DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Στο site του υπουργείου πολιτισμού βλέπω ότι είναι ελεύθερη είσοδος για τους "Φοιτητές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. ή ισότιμων σχολών χωρών της Ε.Ε. με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας". Έρχεται ένας φίλος από το HEC και θα έχει την εκεί φοιτητική του ταυτότητα (τη δικιά μου την έχασα ο @$#$@!@). Εεπειδή κατά καιρούς έχω ακούσει ότι αλλού τις δέχονται και αλλού όχι έχει επαληθεύσει κανείς ότι ισχύει η ελεύθερη είσοδος για τους κατόχους φοιτητικής ταυτότητας από ξένο AEI?
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 δηλαδη εγω που δεν ειμαι φοιτητης δεν μπορω να μπω? θα μου απαγορευσουν την εισοδο στο ιστορικο μνημα της πατριδος μου? και με ποιο δικαιομα κυριοι ? :mad: :mad:
Traumatias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μπαίνεις απλά πληρώνεις εισιτήριο όπως ο υπόλοιπος κόσμος
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 δηλαδη εγω που δεν ειμαι φοιτητης δεν μπορω να μπω? θα μου απαγορευσουν την εισοδο στο ιστορικο μνημα της πατριδος μου? και με ποιο δικαιομα κυριοι ? :mad: :mad:
aledjo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 δηλαδη εγω που δεν ειμαι φοιτητης δεν μπορω να μπω? θα μου απαγορευσουν την εισοδο στο ιστορικο μνημα της πατριδος μου? και με ποιο δικαιομα κυριοι ? :mad: :mad: που ζεις παιδι μου?
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μπαίνεις απλά πληρώνεις εισιτήριο όπως ο υπόλοιπος κόσμος θα πληρωσω για να δω τα μαρμαρα της πατριδως που εσωσε ο προπαππος μου απο τους Ιταλους σωστα? και σου φαινεται λογικο αυτο ? ΔΕΝ πληρωνω για την πατρογονικη περιουσια του λαου μου! ΤΕΛΟΣ. που ζεις παιδι μου? στο σπιτι μου
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ρε γκάου μπίου, δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να τα δεις, πήγαινε Θησείο.
aledjo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ρε γκάου μπίου, δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να τα δεις, πήγαινε Θησείο. χαχαχαχαχαχα ουτε διακοπες χρειαζεται να πας. το ιντερνετ ειναι γεματο απο φωτογραφιες με παραλιες...
V for Vagelis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 θα πληρωσω για να δω τα μαρμαρα της πατριδως που εσωσε ο προπαππος μου απο τους Ιταλους σωστα? και σου φαινεται λογικο αυτο ? ΔΕΝ πληρωνω για την πατρογονικη περιουσια του λαου μου! ΤΕΛΟΣ. Να υποθέσω το δικό σου σπίτι αυτοσυντηρείται και δεν έχει έξοδα.
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 χαχαχαχαχαχα ουτε διακοπες χρειαζεται να πας. το ιντερνετ ειναι γεματο απο φωτογραφιες με παραλιες... ε βγες και λιγο εξω και που ξερεις εσυ και οι υπολιποι που εκαναν + αν βγαίνω η οχι ? γιατι αν ειναι ετσι να αρχισω και εγω τα γκετ α λαιφ ρε νερντ , λιγουρι που ψαχνεις γκομενα στο ινσομνια κλπ (λογικα θα πεσω εξω γιατι δεν σε ξέρω). Καπως ετσι παει με τα συμπερασματα και τα λογια του αερα . :devil: Να υποθέσω το δικό σου σπίτι αυτοσυντηρείται και δεν έχει έξοδα. εχει και αυτονομη θερμανση /facepalm εσυ δεν ζεις σε σπιτι ? που ζεις? σε καραβι ?
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 εμενα δεν μου κανουν πουθενα στην ελλαδα φοιτητικη χρεωση οταν τους δειχνω την καρτα απο το πανεπιστημειο μου, αλλα για ενα περιεργο λογο ειναι οκ σε ολες τις αλλες χωρες της ευρωπης :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 εμενα δεν μου κανουν πουθενα στην ελλαδα φοιτητικη χρεωση οταν τους δειχνω την καρτα απο το πανεπιστημειο μου, αλλα για ενα περιεργο λογο ειναι οκ σε ολες τις αλλες χωρες της ευρωπης :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Της ελλαδας ισχυει στην ΕΕ?
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Της ελλαδας ισχυει στην ΕΕ? Φυσικα. Και εγω τα ιδια ειχα οταν ημουν φοιτητης, μονο στην ελλαδα το προβλημα.
Traumatias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εμένα πάντως μια φίλη μου που πήγε πρόσφατα με τη σχολή της στη Βαρκελόνη, πλήρωναν σε όλα τα μουσεία φοιτητικό εισιτήριο το οποίο ίσχυε για όλους τους φοιτητές Ισπανούς και μη (τουλάχιστον εμείς δεν πληρώνουμε εισιτήρια στην Ελλάδα). Θυμάμαι συγκεκριμένα ότι σοκαρίστικε επειδή χρειάστηκε να πληρώσει 7 ευρώ για να δει το σπίτι του Γκαουντί (το κανονικό εισιτήριο ήταν 14 ευρώ). Δεν ξέρω για τα άλλα μουσεία τι ισχύει, πάντως για το νέο μουσείο της Ακρόπολης ορίστε Όχι μόνο το κανονικό εισιτήριο είναι μόλις 5 ευρώ, αλλά έχουν και μειωμένο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 πολίτες χωρών της ΕΕ. Φυσικά όλοι οι φοιτητές πανεπιστημίων της ΕΕ μπαίνουν δωρεάν. Για να μην λέμε και ότι θέλουμε έλεος πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.