Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλικά μιλάμε, εννοείται...

Αυτό που φοβάμαι είναι την απόδειξη μη ύπαρξης του Θεού!

Μη κοιτάτε εμείς πως το βλέπουμε. Δεν είμαστε μόνο εμείς στο κόσμο!

Μια τέτοια απόδειξη, θα μας καταστρέψει!

Δε θα το χωρέσει ο ανθρώπινος νους κανενός ανθρώπου που μέχρι τώρα ενδεχομένως τον φρέναρε ο φόβος, ότι ζει μόνο για 70 χρόνια και τέλος!!

Θα γίνουμε ζώα!! Θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, επειδή δε θα φοβάται πλέον τίποτα!

Δεν καταργώ την επιστήμη, δεν καταργώ τη αστροφυσική και όλα αυτά τα θαύματα που κάνανε τα λαμπρά μυαλά, αλλά παιδιά Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΟ!

Αλίμονο αν πάψουμε να φοβόμαστε!!

Τι πάνε και κάνουν? Τι πάνε να αποδείξουν??

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλικά μιλάμε, εννοείται...

Αυτό που φοβάμαι είναι την απόδειξη μη ύπαρξης του Θεού!

Μη κοιτάτε εμείς πως το βλέπουμε. Δεν είμαστε μόνο εμείς στο κόσμο!

Μια τέτοια απόδειξη, θα μας καταστρέψει!

Δε θα το χωρέσει ο ανθρώπινος νους κανενός ανθρώπου που μέχρι τώρα ενδεχομένως τον φρέναρε ο φόβος, ότι ζει μόνο για 70 χρόνια και τέλος!!

Θα γίνουμε ζώα!! Θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, επειδή δε φοβάται πλέον τίποτα!

Το μποζόνιο περίμενες εσύ ως απόδειξη της μη ύπαρξης Θεού;

Κακώς τελικά που η βαρύτητα δεν ονομάστηκε "έλξη του Θεού", θα είχαμε γλιτώσει μ'αυτήν την μαμακία του φανταστικού φίλου αιώνες πριν...

Δημοσ.

Πιο πολύ οι μουσουλμάνοι είναι που θα ταράξουν τον κόσμο .

νομίζω αυτό το θέμα θα άξιζε ένα νήμα δικό του στο φόρουμ.ενδοιαφέρον θα είχε

Αυτό σας λέω τόση ώρα... Εγώ, εσείς, όσοι μιλάμε σ'αυτή τη συζήτηση έχουμε ενδεχομένως (και θέλω να πιστεύω) τη λογική αν μάθουμε με αποδείξεις πλέον, 100%, οριστικά ότι δεν υπάρχει Θεός, να συνεχίζουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε!

Εκεί έξω όμως υπάρχουν ΔΙΣ εκατομμύρια που θα το δούνε αλλιώς...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!

Γι'αυτό λέω "είναι λάθος"!!!

ΛΑΘΟΣ!!!!

Δημοσ.

Πιο πολύ οι μουσουλμάνοι είναι που θα ταράξουν τον κόσμο .

Εγω γιατι πιστευω οτι αν αποδειξεις στους μουσουλμανους οτι δεν υπαρχει θεος, παραδεισος κτλ θα ηρεμησουν?

Ποιος θρησκευτικος ηγετης θα τους τριβελιζει τα μυαλα?

Δημοσ.

Ακούστε τα λόγια μου. Έχουν μια λογική ΤΕΡΑΣΤΙΑ αν τα δώσετε βάση!

ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ, είχε περισσότερο μυαλό απ'αυτούς τους ηλίθιους! Κάποιος κάποτε δημιούργησε τον Θεό, επειδή είδε ότι ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε κτήνος εφόσον δεν φοβάται κανέναν!

Γι'αυτό ΠΑΝΤΑ οι άνθρωποι πιστεύανε σε έναν Θεό... Σε 12 Θεούς οι Αρχαίοι Έλληνες! Σε αγάλματα οι ειδωλολάτρες!

Έπρεπε κάτι να φοβούνται.

Αυτοί αντί να αφήσουν τον κόσμο "στον κόσμο του", τον ξυπνάνε... ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!!

Δημοσ.

