DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πάντα χρησιμοποιούσα wired mouse λόγω κακής εμπειρίας μέ ένα παλιό wireless Microsoft. Θέλω να πάρω ένα Bluetooth mouse (πχ Logitech-M305). To laptop μου υποστηρίζει bluetooth. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το mouse και χωρίς το USB αντάπτορα ? Μπορώ με αυτό το τρόπο να ρχησιμοποιώ το ίδιο mouse με δύο H/Y (το laptop με το ενσωματομένο bluetooth και έναν άλλο με τον αντάπτορα?)
cyberrobot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Με αρκετά μεγαλη σιγουρια σου απαντάω ναι, περίμενε να απαντησει και κανενας άλλος όμως! Ωστόσο θα σου πρότεινα κάτι σε wireless με δικό του αντάπτορα πχ αυτοείναι πολύ καλό, έχω αντικαταστίσει το ποντικι του σταθερού με αυτο!!!
luminociter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Για το συγκεκριμένο Logitech δεν ξέρω, αλλά με δύο ποντίκια της Microsoft που χάλασαν οι usb adapters τους, τα συνδέω κανονικά στον φορητό με το ενσωματομένο Bluetooth. Απλά θα πρέπει να δημιουργήσεις μια συνεργασία. Πρέπει να σου πώ ότι μέχρι και χειριστίριο x-box έχω συνδέσει με μερικές πατένες σε bluetooth φορητού χωρής κανένα πρόβλημα. Άρα δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην λειτουργεί....
hawkpilot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Έχω το Logitech M555b - έχει συνεργαστεί άψογα με οποιοδήποτε laptop (με ενσωματωμένο bluetooth) το έχω κάνει pair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.