Προς το περιεχόμενο

Με το που τελειωνει το loading σε ενα παιχνιδι ο υπολογιστης κανει επανεκκινηση

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ίσως ο φταίχτης να είναι το νέο τροφοδοτικό..

Κατ'αρχήν κοίτα αν όλα τα καλώδια του έχουν κουμπώσει καλά..

Αν το πρόβλημα επιμείνει,δοκίμασε με το παλιό τροφοδοτικό σου

να ξανατρέξεις το παιχνίδι..

Αν θες πες μας και την επωνυμια του παλιού και του νέου τροφοδοτικού

του καθώς και τα Watt που σηκώνει το καθένα..

Δημοσ.

Να πω κατι που δε ξερω αν εχει σημασια...Παρατηρησα οτι ο υπολογιστης μου εχει γινει αρκετα αργος.Αργει αρκετα να μπει στα windows αλλα και γενικα εχει αργες επιδοσεις σε καποια πραγματα που εκτελει.Το λεω μηπως και εχει καποια σχεση...

Δημοσ.

Ξεκούμπωσε και ξανακουμπωσε τις μνήμες μήπως κούνησες κάτι,Ελπίζω να μην έχει συμβεί αυτό που σκέφτομαι πιέζοντας δυνατά το motherbord για να κουμπώσεις την φύσα... Κανε οτι σου είπε το παλικάρι πιο πάνω,βάλε πάλι το παλιό τροφοδοτικό αφού το έχεις και κανε ακριβός την ίδια διαδικασία με το παιχνίδι..

Δημοσ.

Κατ αρχην παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια...

Karmen σ αυτο που ρωτησες:Εχω μια καρτα την gtx295.Θεμα να μη με καλυπτει το νεο τροφοδοτικο δεν υφισταται αφου ολα λειτουργουσαν αψογα μεχρι και πριν το βαλω ,ενω δηλαδη ειχα μικροτερο (430w)ποσο μαλλον τωρα που πηγα σε 550w.Με τη πολυ μικρη μου πειρα στους υπολογιστες αρχιζω να υποψιαζομαι οτι κατι εχει παιχτει στη συνδεσμολογια που εκανε ο τεχνικος που εβαλε το νεο τροφοδοτικο (εκανε καποιες αλλαγες).Ισως κατι να μη παιρνει οσο ρευμα οσο χρειαζεται,δε ξερω αν υφισταται κατι τετοιο.Παντως σε ολες τις υπολοιπες λειτουργιες το pc δουλευει κανονικα,χωρις προβλημα.Επισης να πω οτι εβγαλα και ξαναβαλα τη μνημη χωρις να δω κατι.

Αυτο παντως που τριγυρναει στο μυαλο μου ειναι οτι πληκτρολογωντας στο google το προβλημα μου διαπιστωσα οτι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ χρηστες pc που πασχουν απ το ιδιο πραγμα.Και φυσικα δε γινεται ΟΛΟΙ να εχουν αλλαξει τροφοδοτικο πριν τους παρουσιαστει κατι τετοιο...Με λιγα λογια δεν εχω καταληξει αν η βλαβη ειναι θεμα hardware η software.Στις απαντησεις που ειδα ανεφεραν ως πιθανες λυσεις το overheating,τη σκονη που ενδεχομενως να εχει πιασει το συστημα και το οτι ο χρηστης ισως να μην εχει κανει update τους drivers της καρτας γραφικων.

Μια σκεψη που μου ρθε μολις τωρα.Υπαρχει περιπτωση να ναι κανας υιος η κατι ανεπιθυμητο που τρεχει και δε φαινεται;

Δημοσ.

vageli έχουν περάσει 21ποστ και με το δικό μου 22...

Ξαναρωτάω ποιο τροφοδοτικό έβαλες; Το 550W δε μου φτάνει...

Στο HWMonitor δείχνει 2 κάρτες και μάλιστα με μια μικρή απόκλιση σε θερμοκρασία...

Η κάρτα σου ποια είναι ακριβώς; Εχει ανεμιστήρα πάνω της; Αν ναι τρέξε ένα furmark και πες τι θα γίνει... Στοιχηματίζω θα κλείσει...

Μετά απο τα παραπάνω βλέπουμε... Ανέβασε και ένα screenshot από το furmark να το δούμε...

