panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 γιατι άλαξες φωτο προφίλ?γιατι σου έκανε λάικ αυτή ? γιατί δέχτηκες την πρώην σου? ειναι ο χαζότερος λογος για να μαλώνει καθε τοσο ενα ζευγάρι γιατι δεν εχεις φωτο προφιλ εμας που τραβηξαμε τοτε αυτη τη φωτο??? ΠΟΤΕ θα κανεις accept το in relationship with με εμενα????? ( εχω ακουσει να το λεει κ αγορι κ κοπελα αυτα τα 2 )
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγω ποτε δεν εχω κοιταξει κινητο, μου αρεσει να ζω στην αγνοια μου λες και βγαινει τπτ με το να κατασκοπευεις. η ηλιθια της υποθεσης βγαινεις.
jimarass Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Επειδή η σύγχρονη Ελληνίδα γυναίκα είναι νευρωτικη σπαστικια, και μετα το γαμο αρχιζουμε τα ηρεμιστικα για να κατανοησουμε την παραμικρη σας προταση, αφήστε μας και λίγο να σουλατσαρουμε! Αν όμως το κανείς ΕΣΥ, σου κόβω τα πόδια!
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 καθρεφτακι δηλαδη οι αντρες οταν κανετε κατι γκομενες που τα πεταν ολα εξω γιατι το κανετε ρε?? γιατι άλαξες φωτο προφίλ?γιατι σου έκανε λάικ αυτή ? γιατί δέχτηκες την πρώην σου? ειναι ο χαζότερος λογος για να μαλώνει καθε τοσο ενα ζευγάρι καλα εμενα με εκανε και block. ε οχι! δεν θα το ανεχτω αυτο!
SlackulatoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 και έχει αρχίσει να σπαέι @@@@@ αυτό το φλερτ μέσω fb στην τελική.. Τι σου έσπασε;; Επίσης, tjernobyl;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εγώ λέω να ρίξεις ένα καλό φιλικό στη φίλη να στρώσει λίγο...
Doc1355 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Eλεος ρε παιδιά με αυτό το γ@μοfacebook δηλαδή τι καταλαβαίνεις όταν προσθέτεις 1000 φίλους (που τους μισούς+ δέν έχεις ιδέα ποιοί είναι)! Τοσα χρόνια που δεν υπήρχε το facebook δηλαδή δέν είχε κανένας γκόμενα; απο εκει περιμένουμε να γίνει το φλέρτ; Και βλέπω-ακούω φίλους και φίλες μου να μου λένε κάθε τόσο ότι τσακωθηκαν με τον-την κοπέλα τους λογο του facebook...πραγματικά κρίμα που ασχολείστε με αυτό το πράγμα που λέγετε "κοινωνική δικτύωση",μονο κοινωνική δεν είναι και το μόνο που καταφέρνει είναι όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) να είναι όλη μέρα μπροστά στην οθόνη και η μόνη τους ασχολια να είναι το facebook... αν αυτό είναι κοινωνικό τότε εγώ είμαι τρελός! Να γινόταν για διαφημιστικούς λόγους θα το καταλάβαινα αλλα το πράγμα έχει καταντήσει αηδία...!
