Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει κανονικά το PC

james777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλημέρα για όσους ξύπνησαν...Είναι το πρώτο μου (post)...Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα...Καταρχάς το λειτουργεικό μου σύστημα:MotherBoard GIGABYTE S-Series Ultra Durable - N650SLI-DS4L,CPU:Intel Core 2 Quad 2,40Ghz,GPU:Geforce 9600GT X2=SLI Mode,Power Supply:Lamtech 550W,Windows 7 64x....To πρόβλημα είναι πώς αγόρασα μια καινούργια ψύκτρα για τον επεξεργαστή και οταν τα αποσύνδεσα ολα απο μέσα για να την συνδέσω και μετα τα ξανασυρμολόγησα όλα δούλευαν όλα μια χαρά ,(αλλά)όταν πατάω το κουμπί να ξεκινήσω τόν υπολογιστή ξεκινάει,απλώς ούτε το χαρακτηριστικό ήχο (Μπιπ) ακούω ούτε η οθόνη δείχνει τίποτα...καί μού έχει κάνει τρομερή εντύπωση ,γιατί μετά απο τόσες αναβαθμίσεις στα PC μου δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο...Πραγματικά με έχει κουφάνει...Βοηθήστε με παρακαλώ αν γίνεται..Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι ακριβώς δεν κάνει αυτό το Μπιπ...Αλλά αυτο το Beeper που μου λές πρώτη φορά το ακούω καί ούτε δείχνει και η οθόνη τίποτα

Δημοσ.

Ρε συ πανω στην μητρικη, καπου εκει κοντα κοντα στα πιν(σαν αυτα που μπενει το καλωδειο για το κουμπι πχ)θα λεει με μικρα γραμματα speaker. Εκει μπενει ενα ηχειακι πολυ μικρο για να κανει μπιιπ.

Δεν εχεις κανενα προβλημα. Συνεχισε και αγαπα το Pc σου :P

Δημοσ.

Καλημερα :P

Ε μαλον το εβαλες αναποδα ή κατι εγινε και καηκε, ή, ή, ή........

Δεν νομιζω να ειναι προβλημα γιατι δεν εχεις αλλα προβληματα με το pc σου... Ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

το δοκιμασα και απο την αλλη αν και σωστα το ειχα βαλει αλλα παλι τιποτα....πως θα ξερω ομως αν το προβλημα ερχεται απο το καλωδιο η απο τισ επαφεσ που μπαινει πανω στην μητρικη?ολα τα υπολοιπα στην μητρικη δουλευουν κανονικα..

Δημοσ.

δεν ανοιγει καν η οθόνη το δοκιμασα....αλλα το τροφοδοτικο που κολλαει?? ξερω lamtech δν ειναι και τοσο καλη μαρκα αλλα πως γινεται να φταιει αυτο?

Δημοσ.

και μετα τα ξανασυρμολόγησα όλα δούλευαν όλα μια χαρά .... ούτε το χαρακτηριστικό ήχο (Μπιπ) ακούω ούτε η οθόνη δείχνει τίποτα...

:lol: Άντε το μπίπ να το χέσεις αλλά το ότι δεν ανάβει η οθόνη το θεωρείς ότι δουλεύει μια χαρά;;;

Βγάλε βάλε την κάρτα γραφικών μπας και έκανες πατάτα και δεν κούμπωσε καλά

κάνε το ίδιο με το καλώδιο VGA.

(Βασικά το σωστό είναι να τα ξανά λύσεις όλα να δεις μπας και έκανες κάτι λάθος)

Αφού δεν κάνει μπίπ όμως πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα η μητρική το ότι ανάβουν τα λεντάκια και ότι παίρνουν μπρος τα ανεμιστηράκια δεν σημαίνει ότι είναι ο.κ.

Δημοσ.

Τελοσ παντων,κατι αλλο καποιος μου ειπε οτι το τροφοδοτικο εχει προβλημα...αλλα το τροφοδοτικο δινει κανονικα ρευμα...επειδη θα κανω μια παραγγελια ,θα χρειαστει να το αλλαξω?

Δημοσ.

Τελοσ παντων,κατι αλλο καποιος μου ειπε οτι το τροφοδοτικο εχει προβλημα...αλλα το τροφοδοτικο δινει κανονικα ρευμα...επειδη θα κανω μια παραγγελια ,θα χρειαστει να το αλλαξω?

Αν δεν το μέτρησες με πολύμετρο δεν ξέρεις αν δίνει σωστά ρεύμα και ακόμα και τότε δεν είναι και πολύ σίγουρο.

Αν δεν βάλεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις μπας και δεν μπορείς να ξέρεις,ενδέχεται να είναι από το τροφοδοτικό ενδέχεται να είναι από την μητρική ενδέχεται πολλά να φταίνε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, συγνωμη που χρησιμοποιω το ιδιο θεμα αλλα εχω ενα παρομοιο προβλημα με το δικο μου τροφοδοτικο.

Ειχα εδω και 3-4 χρονια περιπου ενα 750W Thermaltake το οποιο και πριν λιγες μερες καηκε ενω εβλεπα ταινια. Ξαφνικα εκλεισε το PC και απο τοτε δεν ξανανοιξε...Λεω οτι καηκε γιατι ενω ηταν συνδεδεμενο στη m/b δεν αναβε κανενα απο τα led της. Υπεθεσα πως τα εφτυσε λογω χρησης (24/7 ανοιχτος ο Η/Υ) και μαρκας (Thermaltake δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα). Αγοραζω ενα Corsair 600W και το συνδεω. Ολα ηταν καλα για 3-4 μερες περιπου (να σημειωθει πως το pc το ειχα χρησιμοποιησει για τα παντα, ταινιες-παιχνιδια κλπ). Προχθες το μεσημερι εβλεπα ταινια παλι και τσουπ...κλεινει παλι. Παω να το ανοιξω...τιποτα. Ενω εδινε (φαινομενικα) ρευμα στη m/b μιας και τα led της αναβαν οταν πατουσα το κουμπι για να ανοιξει ξεκινουσαν τα φουρφουρια για 1" σταματουσαν και τελος. Δοκιμαζω αλλο τροφοδοτικο, δουλευει μια χαρα ο υπολογιστης. Βαζω το τροφοδοτικο (το Corsair) σε αλλο pc και κανει και εκει το ιδιο...(led on, φουρφουρ για 1" και μπουφ!)

Δε ξερω τι να υποθεσω...το pc ειναι της υπογραφης μου και δουλευει στον ιδιο τοπο εδω και ενα χρονο απροβληματιστα...

Λετε να ειναι απλα τυχαιο, a.k.a να ειμαι εγω γκαντεμοσκυλο :mad:

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...