Carebear Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 λοιπον, πριν λιγο ηρθε μια φιλη, με ξυπνησε ενω δουλευα ολη νυχτα και μολις ειχα κοιμηθει, μου χωνει στη μαπα ενα GPS, και με παρακαλαει να της το "κανω". (υποθετω πως θελει καινουριους χαρτες. γιατι οταν το ανοιγεις λεει πως ειναι out of date αυτοι που εχει) το αστειο ειναι οτι, δεν μου εφερε και το μινι-usb-καλωδιακι, οποτε θα απογοητευτει σε πρωτη φαση. εγω της εξηγω πως δεν εχω ασχοληθει ποτε, και δεν εχω ιδεα. αλλα με τα ζουζουνισματα με επεισε. (γιατι ολες νομιζουν πως επειδη κρεμεται κατι αναμεσα στα ποδια σου, εισαι ο MacGuyver; ) τεσπα, τωρα και εγω με τη σειρα μου ζηταω απο σας βοηθεια. (χωρις ζουζουνισματα) ευχαριστω για το χρονο σας.
peter_pan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Νομιζω θα βοηθησει αρκετα να αναφερεις και ποιο GPS ειναι. Μαρκα, μοντελο κλπ. Και αν δεν ξερεις ή δεν μπορεις να βρεις που το λεει βαλε μια φωτογραφια.
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κάτσε μιλάμε για GPS κινητού ή GPS κανονικό κανονικό; Ρωτάω γιατί είσαι στο Mobile software και έχω μπερδευτεί...
Carebear Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κάτσε μιλάμε για GPS κινητού ή GPS κανονικό κανονικό; Ρωτάω γιατί είσαι στο Mobile software και έχω μπερδευτεί... αυτοκινητου, το λεω και στον τιτλο. ε ηταν το πιο σχετικο μερος που βρηκα. εξαλλου, και το GPS αυτοκινητου "mobile" ειναι Νομιζω θα βοηθησει αρκετα να αναφερεις και ποιο GPS ειναι. Μαρκα, μοντελο κλπ. η μαρκα/μοντελο ειναι Garmin, nuvi 250. μπηκα στο site του, κατεβασα κατι plugins αλλα θελω καλωδιακι για να συνεχισω. υποθετω πως θα ειναι ευκολη η εγκατασταση. απλα ειπα να ποσταρω και αυτο το thread, καλου κακου.
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αυτοκινητου, το λεω και στον τιτλο. ε ηταν το πιο σχετικο που βρηκα. εξαλου, και το GPS αυτοκινητου "mobile" ειναι Καλά εγώ ρώτησα γιατί υπάρχει ολόκληρο υποφόρουμ... Τεσπα...
Carebear Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλά εγώ ρώτησα γιατί υπάρχει ολόκληρο υποφόρουμ... Τεσπα... τι λες τωρα... σορυ δεν το ειδα. ας το μετακινησει καποιος τοτε.
peter_pan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Διαβασε και αυτο αν θες.Δεν ειναι η λυση στο προβλημα σου, ομως θα ενημερωθεις κατι ψιλα. Γι'αυτο σε ρωτησα ποια μαρκα-μοντελο ειναι. Ενα search πρωτα στο foroum να δουμε αν υπαρχει αυτο που θελουμε δεν βλαπτει. Επισης καλο θα ηταν ο τιτλος σου να αναφερει την μαρκα και το μοντελο ωστε καποιος που θα τον δει να ξερει περι τινος προκειται.Ισως καποιος που εχει το ιδιο GPS να δει τον τιτλο και να ενδιαφερθει να διαβασει και τα υπολοιπα. Φιλικα ολα αυτα παντα.
Dim 33 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 peter_pan ? Μηπως παιζεις ακομα στο Ικαριαμ ?
peter_pan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 peter_pan ? Μηπως παιζεις ακομα στο Ικαριαμ ? Dim 33 για οτι θες να ρωτησεις εκτος θεματος του topic και σε προσωπικο επιπεδο μπορεις να το κανεις με pm. Δεν χρειαζεται να γραφουμε στο topic ασχετα μηνυματα. Και btw δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το "Ικαριαμ" που αναφερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.