Εννοείται πως πλέον είναι περιττά οποιαδήποτε θετικά λόγια για αυτή την ανακάλυψη. Περιμένω να μάθω και άλλα πράγματα στο μέλλον πάντως για αυτό το σωματίδιο λ.χ με ποιον ακριβώς μηχανισμό "δρά" και δίνει μάζα στην ύλη, που βρίσκεται το σωματίδιο αυτό, είναι μέσα στην ύλη όπως πρωτόνια ηλεκτρόνια ή απλά υπήρξε μόνο κατά την δημιουργία του σύμπαντος.

Για το θέμα οτι αυτό είναι το σωματίδιο του θεού κτλπ τα θεωρώ γελειότητες, διότι μπορεί κάποιος να επικαλεστεί οτι αυτό το σωματίδιο το δημιούργησε ο θεός καθώς πρίν από αυτό δεν υπήρχε τίποτα άλλο και μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα βήματα από την φύση για την δημιουργία του σύμπαντος τα οποία γνωρίζουμε.

Εγώ σκέφτομαι όμως, μήπως η δημιουργία του μποζονίου του higgs έγινε από κάποια άλλη φυσική διεργασία/φαινόμενο/σωματίδιο που απλά δεν το ξέρουμε? Πιστεύω μετά την ανακάλυψη του σωματιδίου το επόμενο βήμα που θα στραφούν οι φυσικοί θα είναι να βρούν την αιτία που το δημιούργησε.

Δημοσ.

ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ, είχε περισσότερο μυαλό απ'αυτούς τους ηλίθιους! Κάποιος κάποτε δημιούργησε τον Θεό, επειδή είδε ότι ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε κτήνος εφόσον δεν φοβάται κανέναν!

Γι'αυτό ΠΑΝΤΑ οι άνθρωποι πιστεύανε σε έναν Θεό... Σε 12 Θεούς οι Αρχαίοι Έλληνες! Σε αγάλματα οι ειδωλολάτρες!

Αυτοί αντί να αφήσουν τον κόσμο "στον κόσμο του", τον ξυπνάνε... ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!!

Πιο πιθανο μου φαινεται οτι δημιουργησαν τον θεο για να απαντησουν στα ερωτηματα του θανατου, και για να εξηγησουν τα φυσικα φαινομενα γυρω τους.

Επισης δεν με καθησυχαζει το γεγονος οτι συμφωνα με την αποψη σου ειμαστε ολοι εν δυναμει δολοφονοι/βιαστες/κλεφτες που απο φοβο και μονο συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.

Αν ισχυει αυτο, μας αξιζει μετεωριτης.

Δεν το πιστευω ομως. Για μια μικρη μεριδα ισως.

Δημοσ.

Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν από την άγνοια και περιέφγεια του ανθρώπου να εξηγήσει αυτά που έβλεπε και ζούσε και δεν μπορούσε να εξηγήσει. Κάποιοι έξυπνοι μετά τις εκμεταλλεύτηκαν για να κουμαντάρουν τα πλήθη όπως τους κάπνιζε. Καμία θρησκεία δεν δημιουργήθηκε επειδή ο άνθρωπος γινόταν κτήνος, παπαριές λες. Αυτήν την άγνοια και περιέργεια έρχεται να εξηγήσει τώρα η επιστήμη και όχι πια τα παραμυθάκια.

Αλλά επειδή αρκετά το τρόλαρα σήμερα το θέμα, δεν το συνεχίζω να με παρασύρεις άλλο να ξανατρολάρω. Τρόλαρε μόνος σου.

Δημοσ.

Μάλιστα. Το επόμενο ποστ θα είναι

"έρχεται το τέλος"

"μετανοείτε"

"ufo με απήγαγαν όταν ήμουν μικρός και έτρεχα στο λιβάδι"

Πιστεύω στο προηγούμενο ποστ μου επαληθεύτηκα, οπότε να με συγχωρήσετε που κάνω quote τον εαυτό μου

Δημοσ.

Πιο πιθανο μου φαινεται οτι δημιουργησαν τον θεο για να απαντησουν στα ερωτηματα του θανατου, και για να εξηγησουν τα φυσικα φαινομενα γυρω τους.

