Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με WD my passport essential usb 3.0 750GB

pennyst96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Αγόρασα χθες τον WD my passport essential usb 3.0 750GB γιατί θέλω να περάσω ταινίες και να τον συνδέω με το wd live media player. Δεν εγκατέστησα το λογισμικό (έκανα καλά?) γιατι γενικά δεν μου αρέσουν αυτές οι λειτουργίες και θέλω να τον χρησιμοποιώ ώς έναν απλό σκληρό. Το θέμα είναι ότι όταν θέλησα να τον αποσυνδέσω δεν υπήρχε πουθενά κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Εννοείς ότι με το που τον συνδέεις φαίνεται κανονικά ως αποθηκευτικό μέσο στο "Ο Υπολογιστής Μου", αλλά δεν αμφανίζεται το κλασσικό εικονίδιο για "ασφαλή κατάργηση USB συσκευών" στην Tray Bar, κάτω δεξιά δηλαδή στην οθόνη;

Δημοσ.

Εννοείς ότι με το που τον συνδέεις φαίνεται κανονικά ως αποθηκευτικό μέσο στο "Ο Υπολογιστής Μου", αλλά δεν αμφανίζεται το κλασσικό εικονίδιο για "ασφαλή κατάργηση USB συσκευών" στην Tray Bar, κάτω δεξιά δηλαδή στην οθόνη;

Ακριβώς αυτό ΝΑΙ!!

Δημοσ.

Μπορείς απλά να πας στο «Ο υπολογιστής μου» ή «Υπολογιστής» να βρεις των εξωτερικό και με δεξί κλικ πάνω του να επιλέξεις Εξαγωγή περίμενε μέχρι να τελειώσει η όποια ενέργεια και τον βγάζεις απλά.

Δημοσ.

Μπορείς απλά να πας στο «Ο υπολογιστής μου» ή «Υπολογιστής» να βρεις των εξωτερικό και με δεξί κλικ πάνω του να επιλέξεις Εξαγωγή περίμενε μέχρι να τελειώσει η όποια ενέργεια και τον βγάζεις απλά.

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό έκανα!! Δεν ήξερα αυτή την επιλογή! Να είσαι καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...