπολοιπα (χωρις ποντικι και πληκτρολογιο), να βαλω εκει τα windows και ολα μου τα αρχεια κανονικα, και οταν μαζεψω τα υπολοιπα λεφτα για τον SSD 60ΓΒ (οπως επισεις πληκτρολογιο και ποντικι) απλα να βαλω σε αυτον τον 60αρι σκληρο τα παιχνιδια που παιζω εκεινη την περιοδο για να τρεχουν ακομα πιο γρηγορα.

Αμα λεω βλακειες συνχωρεστε μ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...