flik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μη γενικεύεις τη κουβέντα και προπαντός μη κρίνεις "εκτός χορού"! Κάποιοι στην αρχή αυτού του topic γράψανε αλήθειες, επειδή μέσα σε όλα θυμήθηκαν ότι είμαστε άνθρωποι, κι όχι Θεοί (ό,τι κι αν ανακαλύψουμε)! Το έγραψα πιο πάνω, το γράφω και τώρα... Αν αυτό με το οποίο ασχολούνται ΤΩΡΑ βοηθήσει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που ανέφερα ή σώσει ζωές κατ'επέκτασιν, ΤΟΤΕ θα έχει νόημα όλη αυτή η χρηματοδότηση! Αλλά μου φαίνεται ότι δε θα βγει σε κάτι καλό, διότι "όπλο" θα δημιουργηθεί μέσα απ'όλο αυτό το πείραμα... Ζωές δε θα σωθούνε! Με την πυρηνική φυσική έχουν σωθεί ζωές αλλά και έχουν χαθεί. Εδώ δεν προβλέπεται εφαρμογή του μποζονίου φυσικά, αλλά της γνώσης που θα αποκομιστεί με τη μελέτη του. Φυσικά δε μιλάμε για τα επόμενα λίγα χρόνια. Απο την άλλη, τα χρήματα και το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολήθηκαν για το cern, δεν εμπόδισαν την έρευνα για άλλους τομείς. Θα μπορούσαμε να πούμε μη κάνετε πολέμους, εκεί να δεις χρήμα για έρευνα.
zeniath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν έκατσα ούτε λεπτό ν'ασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα... Μάλιστα άλλαξα και κανάλι όταν το άκουσα στις ειδήσεις, επειδή το θεώρησα βαρετό. Θα ζήσω (ελπίζω) ως τα 70-80 μου... κι από όπου κι αν προήλθα, ΑΝ ΠΡΟΗΛΘΑ, θα το μάθω μόλις τα τινάξω! Ας είμαι ειλικρινής. Εξετάζομαι κάθε 3 μήνες επειδή πάσχω από λεμφοκυττάρωση, που είναι το πρώιμο στάδιο της λευχαιμίας. Όσο ζω εξετάζομαι! Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτοί οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ψάχνανε να βρούνε μια λύση για τον Καρκίνο (διότι Καρκίνος στο αίμα είναι στην ουσία), παρά με τις σαχλότητες που ασχολούνται για να αποδείξουν τη ρίζα της ύπαρξης μας! Ως τότε πέρα απ'το να μη κάνω κακό σε άλλους και σαφώς και στον εαυτό μου, δε μ'απασχολεί και ιδιαίτερα το... πως το'παμε? Μπαζόνιο? Μποζόνιο? Ε,αυτό. Αν αυτό μας δώσει απαντήσεις σε κάτι τόσο σοβαρό που έγραψα πιο πάνω, τότε δε θ'αλλάξω κανάλι! Το να βρω ή μάθω περί του σωματιδίου του Θεού, δε θα βοηθήσει ούτε εμένα, ούτε εσάς, ούτε κανέναν προς το παρόν. Get a life guys... Καρκίνο λες ε; Δλδ θεραπείες με ακτινοβολία ε; Να δεις, που και τότε θα λέγανε "μπράβο τον μλκ τον Ρέντγκεν, πήρε φωτογραφία τα κόκκαλα του χεριού του. Και τι κατάλαβε με αυτό;" Θα ήθελα να ήξερα αν όλοι αυτοί οι επιστήμονες took a life instead πόσοι περισσότεροι θα ήταν νεκροί σήμερα από τις χιλιάδες αρρώστιες...
ntg1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Είμαι αντίθετης άποψης, λυπάμαι πολύ! Σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα όπως μια πιθανή ανερχόμενη λειψυδρία που ενδεχομένως να προκαλέσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όπου πεθαίνει κόσμος από Καρκίνο, Aids, ηπατίτιδες, γρύπες πτηνών, τρελών αγελάδων και αρκούδων (ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ), όπως επίσης σ'έναν κόσμο που πεθαίνουν παιδάκια ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ... μου φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετά πιο "ανθρώπινα" προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν ΑΜΕΣΑ, παρά το "σωματίδιο του Θεού"!! Αυτοί οι επιστήμονες πληρώνονται από μας... δε βρίσκουν τα λεφτά στον αέρα. Και όποιος λέει "τώρα θυμηθήκατε τα παιδάκια της Αφρικής", δε ξέρει τι κάνει ο καθένας μας έξω απ'το insomnia και προπαντός αν εξαρχής είχε αυτές τις απόψεις, απλά δεν έτυχε ποτέ να τις εκφράσει! Άντε να δούμε όταν μάθουμε όλα αυτά που ψάχνουν, τι θα καταλάβουμε......... Θέλω πραγματικά να μάθω σε τι θα μας βοηθήσει αυτή η ανακάλυψη! Μήπως στο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ για να μη φοβάται πλέον κανείς τίποτα σ'αυτό το κόσμο? Μέγα λάθος το ανθρώπινο ον να μη φοβάται τίποτα.....
