Προς το περιεχόμενο

Προβλημα καλωδιου soundblaster arena headset

tass0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ενα headset της creative, πιο συγκεκριμενα το Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset.Το εχω σχεδον ενα χρονο και τελευταια εχω ενα προβλημα.Κατι εχει γινει με το καλωδιο των ακουστικων και αν δεν ειναι σε μια "σωστη" θεση το καλωδιο ακουω μονο απο το δεξι ακουστικο.Τωρα εχω λυσει το προβλημα μου με μπολικη ταινια για να κραταει το καλωδιο.Βεβαια δεν ειναι και τοσο σταθερο.

Αναρωτιομουν εαν υπαρχει καποιος αντιπροσωπος της creative η καποιο μαγαζι για να το φτιαξω.Οποια βοηθεια καλοπροαιρετη.

Ευχαριστω εκ'τον προτέρων.

Δημοσ.

δεν χρειαζετε να το πας σε καποια εταιρια απλος θελει αλλαγμα το φυς δεν ειναι τιποτα

δηλαδη να το κανω εγω?το καλωδιο εχει χαλασει πολυ κοντα στο volume cotnrol (βλεπε εικονα) οποτε αν εκοβα το καλωδιο για να το συγκολησω δεν θα υπηρχε αρκετο σε εκεινο το μερος για να το ενωσω.Σκεφτομουν να αλλαξω ολο το καλωδιο.

Το σπασιμο ινε εκει στο κοκκινο κυκλο.Πιο πισω ειναι το καλωδιο που παει στο USB.

2MKEB.jpg

Δημοσ.

πρεπει να ανοιξης με προσοχη ο καπακη και απο εκει θα το κολησεις πανω στην πλακετα γιατια αν αν εχωσεις δυο καλωδια μαζι δεν θα ειναι ωραιο θεαμα για αυτα τα ακουστικα

Δημοσ.

πρεπει να ανοιξης με προσοχη ο καπακη και απο εκει θα το κολησεις πανω στην πλακετα γιατια αν αν εχωσεις δυο καλωδια μαζι δεν θα ειναι ωραιο θεαμα για αυτα τα ακουστικα

Θα το σκεφτω να το κανω.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Θα το σκεφτω να το κανω.Ευχαριστω για την βοηθεια.

τιποτα αν δεν γνωριζει για το επεισκευασεις πηγενετε καλητερα σε εναν ηλεκτρονικο τις γειτονιας σου που θα σου ερθει πιο φτηνα απο το να το πας creative

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...