Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεα σας κανω ενα πακετο την ημερα μαλμπορο μαλακο και εναμιση πολλες και θελω να αρχιζω να καπνιζω πουρακια για να το ελατωσο λιγο.Θελω να μου προτεινεται πουρακια καλα αλλα οχι πολυ ακριβα πχ να κανει ενα 10ευρω η 10αδα και 20αδα αμα γινεται να χαλαω ενα 10ευρω καθε 2 μερες.Εχω κανει 1-2 φορες πουρακια αλλα απο κατι της πλακας.Εχω ακουσει για καλα πουρακια montecristo,romeo & juillieta,cochiba.Ευχαριστω προκαταβολικα α και αν γινετε δεν θελω σχολιο του τυπου μην καπνιζεις κοψτο και τετοια.

Δημοσ.

Από τον τίτλο και μόνο...αναπολησα τα παιδικά μου (αλλά και τα πιο πρόσφατα) χρόνια που άνοιγα το κουτί και δεν το άφηνα μέχρι να τελειώσουν τα πουρακια! Και δεν εννοώ βέβαια αυτα που καπνιζονται :P

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Like 7
Δημοσ.

είναι μερικά που κοστίζουν 2.20 ή 2.40 και έχει 5 μέσα. ρώτα σε περίπτερο/κάβα. πιστέυω να ξέρεις οτι τον καπνό δεν τον κατεβάζουμε απο τα πουράκια.

Δημοσ.

Επίσης πιστεύω να ξέρεις ότι αν ο καπνός στα πουράκια δεν είναι ΠΟΛΥ καλής ποιότητας, βρωμάει σαν πτώμα. Και μαζί με αυτό, και το στόμα σου. Για αυτό όχι τσιγκουνιές.

android.png

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης πιστεύω να ξέρεις ότι αν ο καπνός στα πουράκια δεν είναι ΠΟΛΥ καλής ποιότητας, βρωμάει σαν πτώμα. Και μαζί με αυτό, και το στόμα σου. Για αυτό όχι τσιγκουνιές.

android.png

Εννοειται πως το ξερω και δνε προκειται να τσιγκουνευτω.Οσο για αυτα με τα 2.30 αυτα ειχα παρει εινια χαλια αυτα με τα κερασια και τετοια εγω δεν μπορω να μην οτν κατεβαζω οποτε εχω κανει τον κατεβαζω και δεν εχω προβλημα.

Δημοσ.

"...πουρακια montecristo,romeo & juillieta,cochiba"

Τα ονόματα που αναφέρεις δεν είναι "πουράκια", αλλά "πούρα" και, στα λεφτά που θέλεις, δε βρίσκεις ούτε ...τεμάχιο, πόσο μάλλον πακέτο! Ακριβό σπορ, αρχηγέ! Ακόμα κι αν κάποιες απ' αυτές τις μάρκες κυκλοφορεί και πουράκια, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα κανονικά.

Συγκεκριμένα για την ερώτησή σου τώρα: Υπάρχουν εκατοντάδες μάρκες στην αγορά. Πρέπει να δοκιμάσεις μερικά και να δεις πιο κολλάει πιο πολύ στη γεύση σου.

Σημείωση: Η ποιότητα του καπνού σε όλα τα "περιπτεράτα" πουράκια, δεν έχει καμία σχέση με αυτή των προϊόντων της ...μητέρας Κούβας (μάρκες σαν αυτές που προανέφερες). Διάλεξε τουλάχιστον κάποια που είναι τυλιγμένα σε φύλλο καπνού και όχι σε ...καφέ χαρτί.

Δημοσ.

Τα ονόματα που αναφέρεις δεν είναι "πουράκια", αλλά "πούρα" και, στα λεφτά που θέλεις, δε βρίσκεις ούτε ...τεμάχιο, πόσο μάλλον πακέτο! Ακριβό σπορ, αρχηγέ! Ακόμα κι αν κάποιες απ' αυτές τις μάρκες κυκλοφορεί και πουράκια, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα κανονικά.