zeniath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί λοιπόν ανακαλύψαμε την φωτιά; Αφού και με φρούτα μια χαρά την βγάζαμε, τι το θέλαμε το BBQ? καταραμένοι προϊστορικοί άνθρωποι με τις εφευρέσεις σας
Nephelia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 να είσαι αντίθετης άποψης ναι αλλά ακυρώνεις και την επιστήμη στην οποία εσύ τώρα βασίζεσαι.Και εφ'όσον λες ότι δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα δεν υπάρχει λόγος για διάλογο.
ntg1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όντως μπροστά στη δημιουργία καρκίνου, aids και όλων αυτών τεράτων που κάνανε τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, τα φρούτα να'ταν ίσως μια καλύτερη εκδοχή! να είσαι αντίθετης άποψης ναι αλλά ακυρώνεις και την επιστήμη στην οποία εσύ τώρα βασίζεσαι.Και εφ'όσον λες ότι δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα δεν υπάρχει λόγος για διάλογο. Έκφρασα την άποψη μου (έχω πιστεύω το δικαίωμα να εκφράζω αντίθετες απόψεις... έτσι)? Και δε θεωρώ επιστήμη αυτό που κάνουν... Το θεωρώ "θέλουμε να γίνουμε Θεοί"! Επιστήμη θα ήταν αν μπορούσαν να σώσουν ζωές.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Άντε να δούμε όταν μάθουμε όλα αυτά που ψάχνουν, τι θα καταλάβουμε......... Θέλω πραγματικά να μάθω σε τι θα μας βοηθήσει αυτή η ανακάλυψη! Μήπως στο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ για να μη φοβάται πλέον κανείς τίποτα σ'αυτό το κόσμο? Μέγα λάθος το ανθρώπινο ον να μη φοβάται τίποτα..... Δεν ειναι και η πρωτη επιστημονικη ανακαλυψη που αμφισβητει την υπαρξη του θεου, οπως μας την διδασκει η εκκλησια. Για την ακριβεια ειναι απο τις λιγοτερο αποστομωτικες μεχρι τωρα, ασχετα με το πως το ονομασαν τα media.
ntg1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν έχει να κάνει με την αμφισβήτηση του Θεού! Εγώ ο ίδιος μπορεί να είμαι Άθεος... Σκεφτείτε όμως στον κόσμο μας να γίνουν ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ και να μη φοβούνται πλέον τίποτα! Και κατασκεύασμα να'ναι ο Θεός, παίζει έναν σημαντικό ρόλο! Δε θέλω να ζω σ'έναν κόσμο που το ανθρώπινο ον δε θα φοβάται τίποτα και θα ξέρει επιβεβαιωμένα πως μετά θάνατον δεν υπάρχει συνέχεια.... Αλίμονο αν συμβεί αυτό!!!
gigisoni Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όντως μπροστά στη δημιουργία καρκίνου, aids και όλων αυτών τεράτων που κάνανε τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, τα φρούτα να'ταν ίσως μια καλύτερη εκδοχή! Έκφρασα την άποψη μου (έχω πιστεύω το δικαίωμα να εκφράζω αντίθετες απόψεις... έτσι)? Και δε θεωρώ επιστήμη αυτό που κάνουν... Το θεωρώ "θέλουμε να γίνουμε Θεοί"! Επιστήμη θα ήταν αν μπορούσαν να σώσουν ζωές. Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον καρκίνο; Από πότε; Γιατί είχα την εντύπωση ότι καρκίνος πάντα υπήρχε; Έλα μου ντε... Με το "θέλω να γίνω Θεός" το έχεις χάσει τελείως το θέμα, άστο καλύτερα και μην το συνεχίζεις.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Και δε θεωρώ επιστήμη αυτό που κάνουν... Το θεωρώ "θέλουμε να γίνουμε Θεοί"! Επιστήμη θα ήταν αν μπορούσαν να σώσουν ζωές. Εδω ομως εισαι φαουλ. Παρε για παραδειγμα τον αξονικο τομογραφο. Σκεψου ποσες διαφορετικες επιστημονικες ανακαλυψεις χρειαστηκαν για να καταληξουμε σε κατι που σωζει ζωες.