ntinos19 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μια φίλη με πήρε πριν από λίγο να μου πει ότι είδε το λογαριασμό του φίλου της στο facebook και είδε ότι έκανε τσατ με μια, με την οποία έλεγε ότι... ο δικός της έλεγε δηλαδή με την άλλη ότι θα θελε πολύ να τη δεί και ότι αν δεν είχε σχέση η άλλη, όχι ο ίδιος, γιατί αυτός ούτε καν μπήκε στον κόπο να πεί ότι έχει σχέση, θα ήθελε να είναι μαζί της.. . Η άλλη βρίσκεται σε άλλη χώρα και απλά κάνουν τσατ... αλλά μαλακία δεν είναι ρε παιδιά??? και έχει αρχίσει να σπαέι @@@@@ αυτό το φλερτ μέσω fb στην τελική.. εγώ της απάντησα ότι το κάνουν όλοι και ότι δεν είναι λόγος για να χωρίσει... αλλά αντε και fuck off re!!!! με τις κωλοανασφάλειές σας, κομπλεξικά άτομα.... Το λέω σε όσους ψάχνονται από δω κι απο κεί σα μαλάκες, άντε και φακ οφ, μας κουράσατε!!! και απευθύνομαι και στις γυναίκες του είδους... η ερώτηση λοιπόν είναι πόσο σοβαρό είναι το φλερτ? και πότε ο άλλος έχει ξεπεράσει το όρια; Αναλόγως για ποιο λόγο έχει ο καθένας λογαριασμό στο facebook και τι κάνει με αυτό. Φίλοι μου πχ κάνουν add όποιον/-α τους στέλνει αίτηση και κάνουν όπου βρούνε θηλυκό. εγώ έχω μόνο τους φίλους και απορρίπτω κάθε ξέμπαρκο request. Όσο για το φλερτ είναι λίγο σχετικό. Υπάρχουν τα "αθώα" φλερτ και τα πονηρά. Προσωπικά κάνω συνέχεια φλερτ σε κοπέλες ακόμα και φίλων μου μπροστά τους, δεν το κάνω για να γίνει κάτι απλά αρέσει γενικά το φλερτ. τώρα άμα κάποιος θέλει να την %#$%# θα κάνει τα πάντα. Απο φλερτ μέχρι κολωτούμπες Στην συγκεκριμένη περίπτωση βγάζει μάτι τι πρόκειται να κάνει και τι θέλει ο τύπος ακόμα και αν δεν "πετύχει" με τη συγκεκριμένη κοπέλα κατά 99% θα το κάνει ή το έχει κάνει και με άλλη/-ες... (το έχω δει το σκηνικό και απο φίλο )
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 χαζή ερώτηση ίσως, αλλά έκανε τσατ με την άλλη κοπέλλα μπροστά της? πώς μπορεί να δεις ότι ο άλλος κάνει τσατ και τι λέει αν δεν είσαι δίπλα εκείνη την ώρα? εγώ πάντως είχα αφήσει μια σχέση όταν είδα ότι ο άλλος με είχε αποκλείσει από πολλές πληροφορίες του προφίλ του (πχ σε ποια γκρουπ ήταν μέλος) χωρίς να με ενημερώσει καν. δεν του το είπα ποτέ όμως το γιατί, απλά διέγραψα τελείως το προφίλ που είχα τότε και εκείνον μαζί. και αρνούμαι να ασχολούμαι με άτομα που ασχολούνται με αυτά τα θέματα.
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ο μαλακας ειναι μαλακας. Το facebook δεν σε κανει μαλακα αν δεν εισαι.
darkhybridman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 πες της αμα τους πιασει στο φικι φικι να μπει και αυτη να κανουν τριο μην παει χαμενο το κερατο
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ...εγώ πάντως είχα αφήσει μια σχέση όταν είδα ότι ο άλλος με είχε αποκλείσει από πολλές πληροφορίες του προφίλ του (πχ σε ποια γκρουπ ήταν μέλος) χωρίς να με ενημερώσει καν. Καλά έκανες, άκου εκεί το καθίκι! Ποιος ξέρει σε τι γκρουπ ήταν μέλος και τι έκανε με αυτά...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Καλά έκανες, άκου εκεί το καθίκι! Ποιος ξέρει σε τι γκρουπ ήταν μέλος και τι έκανε με αυτά... χαχαχα καλά, δεν είπαμε και καθίκι τον κάθε σαβουρογάμη έλληνα, έλεος! αλλά αφού τον πείραζε να βλέπω εγώ ειδικά τις λεπτομέρειες στο προφίλ του, τι μπορεί να σήμαινε αυτό λες.
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, εγώ κλειστό το έχω από γεννησιμιού του. Μόνο αυτός μπορεί να μας πει, ρώτα τον... oh wait... Σοβαρά τώρα, ήταν λόγος να χωρίσεις τούτος; Τι να πω.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω, εγώ κλειστό το έχω από γεννησιμιού του. Μόνο αυτός μπορεί να μας πει, ρώτα τον... oh wait... Σοβαρά τώρα, ήταν λόγος να χωρίσεις τούτος; Τι να πω. όχι μόνο αυτό φυσικά, αλλά αν μια σχέση είναι από απόσταση και ο άλλος έχει εμμονή και εξάρτηση από κινητά και διαδίκτυο, τότε αξιολογείται και αυτό ανάλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.