Συγκεκριμένα για την ερώτησή σου τώρα: Υπάρχουν εκατοντάδες μάρκες στην αγορά. Πρέπει να δοκιμάσεις μερικά και να δεις πιο κολλάει πιο πολύ στη γεύση σου.

Σημείωση: Η ποιότητα του καπνού σε όλα τα "περιπτεράτα" πουράκια, δεν έχει καμία σχέση με αυτή των προϊόντων της ...μητέρας Κούβας (μάρκες σαν αυτές που προανέφερες). Διάλεξε τουλάχιστον κάποια που είναι τυλιγμένα σε φύλλο καπνού και όχι σε ...καφέ χαρτί.

Οπωςπες μου καμια μαρκα να ξερω να ζητησω στο καπνοπωλειο.

Δημοσ.

Οπωςπες μου καμια μαρκα να ξερω να ζητησω στο καπνοπωλειο.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που κάπνισα για τελευταία φορά πουράκια. Για ένα διάστημα που μου είχε "κολλήσει" το συγκεκριμένο είδος, έπαιρνα κάποια που λέγονταν "danneman" (ή κάπως έτσι...) Θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν σε μαύρη μεταλλική κασετίνα, σε δύο τύπους: των 10 τεμαχίων (τα οποία ήταν λεπτά και μακριά) και των 20 (επίσης λεπτά αλλά περίπου στο μήκος ενός κανονικού τσιγάρου). Τα είχα διαλέξει γιατί δεν είχαν πολύ έντονο άρωμα και η γεύση τους ήταν αρκετά κοντά σ' αυτή του "σκέτου" καπνού. Όπως σου είπα και πριν όμως, πρόκειται για καθαρά υποκειμενικό ζήτημα.

Δημοσ.

mini cigars-cigarillos τοπ θεωρουνται απο habanna

romeo y julietta,montecristo,cohiba 10-15ε

για οικονομικα mini cigars/cigarillos, st lewis κοκκινα και για λιγο μεγαλυτερα white owl.(τιμες καπου 3-6ε πρεπει να ναι).Στο ~10ε δοκιμασε al capone cognac νομιζω θα σε ικανοποιησουν κ τα 3 και ας μην ειναι made in havana.

στην φαση montecristo,r&j δες και Hoyo de Monterrey - Le Hoyo du Marie

απο κει και κατω ειναι για πεταμα.

τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερω απλα χρησιμοποιουν τα υπολειμμάτα απο τα κανονικα τους πουρα..

μετα απλα δοκιμασε κανονικο πουρο αφου πρωτα μαθεις πως πρεπει να καπνιζετε και να αναβει-κοβετε

Δημοσ.

Πηρα τα cochiba και μου αρεσουν αρκετα μπορω να πω αλλα εχω κανει 3 απο τις 7 το απογευμα αρα μαλλον θα φαληρησω.Οποτε με βλεπω στο μαλμπορο μαλακο παλι.

Δημοσ.

Πηρα τα cochiba και μου αρεσουν αρκετα μπορω να πω αλλα εχω κανει 3 απο τις 7 το απογευμα αρα μαλλον θα φαληρησω.Οποτε με βλεπω στο μαλμπορο μαλακο παλι.

Είπαμε, άλλο το κάπνισμα του τσιγάρου, άλλο του "πουρακίου" (!) και - προφανώς - άλλο του πούρου! Άμα είναι να καταστραφείς, χεσ' το! Marlbor-άκι κι άγιος ο Θεός!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε τα ελληνικής παραγωγής χειροποίητα πούρα Domenico που τα τυλίγουνε πάνω στα μπούτια τους ελληνίδες της λαρίσης (από το χωριό Δομένικο)

και καλής ποιότητας και φτηνά και όλα τα λεφτά πάνε σε ελληνικές οικογένειες και άσε τους καπιταλες να κουρεύονται.

pg2858-350.jpg

Δημοσ.

δοκίμασα ενα πουράκι με άρωμα κεράσι και το μετάνιωσα . για συγκεκριμένη χρήση καλά είναι πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...