Προς το περιεχόμενο

Παλιο Connection string

xarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μου πεί κάποιος ποια ειναι το καταραμενο connection string για την σύνδεση απο το rad studio με μια db sqlserver 2005 ?

Εχω ξεφτιλισει το google και δεν μπορεί να συνδεθεί!!!

Ενα ADOConnection και δεν συνδεεται χειροκινητα μ#@!#$#$3....

>
ADOConnection1->ConnectionString ="Provider=sqloledb;"
	   "Server=ΜΥ-PC\SQLEXPRESS;"
	   "Database=MyDB;"
	   "User Id=sa;"
	   "Password=password;";

ADOConnection1->Provider ="SQLOLEDB";

ADOConnection1->Connected = true;

εννοειται πως εχω δοκιμασει τα παντα.Το παραδειγμα ειναι ενδεικτικο...

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως δεν ξερω πιο connection string Να βαλω...οποτε ποιο απ'ολα τα μηνυματα λάθους να ποστάρω ?

Αυτο που προσπαθησα να κανω και δεν πετυχε ηταν σε μια φορμα να βαλω ενα ADOConnection και να κάνω copy paste απο τα properties το connection string + provider + connected=true.

Οταν τα επελεγα απο τα Properties συνδεοταν οταν ομως προσπαθησα μεσα απο κωδικα κολλουσε.

Δημοσ.

Καμια βοηθεια βρε παιδια ?

Σαν βοηθητικο να πω πως ΠΡΙΝ τρεξω το προγραμμα στα properties -> ConnectionString εχει:

>
Properties->Connected = false;
Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=False;User ID=sa;Initial Catalog=myDB;Data Source=MY-PC\SQLEXPRESS

ενω οταν κάνω Properties->Connected = true; εχω:

>Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=False;User ID=sa;Initial Catalog=myDB;Data Source=MY-PC\SQLEXPRESS;Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;Workstation ID=MY-PC;Use Encryption for Data=False;Tag with column collation when possible=False;

sql server 2005 + embarcadero rad studio 2010.... :)

Δημοσ.

δε χρειαζεται να κανει bump το thread, αν βρεθει καποιος που να μπορει να σε βοηθησει θα το κανει.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 23 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 23 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

δε χρειαζεται να κανει bump το thread, αν βρεθει καποιος που να μπορει να σε βοηθησει θα το κανει.

Ο κλασικος ο .... Ελληνας.Ειχαμε προηγουμενα με το κοριτσι ( η mika ) μην τον παρεξηγησετε.Αφηστε τον φφφρρρρρρρρρρσσσσσσσσσσσσ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...