Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσύ το πιστεύω ο άλλος όμως όχι,σκουλίκια θα μαζεύτηκαν εκεί κάτω :-D

:shock: Το piercing δεν εμποδιζει?:devil:

2 το πολυ :P

:lol:

Διαβασα το ''αρθρο'' του μητροπολιτη και η εντυπωση μου ειναι οτι αν ελεγε οποιοσδηποτε αλλος τετοια πραγματα τωρα θα καθοταν με ζουρλομανδυα σε καποιο ασυλο.:confused:

Δημοσ.

Οι ταλιμπαν δεν ειναι μονο στην Ασια ;)

Απολυτα σωστο.:-D

Το πιασα το πειραγματακι.Αυτο ειναι πνευμα και ευγενης ειρωνια που παραδεχομαι.Good point.:devil:

Δημοσ.

Πότε έπεσε μέσα ο Hawking σε κάτι που είπε? Τεσπα.

@flik: Σήμερα εν τω μεταξύ στην Α31 είχαν live την συνέντευξη απο το Cern. Το έμαθα αργά καθώς δεν διαβάζω τα mail που μου στέλνουν στην ώρα τους. Μπας και πήγες?

Απο πέρυσι που τελείωσα, mail δεν λαμβάνω πλέον (το mail.physics είναι ανοιχτό αλλά δεν μου έρχεται τίποτα) και στη σελίδα μπαίνω αρκετά αραιά. Η αλήθεια είναι οτι δε σκέφτηκα οτι θα έκαναν live σύνδεση, δεν μου πέρασε απο το μυαλό, αλλιώς θα έμπαινα στο site της σχολής όπου μπαίνω ούτως ή άλλως αλλά λίγο σπάνια, και πιθανόν να πήγαινα.

εγω παντως στελνω email στον μητροπολιτη :P .πειτε με βλακα ή κολλημενο αλλα κατι τετοια ατομα μου την σπανε πολυ.

Σοβαρά;

Θεωρώ δεδομένο πως αν απαντήσουν θα μας στείλεις την απάντηση ε....

:P

Δημοσ.

Στη συνέντευξη του Νανόπουλου, η πιο ενδιαφέρουσα δήλωση είναι η τελευταία, για την αναζήτηση των υπερχορδών.

Δημοσ.

Καλα,εριξαν 6 δις για να ανακαλυψουν το μπουζονιο???

Μια ματια στο google δεν βλαπτει παντως...πριν πεταξουμε τα λεφτα μας...

http://www.tsamouris.gr/ecat/eShop/Cat3.aspx?Cat2=49

Και αν παμε ακομα ενα βημα πιο μπροστα, θα δουμε και το μπουλονιο

http://www.tsampazis-devetzis.gr/gr/details.php?cid=1&sid=14

:devil: :devil:

Δημοσ.

ψιλοάσχετο, ψιλοσχετικό:

O Σεραφείμ κατά του... μποζονίου Χιγκς

"Αυτό ακόμα το ασυνείδητο σωματίδιο, πού δεν έχει γνώση τού εαυτού του και δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα «τι είσαι;» καταστρώνει και δημιουργεί εκ τού μηδενός συνειδητά όντα όπως ο άνθρωπος, πού έχουν το συνειδέναι, υπερβαίνει το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ανοργάνου και οργανικής ύλης, τα αγεφύρωτα οργανικά χάσματα μεταξύ όλων των ειδών των γενών των ενοργάνων όντων, το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τού φυτικού κόσμου και των εμψύχων όντων, το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τού ανθρώπου και όλων των άλλων ενοργάνων και εμψύχων όντων.

χοχο, δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα "τι είσαι" λέει!

"Προτείνω δε στους εκλεκτούς αυτούς «σοφούς», των οποίων όπως κάθε ανθρώπου ο εγκέφαλος έχει ένα τρισεκατομμύριο νευρικές συνδέσεις πού «τυχαία» έγιναν από το ασυνείδητο μποζόνιο, εάν έχουν ανάγκη αιμοληψίας αυτοί ή συγγενικά των πρόσωπα να μην προστρέχουν πλέον στον αλτρουισμό των συνανθρώπων τους, αλλά να χρησιμοποιήσουν το αίμα των «εκλεκτών συγγενών» τους χιμπατζήδων, ουρακοτάγκων, γοριλών, γιββώνων κ.λ.π.

!!! Γαμάτο!!!

γελάω ακόμα με το romfea.gr!!! ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΙ-ΑΡ!!! Καταπληκτικό!

Δημοσ.

χοχο, δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα "τι είσαι" λέει!

Ισως αν επιμεινεις σε φαση "πες μου, τι εισαι?" να απαντησει.

Δημοσ.

Δεν είναι εκπρόσωπος στο CERN, στην ESA είναι. Και είναι άποψή του. Προφανώς καταλαβαίνεις οτι οι απόψεις των επιστημόνων που εργάζονται στο CERN θα είναι διαφορετικές.

Ο κ. Σπύρου συγκεκριμένα, αν θυμάμαι καλά, δεν πιστεύει στην ύπαρξη του σωματιδίου Higgs, πάντως σίγουρα δεν πιστεύει οτι θα βρεθεί στο CERN. Άλλοι όμως έχουν αφιερώσει τη ζωή τους εκεί, και γι' αυτούς είναι πολύ μεγάλο ζήτημα να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν, πριν πεθάνουν.

Θα αλλάξουν πολλά είτε βρεθεί είτε όχι.

Παντως το θεμα "με την ταχυτητα του φωτος και τον Αινσταιν" τελειωσε. Εβγαλαν πριν 2-3 μηνες μια ανακοινωση περι αυτου που το τελειωνε. Ο "Αινσταιν κραταει" για μια ακομα φορα. :)

Προβλημα ελαττωματικης οπτικης ινας σε μηχανισμο που μετρουσε τον χρονο ηταν το ολο θεμα. Τα θεμελια της ειδικης θεωρια της σχετικοτητας και της συγχρονης φυσικης, παραμενουν αθικτα για μια ακομη φορα....

Δημοσ.

Καλά μεταξύ μας, αν αυτά τα έγραψε όντως ο Σεραφείμ, του βγάζω το καπέλο. Για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...