zeniath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μλκ, θεωρείς ότι ο καρκίνος είναι δημιούργημα των επιστημόνων; Και θες να πιστέψουμε ότι έχεις καρκίνο; Είσαι σοβαρός;
ntg1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν έχει να κάνει με την αμφισβήτηση του Θεού! Εγώ ο ίδιος μπορεί να είμαι Άθεος... Σκεφτείτε όμως στον κόσμο μας να γίνουν ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ και να μη φοβούνται πλέον τίποτα! Και κατασκεύασμα να'ναι ο Θεός, παίζει έναν σημαντικό ρόλο! Δε θέλω να ζω σ'έναν κόσμο που το ανθρώπινο ον δε θα φοβάται τίποτα και θα ξέρει επιβεβαιωμένα πως μετά θάνατον δεν υπάρχει συνέχεια.... Αλίμονο αν συμβεί αυτό!!! ΑΥΤΗ είναι η κατάληξη μου που αποφεύγετε να απαντήσετε! Κι αφήστε τους καρκίνους κατά μέρος! Πιάνεστε από λέξεις... Δε θέλετε να ζήσετε σε έναν τέτοιον κόσμο, πιστέψτε με! ΔΕΝ θα βγει σε καλό αυτό που κάνουν!! Ο άνθρωπος όταν εξουσιάζει, μεταμορφώνεται σε τέρας... Αν μάθει ότι δεν τον εξουσιάζει κανείς, τότε θα γίνουμε όλοι τέρατα!!!
Nephelia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όντως μπροστά στη δημιουργία καρκίνου, aids και όλων αυτών τεράτων που κάνανε τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, τα φρούτα να'ταν ίσως μια καλύτερη εκδοχή! Έκφρασα την άποψη μου (έχω πιστεύω το δικαίωμα να εκφράζω αντίθετες απόψεις... έτσι)? Και δε θεωρώ επιστήμη αυτό που κάνουν... Το θεωρώ "θέλουμε να γίνουμε Θεοί"! Επιστήμη θα ήταν αν μπορούσαν να σώσουν ζωές. καλά κάνεις και την λες αλλά να είσαι δίκαιος. Εχεις μιλήσει ποτέ με αστροφυσικό ή με κάποιον που σπουδάζει αστρονομία ; αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να σου πει είναι "θέλω να γίνουμε θεοί".Θα σου μιλήσει για το πόσο πολύ θα ήθελε να κατανοήσει έστω και για 1% το σύμπαν...που είναι το κακό σε αυτό ; να υπάρχει γνώση για την φύση τριγύρω μας ; Εσύ δεν είσαι μέρος αυτής της φύσης ; Το ίδιο θα σου πει ένας γιατρός για τον τομέα του.Το ίδιο θα σου πει ένας αρχαιολόγος.Τα ίδια θα ακούσεις και από βιολόγους/επιστήμονες.Ο καθένας κοιτάει να καλυτερέψει τον κόσμο μέσα από τον τομέα του. Γι αυτό και μόνο δεν θα έπρεπε να τους αμφισβητούμε.Ξέρεις που θα είμασταν χωρίς αυτούς με αυτά τα λαμπρά μυαλά ε ; αυτά και φιλικά πάντα.
zeniath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ΑΥΤΗ είναι η κατάληξη μου που αποφεύγετε να απαντήσετε! Κι αφήστε τους καρκίνους κατά μέρος! Πιάνεστε από λέξεις... Δε θέλετε να ζήσετε σε έναν τέτοιον κόσμο, πιστέψτε με! ΔΕΝ θα βγει σε καλό αυτό που κάνουν!! Ο άνθρωπος όταν εξουσιάζει, μεταμορφώνεται σε τέρας... Αν μάθει ότι δεν τον εξουσιάζει κανείς, τότε θα γίνουμε όλοι τέρατα!!! Μάλιστα. Το επόμενο ποστ θα είναι "έρχεται το τέλος" "μετανοείτε" "ufo με απήγαγαν όταν ήμουν μικρός και έτρεχα στο λιβάδι"
gigisoni Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ΑΥΤΗ είναι η κατάληξη μου που αποφεύγετε να απαντήσετε! Κι αφήστε τους καρκίνους κατά μέρος! Πιάνεστε από λέξεις... Δε θέλετε να ζήσετε σε έναν τέτοιον κόσμο, πιστέψτε με! ΔΕΝ θα βγει σε καλό αυτό που κάνουν!! Ο άνθρωπος όταν εξουσιάζει, μεταμορφώνεται σε τέρας... Αν μάθει ότι δεν τον εξουσιάζει κανείς, τότε θα γίνουμε όλοι τέρατα!!! Σίγουρα όταν πριν 100 χρόνια ανακαλύφθηκε το ηλεκτρόνιο υπήρξαν άτομα που έλεγαν παρόμοια πράγματα μ'εσένα τώρα. Σκέψου μέσα σε 100 χρόνια πόσο άλλαξε η ζωή του ανθρώπου και πόσα εκατομμύρια, μην πω παραπάνω, ζωές σώθηκαν επειδή αυτό ανακαλύφθηκε. Και μετά έλα να τα ξαναπούμε ότι οι επιστημονικές ανακαλύψεις δεν βελτιώνουν και δεν σώζουν ανθρώπινες ζωές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα