dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 λοιπον επειδη εχω μπερδευτει,θλω να φτιαξω λογαριασμο paypal για to ebay με τον πιο ευκολο τροπο..δε θελω να μπλεξω με πιστωτικη.υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να μην εχω πιστωτικη...
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αν και υπαρχουν πολλα ακομα τοπικ, εγω προτεινω να πας στην πειραιως να ανοιξεις εναν λογαριασμο και να ζητησεις να σου βγαλουν και μια καρτα visa για τον συγκεκριμενο λογαριασμο.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Αν και υπαρχουν πολλα ακομα τοπικ, εγω προτεινω να πας στην πειραιως να ανοιξεις εναν λογαριασμο και να ζητησεις να σου βγαλουν και μια καρτα visa για τον συγκεκριμενο λογαριασμο. η εθνικη εχει κατι παρομοιο γιατι εκει εχω λογαριασμο
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν ξερω για άλλες καρτες της Εθνικής αλλά η Εθνοcash Plus πάντως δεν κάνει (γενικά ούτε για αγορές στο ίντερνετ).
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν ξερω για άλλες καρτες της Εθνικής αλλά η Εθνοcash Plus πάντως δεν κάνει (γενικά ούτε για αγορές στο ίντερνετ). αν παω και βγαλω καρτα στη πιρεως θα χρεωθω κατι??η καρτα αυτη ειναι πιστωτικη ή σαν αυτη για τα ΑΤΜ?? δηλ. αν θελω να αγορασω ενα προιον 200Ε απλως καταθετω στο λογαριασμο στη τραπεζα 200Ε βαζω το κωδικο της καρτας και ξεμπερδεψα?? υπαρχει καποια χρεωση ή συνδρομη για το λογαριασμο paypal?
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πειραιώς ανοίγεις λογαριασμό με 0 ευρώ, σου δίνουν μια χρεωστική (visa electron) που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο paypal (αυτό έχω κάνει). Χρέωση 1,50€ όταν ανοίγεις το λογαριασμό στο paypal αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν στα τρώνε, απλά μπαίνουν στο paypal σου.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Πειραιώς ανοίγεις λογαριασμό με 0 ευρώ, σου δίνουν μια χρεωστική (visa electron) που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο paypal (αυτό έχω κάνει). Χρέωση 1,50€ όταν ανοίγεις το λογαριασμό στο paypal αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν στα τρώνε, απλά μπαίνουν στο paypal σου. ευχαριστω ολους για τη βοηθεια... διαβασα οτι αμα δεν χρησιμοποιησεις για καποιο διαστημα για συναλλαγη σου τρωνε λ7...ισχυει?? επισης η visa electron ειναι σαν αυτη που χρησιμοποιουμε στα ΑΤΜ??ειναι ασφαλης?
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ευχαριστω ολους για τη βοηθεια... 1) διαβασα οτι αμα δεν χρησιμοποιησεις για καποιο διαστημα για συναλλαγη σου τρωνε λ7...ισχυει?? επισης 2) η visa electron ειναι σαν αυτη που χρησιμοποιουμε στα ΑΤΜ??ειναι ασφαλης? 1) Όχι, δεν μου έχουν φάει τίποτα και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει κάνα χρόνο τώρα. 2) Ναι και στα δυο, δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη-αγορά-μεταφορά μεγαλύτερη από ένα όριο που ορίζεις εσύ μέσω του web banking τους (το οποίο κόστιζε 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά για να το ενεργοποιήσεις) ή από τα χρήματα που έχεις στο λογαριασμό. Δεν παίζει να βρεθείς χρεωμένος δηλαδής.
scullyist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 επισης η visa electron ειναι σαν αυτη που χρησιμοποιουμε στα ΑΤΜ?? ειναι ασφαλης? 1.Ναι,ελλάδας κ εξωτερικού. 2.Δεν διαφέρει σε κάτι με τις άλλες πέρα από τον τρόπο χρήσης/πληρωμής, οσο ασφαλής είναι οποιαδήποτε κάρτα.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ωραια μεχρι εδω..δηλ εγω παω αυριο στη πειρεως,φτιαχνω λογαριασμο,ζηταω αυτη τη καρτα,μολις ενεργοποιηθει βαζω π.χ ενα 20ευρω και φτιαχνω account στο paypal μου τρωει 1,5Ε μετα φτιαχνω account στο ebay και ειμαι ετοιμος για να αγορασω οτι θελω??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Όλες οι τράπεζες έχουν debit card και καμια δεν χρεώνει τις συναλλαγές όπως και το ότι δεν χρειάζεσαι κάρτα για να κανεις paypal απλά χρειάζεται ένα λογαριασμό τραπέζης.
praktikarioς Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το 20άευρω το βάζεις την ίδια μέρα, όταν ανοίγεις paypal λογαριασμό σου τραβάει από το τραπεζικό λογαριασμό 1,5 ευρώ τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά, δεν στα τρώει αν θυμάμαι καλά.
xri_ni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Η καινουρια καρτα της εθνικης που εχει τσιπακι δε κανει?Δε μου την εχουν στειλει εμενα ακομα αλλα πιστευα οτι την αλλαξαν για να κανει και σαν debit.
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 όταν ανοίγεις paypal λογαριασμό σου τραβάει από το τραπεζικό λογαριασμό 1,5 ευρώ τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά, δεν στα τρώει αν θυμάμαι καλά. Στα δίνει πίσω με το που κάνεις Verify τον λογαριασμό σου μέσω της τράπεζας.
dava Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ευχαριστω.... η διαδικασια τελικα ειναι αυτη που περιεγραψα ή επεσα καπου εξω... μπορω να φτιαξω απο τωρα accont στο paypal και ebay... ονομα και διευθυνσεις greeklish ή ελληνικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.