panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αχά, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Προσπαθω στις σχεσεις μου να ειμαι οσο το δυνατον πιο ειλικρηνης και φερεγγυος γινεται... Επισης δεν κανω σχεση απλα κ μονο για να εχω καποια. Στην αρχη οταν ειπες να μη συμβιβαζεσαι νομιζα οτι εννουσες τις περιπτωσεις οπου κανει καποιος ή καποια σχεση απλα κ μονο για να εχει καποιον/καποια ή τις περιπτωσεις που βλεπει ο ενας απ τους δυο (ξερω και ακραιο παραδειγμα και οι δυο) οτι δε κολλανε αλλα συνεχιζουν την <<σχεση>> .
panther_512 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στην αρχη οταν ειπες να μη συμβιβαζεσαι νομιζα οτι εννουσες τις περιπτωσεις οπου κανει καποιος ή καποια σχεση απλα κ μονο για να εχει καποιον/καποια ή τις περιπτωσεις που βλεπει ο ενας απ τους δυο (ξερω και ακραιο παραδειγμα και οι δυο) οτι δε κολλανε αλλα συνεχιζουν την <<σχεση>> . Κοίταξε λίγο. Αυτά που γράφεις περιγράφουν ακριβώς σχέσεις όπου δεν υπάρχει ειλικρίνεια, είτε απέναντι στον άλλο, είτε απέναντι στον εαυτό σου και αποτελούν ψυχοφθόρες καταστάσεις με ημερομηνία λήξεως. Εκτός και αν τα έχουν ξεκαθαρίσει μεταξύ τους ότι βρίσκονται μαζί απλώς γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
panosno1com Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ναι καταλαβα απ την επεξηγηση σου τι εννοεις απλα διευκρίνισα.! Καταλαβα απολυτα τι θες να πεις ομως!
QQTilt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μπορούμε να συζητήσουμε και για το "μπήξιμο και twitter" ή "γλύψιμο και google+"?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15317667,00.html
iGoPod Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Οταν ειχαν πρωτοβγει τα chat στο ιντερνετ,ενα παιδι απο την δουλεια της μανας μου γνωρισε μια απο την Κολομβια πηγε την εφερε Ελλαδα και την παντρευτικε εντωμεταξυ δεν ειχαν αλλαξει εικονες και τον περιμενε η μανα της στο αεροδρομιο.Και ολα τα καναλια ηθελαν να καλυψουν τον γαμο εξοδα κλπ.
dbzakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ρε σεις πως το εμαθε η αλλη αφου στο chat υποτιθεται πως δεν το βλεπουν αλλοι;
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 εγώ της απάντησα ότι το κάνουν όλοι και ότι δεν είναι λόγος για να χωρίσει... αλλά αντε και fuck off re!!!! Wait, what? Το λέω σε όσους ψάχνονται από δω κι απο κεί σα μαλάκες, άντε και φακ οφ, μας κουράσατε!!! Έχω κουραστεί πια να ακούω για πέφτουλες άντρες και κακομοίρες γυναίκες που έχουν διακόσια μηνήματα την ώρα. Μην ξεχνάς πως όπου υπάρχει ζήτηση, ανεξαρτήτου μορφής ή αμεσότητας, υπάρχει και προσφορά. Όταν λοιπόν η άλλη μου πετάει έξω ό,τι έχει και δεν έχει σε υποτιθέμενες αρτίστικγουατέβερ φωτογραφίες και σχόλια, ε δεν είναι δυνατόν να παραπονιέται για πέφτουλες και ανώμαλους κιόλας. Όπου facebook βάλε twitter/msn/yahoo/gmail/zoo/icq/αφίσσες/τηλέγραφο κ.λπ. Το πρόβλημα δεν είναι το μέσο. Ο πέφτουλας θα βρεί χίλιους δυο τρόπους και μέσα να κάνει τη δουλειά του, όπως ακριβώς και η attention whore θα βρεί άλλα τόσα για να προβληθεί. Μπορούμε να συζητήσουμε και για το "μπήξιμο και twitter" ή "γλύψιμο και google+"? Και που να πιάσουμε τα hi5 και zoo. Εκεί να δεις μπήξιμο. ρε σεις πως το εμαθε η αλλη αφου στο chat υποτιθεται πως δεν το βλεπουν αλλοι; Μπήκε στον λογαριασμό του;