Δημοσ.

Κarmen ξαναλεω :) δε γινεται να μην επαρκει το νεο τροφοδοτικο.Ετρεχαν ολα μια χαρα με το προηγουμενο που ηταν μικροτερο.Εκτος βεβαια κι αν ειναι μουφα το 550 w και στη πραγματικοτητα ειναι μικροτερο. το μοντελο του αν το γραφω σωστα ειναι το cg-adj-4 και απο πανω γραφει (δε ξερω αν χρειαζεται) atx 2.03 (p4) 550w.

To furmark που ειπες που θα το βρω;

Δημοσ.

Κarmen ξαναλεω :) δε γινεται να μην επαρκει το νεο τροφοδοτικο.Ετρεχαν ολα μια χαρα με το προηγουμενο που ηταν μικροτερο.Εκτος βεβαια κι αν ειναι μουφα το 550 w και στη πραγματικοτητα ειναι μικροτερο. το μοντελο του αν το γραφω σωστα ειναι το cg-adj-4 και απο πανω γραφει (δε ξερω αν χρειαζεται) atx 2.03 (p4) 550w.

To furmark που ειπες που θα το βρω;

vageli Για να με βλέπεις να επιμένω στο τροφοδοτικό έχω δει 600άρι να μη κάνει μία μπροστά σε 400άρι...

Δώσε ένα λινκ από που το πήρες δε μπορώ να το βρω...

Και το furmark ¨οτι είπε ο TheELF

Δημοσ.

Το τρεξα και με το που ξεκινησε να τρεχει ουτε σε ενα δεπτερολεπτο εκανε επανεκκινηση το pc.Συμπερασματα;

Σε μαγαζι πηγα και το διαλεξε ο τεχνικος.Δε το παρηγγειλα εγω απο καπου.Ο ιδιος το διαλεξε.Απλα του ειπα οτι ειχα ενα 430 w και οτι ηθελα ενα μεγαλυτερο.Το μαγαζι δεν ανηκει σε καποια γνωστη αλυσιδα καταστηματων.Δε ξερω τι αλλο να πω.Προφανως ειναι μουφα το τροφοτικο ε;Δεν πρεπει να ναι 550 w

Δημοσ.

Αν μας έβρισκες μοντέλο τροφοδοτικού ίσως να βρίσκαμε πόσο ωφέλιμο έχει,ναι πολύ πιθανών να είναι από αυτό,βούρρρ πίσω στων τεχνικό και πες του(δείξε του) ότι μόλις μπαίνει σε παιχνίδι σβήνει.

Δημοσ.

vageli Για να με βλέπεις να επιμένω στο τροφοδοτικό έχω δει 600άρι να μη κάνει μία μπροστά σε 400άρι...

Aκριβώς..

Ένα 400ρι της Tagan ή της Coolermaster λ.χ. είναι σαφώς πιο αξιόπιστο από ένα 500ρι των 25 ευρώ...

Δημοσ.

Απο το λεγομενα καταλαβαινω οτι το τροφοδοτικο σου ειναι no name 550 watt κατι τετοιο δηλαδη Link να πας στον τεχνικο και να ζητησεις τα χρηματα σου πισω.

Επισης εχεις μια πολυ ενεργοβορα καρτα γραφικων Link

Ανοιξε το κουτι και δες αν ο τεχνικος εχει κουμπωσει και τις 2 τροφοδοσιες της καρτας γραφικων (6pin & 8pin) αν βεβαια το τροφοδοτικο σου τις καλυπτει,που δεν το νομιζω.

Επειδη θα χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο προτεινω αυτο Link

Δημοσ.

αμα τελικα ειναι το προβλημα το psu και ο τεχνικος σου εβαλε κανενα μουφα ενω εβλεπε μπροστα του το κτηνος την gtx295 ειναι για κλωτσιες ,καλο ειναι να πας να παρεις ενα καλο και επωνυμο psu με efficiency 80+ 550watt+ για να κανεις την δουλεια σου και να θυμασαι οτι καλο psu δεν ειναι αυτο που εχει περισσοτερα watt αλλα αυτο που εχει τα περισσοτερα αμπερ στις 12αρες γραμμες, γιατι τα no name λενε 600watt στο χαρτι και real δεν ειναι ουτε 300 watt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...