Επισης δεν με καθησυχαζει το γεγονος οτι συμφωνα με την αποψη σου ειμαστε ολοι εν δυναμει δολοφονοι/βιαστες/κλεφτες που απο φοβο και μονο συμπεριφερομαστε ανθρωπινα.

Αν ισχυει αυτο, μας αξιζει μετεωριτης.

Δεν το πιστευω ομως. Για μια μικρη μεριδα ισως.

Κοίταξε λίγο τον κόσμο γύρω σου...

Κοίταξε τον λίγο!

Δες τι συμβαίνει!

Μιλάς με λογική... Δεν είναι όλοι λογικοί εκεί έξω!

Θα τρομάξεις μια μέρα όταν αντιληφθείς πόσο πεζά σκέφτεται κάποιος.

Όταν υπάρχουν λαοί που πιστεύουν ότι ο παράδεισος είναι ένας τόπος γεμάτος πιλάφι και παρθένες (οι μουσουλμάνοι) και η κόλαση καζάνια, μη περιμένεις την ίδια αντιμετώπιση και λογική με σένα!

Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν από την άγνοια και περιέφγεια του ανθρώπου να εξηγήσει αυτά που έβλεπε και ζούσε και δεν μπορούσε να εξηγήσει. Κάποιοι έξυπνοι μετά τις εκμεταλλεύτηκαν για να κουμαντάρουν τα πλήθη όπως τους κάπνιζε. Καμία θρησκεία δεν δημιουργήθηκε επειδή ο άνθρωπος γινόταν κτήνος, παπαριές λες. Αυτήν την άγνοια και περιέργεια έρχεται να εξηγήσει τώρα η επιστήμη και όχι πια τα παραμυθάκια.

Αλλά επειδή αρκετά το τρόλαρα σήμερα το θέμα, δεν το συνεχίζω να με παρασύρεις άλλο να ξανατρολάρω. Τρόλαρε μόνος σου.

Τα παραμυθάκια βάζουνε τα παιδάκια για ύπνο που φοβούνται τον κακό λύκο... που ενδεχομένως να τους φάει αν δε κοιμηθούνε ή δε φάνε όλο τους φαγητό!

Ακόμη κι αυτά με εκφοβισμό πέφτουν για ύπνο, αλλιώς θα γκρινιάζανε όλη νύχτα.

Σκέψου αυτό που σου είπα.

Ό,τι είχα να πω το είπα!

Για μένα η κουβέντα λήγει εδώ.

Δημοσ.

Τα παραμυθάκια βάζουνε τα παιδάκια για ύπνο που φοβούνται τον κακό λύκο... που ενδεχομένως να τους φάει αν δε κοιμηθούνε ή δε φάνε όλο τους φαγητό!

Ακόμη κι αυτά με εκφοβισμό πέφτουν για ύπνο, αλλιώς θα γκρινιάζανε όλη νύχτα.

Σκέψου αυτό που σου είπα.

Ό,τι είχα να πω το είπα!

Για μένα η κουβέντα λήγει εδώ.

Φίλε είσαι ο ορισμός του τρολ. Ξεκίνησες με get a life και ότι έχεις καρκίνο και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, και το γύρισες μετά στο μετανοείτε γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει και το τελείωσες με φόβους και τρομοκρατίες και με λίγα λόγια λες ότι το ανθρώπινο γένος έχει τον φόνο στο DNA του και το μόνο που μας κρατά ζωντανούς είναι τα παραμύθια. Μα είσαι ο ορισμός του τρολ.

Δημοσ.

Κοίταξε λίγο τον κόσμο γύρω σου...

Κοίταξε τον λίγο!

Δες τι συμβαίνει!

Μιλάς με λογική... Δεν είναι όλοι λογικοί εκεί έξω!

Θα τρομάξεις μια μέρα όταν αντιληφθείς πόσο πεζά σκέφτεται κάποιος.

Όταν υπάρχουν λαοί που πιστεύουν ότι ο παράδεισος είναι ένας τόπος γεμάτος πιλάφι και παρθένες (οι μουσουλμάνοι) και η κόλαση καζάνια, μη περιμένεις την ίδια αντιμετώπιση και λογική με σένα!

Τον βλεπω.

Η αγνοια και ο σκοταδισμος ομως δεν ελυσαν ποτε τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...