Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχαίο ή όχι δεν έχει σημασία. Βγαίνουμε λιγάκι off topic τώρα, αλλά ανακάλυψη μπορεί να υπάρξει χωρίς θεωρία. Σπάνιο συνήθως ιδίως στις μέρες μας, αλλά όχι απίθανο. Εφεύρεση από την άλλη χωρίς έρευνα, πειραματισμούς και σκέψη δεν μπορεί να υπάρξει.

και οι ακτινες χ κατα τυχη βρεθηκαν

Δημοσ.

εκτός καί άν τό μποζόνιο έχει τέτοια ευφυΐα ώστε νά κατασκευάζει σέ κάθε είδος καί έναν συγκεκριμένο αιματολογικό τύπο

ΔΥΝΑΤΟ κάψιμο. 10/10, κάπνισα απ' τα αυτιά μου.

Εσύ κοίτα να είσαι εδώ το βράδυ για να σβήνεις θέματα με topic

"ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΖΟΝΙΟ" by πασπαρόγατος: :lol:

Δημοσ.

''∆εν ξέρω κανένα “σωµατίδιο του Θεού” ούτε του ∆ιαβόλου. Οι επιστήµονες δεν χρησιµοποιούν τέτοιες εκφράσεις. Αυτό που βρέθηκε λέγεται “σωµατίδιο του Higgs” και σήµερα, παρ’ ότι ήµουν σίγουρος εδώ και χρόνια, αυτό που άκουσα ήταν µουσική στα αφτιά µου. Είναι η πιο ευτυχισµένη ηµέρα της δικής µου ζωής αλλά και πάρα πολλών ακόµη επιστηµόνων σε ολόκληρο τον πλανήτη».'' - Νανόπουλος.

Συνέντευξη

Δημοσ.

"ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΖΟΝΙΟ" by πασπαρόγατος: :lol:

ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΟΖΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΦΕΡΜΙΟΝΙΑ.

Δημοσ.

''∆εν ξέρω κανένα “σωµατίδιο του Θεού” ούτε του ∆ιαβόλου. Οι επιστήµονες δεν χρησιµοποιούν τέτοιες εκφράσεις. Αυτό που βρέθηκε λέγεται “σωµατίδιο του Higgs” και σήµερα, παρ’ ότι ήµουν σίγουρος εδώ και χρόνια, αυτό που άκουσα ήταν µουσική στα αφτιά µου. Είναι η πιο ευτυχισµένη ηµέρα της δικής µου ζωής αλλά και πάρα πολλών ακόµη επιστηµόνων σε ολόκληρο τον πλανήτη».'' - Νανόπουλος.

Συνέντευξη

O Νανόπουλος είχε φάση σε μια συνέντευξη, όταν ήρθε το θέμα στον Hawkings και στο οτι πόνταρε 100 δολλάρια οτι δε θα βρεθεί το μποζόνιο, αυτός απάντησε εγώ στοιχηματίζω 100000 οτι θα βρεθεί. Όταν ήταν τα εγκαίνια του CERN.

Κρύβεται ο Hawking τώρα; :D :D

Δημοσ.

O Νανόπουλος είχε φάση σε μια συνέντευξη, όταν ήρθε το θέμα στον Hawkings και στο οτι πόνταρε 100 δολλάρια οτι δε θα βρεθεί το μποζόνιο, αυτός απάντησε εγώ στοιχηματίζω 100000 οτι θα βρεθεί. Όταν ήταν τα εγκαίνια του CERN.

Κρύβεται ο Hawking τώρα; :D :D

Πότε έπεσε μέσα ο Hawking σε κάτι που είπε? Τεσπα.

@flik: Σήμερα εν τω μεταξύ στην Α31 είχαν live την συνέντευξη απο το Cern. Το έμαθα αργά καθώς δεν διαβάζω τα mail που μου στέλνουν στην ώρα τους. Μπας και πήγες?

Δημοσ.

εγω παντως στελνω email στον μητροπολιτη :P .πειτε με βλακα ή κολλημενο αλλα κατι τετοια ατομα μου την σπανε πολυ.

Δημοσ.

εγω παντως στελνω email στον μητροπολιτη :P .πειτε με βλακα ή κολλημενο αλλα κατι τετοια ατομα μου την σπανε πολυ.

Καλά. Να του τα γράψεις επιστημονικά, όμως, για να σε καταλάβει.

Δημοσ.

Μια φορα τη βδομαδα ξυριζομαι φιλη μου :P :D

εσύ το πιστεύω ο άλλος όμως όχι,σκουλίκια θα μαζεύτηκαν εκεί κάτω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...