Thekillergreece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γεια σας, Μπορω να εχω Microsoft Security Essentials μαζι Norton Internet Security 2011? Εχω μαθει οτι το MSE κανει καλη δουλεια...Και ετσι λεω να το εχω μαζι με το Norton...Μπορω?Η μηπως θα εχω προβληματα??? Απαντηστε
flik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όχι δε μπορείς. Πιθανόν να μην καταστραφεί ο υπολογιστής, αλλά στη καλύτερη θα είναι αργοοοοό. Διάλεξε ένα. Αν βέβαια έχεις συνδρομή στο norton, το κρατάς, και όταν λήξει δοκιμάζεις και απο free.
Cham Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αν τα θέλεις και τα δυο για περισσότερη ασφάλεια μπορείς να τα εναλλάσσεις ανά 3μηνο+ ένα όμως την φορά.
Thekillergreece Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όχι δε μπορείς. Πιθανόν να μην καταστραφεί ο υπολογιστής, αλλά στη καλύτερη θα είναι αργοοοοό. Διάλεξε ένα. Αν βέβαια έχεις συνδρομή στο norton, το κρατάς, και όταν λήξει δοκιμάζεις και απο free. Το εχω αγορασει το Norton 2011...Αλλα οι γονεις μου μου εχουν απαγορευσει να κατεβαζω τζαμπα antivirus...
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το εχω αγορασει το Norton 2011...Αλλα οι γονεις μου μου εχουν απαγορευσει να κατεβαζω τζαμπα antivirus... wft? χαχα... εγώ όταν ήμουν μικρός μου απαγόρευαν πολλά οι γονείς μου αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. "μακριά από ναρκωτικά", "να μην μιλάς σε ξένους" και "ΜΑΚΡΙΑ από δωρεάν antivirus" Αφού πληρώνουν οι γονείς γιατί καίγεσαι να βάλεις δωρεάν;
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μακριά απο norton κάνει πραγματικά το σύστημα αν οχι να σέρνεται να τρώει πολύ μνήμη
ss13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αυτό http://webtrickz.com/norton-removal-tool-2011-uninstallremove-norton-products-completely/ και να βάλεις ένα δωρεάν antivirus , αν ψάχνεσαι και δε προσέχεις ό,τι και να βάλεις θα είναι ανούσιο , η μόνη λύση είναι το να προσέχεις σε ποιες ιστοσελίδες μπαίνεις !!
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 wft? χαχα... εγώ όταν ήμουν μικρός μου απαγόρευαν πολλά οι γονείς μου αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. "μακριά από ναρκωτικά", "να μην μιλάς σε ξένους" και "ΜΑΚΡΙΑ από δωρεάν antivirus" Αφού πληρώνουν οι γονείς γιατί καίγεσαι να βάλεις δωρεάν; Ε,με τόσα malware εκεί έξω που το παίζουνε anti-virus λογικό είναι και εγώ αν είχα παιδιά θα τους απαγόρευα να κατεβάζουν τέτοιες μαλα....
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Για το Microsoft security essentials μιλάμε. Δε νομίζω να είναι malware.
Redshift Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Για το Microsoft security essentials μιλάμε. Δε νομίζω να είναι malware. εδω τα ιδια τα win ειναι malware το essentials σε πειραξε
ahristos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 εδω τα ιδια τα win ειναι malware το essentials σε πειραξε Δεν βρέθηκε κανένας να γελάσει μαζί σου. Μη συνεχίζεις...
Thekillergreece Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μακριά απο norton κάνει πραγματικά το σύστημα αν οχι να σέρνεται να τρώει πολύ μνήμη Μπα το Norton ειναι η καλυτερη προστασια...Και δεν κανει κατι κακο στο PC ΜΟΥ!πραγματικα με εχει σωσει απο κακοβουλα λογισμικα Ε,με τόσα malware εκεί έξω που το παίζουνε anti-virus λογικό είναι και εγώ αν είχα παιδιά θα τους απαγόρευα να κατεβάζουν τέτοιες μαλα.... Να κατεβασεις PARENTAL CONTROL για τα παιδια Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αυτό http://webtrickz.com/norton-removal-tool-2011-uninstallremove-norton-products-completely/ και να βάλεις ένα δωρεάν antivirus , αν ψάχνεσαι και δε προσέχεις ό,τι και να βάλεις θα είναι ανούσιο , η μόνη λύση είναι το να προσέχεις σε ποιες ιστοσελίδες μπαίνεις !! Ακομα και να εχω ιο ή κατι δεν φοβαμαι!θα το διωξω με το MalwareBytes Anti-Malware!Κανενας ιος ή κακοβουλο λογισμικο δεν με νικα!
ntg1980 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μια χαρά είναι το norton! Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Κι εγώ norton έχω και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ χωρίς να σέρνει το σύστημα! Το τι έκανε πριν 3-4 χρόνια είναι παρελθόν. http://www.amazon.com/Norton-Internet-Security-2011-User/dp/B0040GFFGO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313477841&sr=8-1 Τα reviews τα λένε όλα... Ας κρίνουμε όσοι το έχουμε, κι όχι όσοι απλά ακούμε και επαναλαμβάνουμε ό,τι μας λένε! Και σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με τη "μπαγκατέλα" της Microsoft.....!!
Thekillergreece Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μια χαρά είναι το norton! Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Κι εγώ norton έχω και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ χωρίς να σέρνει το σύστημα! Το τι έκανε πριν 3-4 χρόνια είναι παρελθόν. http://www.amazon.com/Norton-Internet-Security-2011-User/dp/B0040GFFGO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313477841&sr=8-1 Τα reviews τα λένε όλα... Ας κρίνουμε όσοι το έχουμε, κι όχι όσοι απλά ακούμε και επαναλαμβάνουμε ό,τι μας λένε! Και σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με τη "μπαγκατέλα" της Microsoft.....!! Αυτο ακριβως τους λεω...Αλλα δεν καταλαβαινουν τιποτα
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Το οτι θα κρατήσεις το Norton 2011 είναι προφανές. Και αγορασμένο να μην ήταν, αν ήταν να αγοράσεις κάτι αυτό θα σου έλεγα να πάρεις. Μιλάμε για το πιο σύγχρονο av απο το 2010 μέχρι σήμερα. Και θα είναι και για το 2012. Για μετά βλέπουμε. Είναι το μόνο av που πρότεινα σε άλλους να αγοράσουν (καλά απο ebay αλλά και πάλι..). Δεν μιλάμε μόνο για reviews απο χρήστες, αλλά απο τεστ μεγάλων εταιρειών όπου το norton τα έχει πάρει όλα σερί, και απο μικρές ομάδες χρηστών ειδικών σε malware. Και αν είανι ελαφρύ ή όχι φαίνεται απο τη πρώτη μέρα. Πλέον δε χρησιμοποιώ av, αλλά για όσο χρησιμοποιούσα, επειδή μου άρεσε να τα δοκιμάζω και να τα τεστάρω, το norton ήταν το πρώτο μακράν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.