paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Με ελληνική φοιτητική ταυτότητα (πάσο απο δημόσιο ΑΕΙ/ΤΕΙ) από όσο ξέρω μπαίνεις δωρεαν ... Το isic τώρα ειναι άλλη φάση οποτε
gnsX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εμενα δεν μου κανουν πουθενα στην ελλαδα φοιτητικη χρεωση οταν τους δειχνω την καρτα απο το πανεπιστημειο μου, αλλα για ενα περιεργο λογο ειναι οκ σε ολες τις αλλες χωρες της ευρωπης :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: επειδή είναι πανεπιστήμιο του Βελγίου,μπορεί να ισχύει μόνο για χώρες με ιστορία Άντε να έχει έκπτωση ο Γάλλος φοιτητής γιατί θα πάει κι ο Έλληνας φοιτητής στην Γαλλία,τώρα Βέλγιο ποιος Έλληνας θα πάει (μόνο αν χαθεί ή απλά περάσει για να πάει αλλού),αν θες να μάθεις για το Βέλγιο παίρνεις ένα post it και σε 3 σειρές σου γράφουν την ιστορία του και τα αξιοθέατα,δεν χρειάζεται να πας
-nick- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 επειδή είναι πανεπιστήμιο του Βελγίου,μπορεί να ισχύει μόνο για χώρες με ιστορία Άντε να έχει έκπτωση ο Γάλλος φοιτητής γιατί θα πάει κι ο Έλληνας φοιτητής στην Γαλλία,τώρα Βέλγιο ποιος Έλληνας θα πάει (μόνο αν χαθεί ή απλά περάσει για να πάει αλλού),αν θες να μάθεις για το Βέλγιο παίρνεις ένα post it και σε 3 σειρές σου γράφουν την ιστορία του και τα αξιοθέατα,δεν χρειάζεται να πας ... t or s?
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. να σου πουν στα σίγουρα;
subdee Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ισχύει. Προχθές δυο φίλοι απο τη Γαλλία γύρισαν όλα τα αξιοθέατα της Αθήνας και το Σούνιο δωρεάν δείχνοντας απλά την φοιτητική τους ταυτότητα.
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 επειδή είναι πανεπιστήμιο του Βελγίου,μπορεί να ισχύει μόνο για χώρες με ιστορία Άντε να έχει έκπτωση ο Γάλλος φοιτητής γιατί θα πάει κι ο Έλληνας φοιτητής στην Γαλλία,τώρα Βέλγιο ποιος Έλληνας θα πάει (μόνο αν χαθεί ή απλά περάσει για να πάει αλλού),αν θες να μάθεις για το Βέλγιο παίρνεις ένα post it και σε 3 σειρές σου γράφουν την ιστορία του και τα αξιοθέατα,δεν χρειάζεται να πας οριστε; χεστηκα και λιγο για τα μουσεια ξερεις στην ελλαδα. τα ειστηρια συγκοινωνιων ειναι που με ενδιαφερουν. δεν δικαιουμε πουθενα φοιτητικο γιατι ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.