black_widow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Όπου facebook βάλε twitter/msn/yahoo/gmail/zoo/icq/αφίσσες/τηλέγραφο κ.λπ. Το πρόβλημα δεν είναι το μέσο. Ο πέφτουλας θα βρεί χίλιους δυο τρόπους και μέσα να κάνει τη δουλειά του, όπως ακριβώς και η attention whore θα βρεί άλλα τόσα για να προβληθεί. Έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο πράγμα. Αν βλέπεις παντού κινδύνους ή είσαι τρελά ζηλιάρης ( άρα και ανασφαλής ) ή ο άλλος σε έχει γραμμένο / η και προκαλεί και μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις σχέση. Δεν είμαι η σούπερ cool στο θέμα αυτό , έχω περάσει και περίοδο τρελής ζήλιας σε δύο σχέσεις ( στη μία τη ζήλια μου την προκαλούσε αυτός και ζήλευα δικαιλογημένα και πολύ απλά τον σούταρα - και κλάμμα ο κύριος μετά - και στη δεύτερη περνούσα περίοδο τρελής ανασφάλειας και έβρισκα ανύπαρκτες αφορμές και τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και με σούταρε αυτός ). Πάντα θα φοβάμαι πολύ περισσότερο τις βραδινές εξόδους από το facebook και πάντα πολύ απλά δε θα μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Επίσης έχω καταλήξει ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ ζηλιάρηδες είναι αυτοί που έχουν τη τάση να κερατώνουν περισσότερο και ουσιαστικά κρίνουν από τον εαυτό τους όλους τους υπόλοιπους.
panosno1com Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 πιστευω πως η ζηλεια , ειναι καλο να υπαρχει αλλα με μετρο και οχι σε μεγαλη <<ποσοτητα>> ! Γιατι πιστευω πως ολοι οι ανθρωποι ζηλευουμε, αλλοι ζηλευουμε απλα , αλλοι ζηλεουνε πολυ και αλλοι παθολογικα. Συμφωνω οτι συνηθως οι ζηλιαρηδες ειναι και ανασφαλεις επισης. ΑΠλα , πιστευω οτι αν σου πει μια σχεση σου : αααα εγω δε ζηλευω καθολου , ειτε δε το εννοει ειτε αδιαφορεί για σενα. Γιατι αν νοιαζεσαι για καποιον ή καποια , τοτε ζηλευεις , απλα στο χερι σου ειναι να μη γινει παθολογικη/τρελη/παραλογη η ζηλεια σου και βεβαια το ποσο εμπιστευεσαι τον αλλον ή την αλλη..!
insomniac7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έχω βαρεθεί να λέω το ίδιο πράγμα. Αν βλέπεις παντού κινδύνους ή είσαι τρελά ζηλιάρης ( άρα και ανασφαλής ) ή ο άλλος σε έχει γραμμένο / η και προκαλεί και μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις σχέση. Δεν είμαι η σούπερ cool στο θέμα αυτό , έχω περάσει και περίοδο τρελής ζήλιας σε δύο σχέσεις ( στη μία τη ζήλια μου την προκαλούσε αυτός και ζήλευα δικαιλογημένα και πολύ απλά τον σούταρα - και κλάμμα ο κύριος μετά - και στη δεύτερη περνούσα περίοδο τρελής ανασφάλειας και έβρισκα ανύπαρκτες αφορμές και τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και με σούταρε αυτός ). Πάντα θα φοβάμαι πολύ περισσότερο τις βραδινές εξόδους από το facebook και πάντα πολύ απλά δε θα μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Επίσης έχω καταλήξει ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ ζηλιάρηδες είναι αυτοί που έχουν τη τάση να κερατώνουν περισσότερο και ουσιαστικά κρίνουν από τον εαυτό τους όλους τους υπόλοιπους. ''και τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και με σούταρε αυτός''-----> και κλάμα η κυρία μετά ;;
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ''και τον είχα πρήξει τον άνθρωπο και με σούταρε αυτός''-----> και κλάμα η κυρία μετά ;; δεν κλαiει ευκολα μια μαυρη χηρα....
black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 δεν κλαει ευκολα μια μαυρη χηρα.... Έτσι έτσι Ε σε καμία συγκινητική ταινία κλαίμε λίγο κρυφά. Λίγο έτσι , είμαι κυρία εγώ.
washcloud Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ^ ...ευκαιρία να κάνω μια παραλλαγίτσα στο αβατάρι σου....
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έτσι έτσι Ε σε καμία συγκινητική ταινία κλαίμε λίγο κρυφά. Λίγο έτσι , είμαι κυρία εγώ. oι αντρες και η μαυρη χηρα δεν κλαινε..απλα δακρυζουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.