kebinB Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εχω σε ενα πισι με 4gb (2-2) της corsair της dominatοr. Θελω να βαλω αλλα 4. Ειμα αναγασμενος και το αλλο σετ να ειναι της ιδιας εταιριας με τα ιδια χαρακτηριστηκα; Πρεπει να επισημανω πως λογο της ψυκτρας (τη noctua με τα δυο fans) δεν ξερω αν χωραει 100% δευτερο σετ χωρις φυσικα ψυκτρες οι μνημες γιατι με ψυκτρες δεν χωρανε με κανενα λογο. Επειδη θα παραγκειλω και ενα σαιλενσιο της κουλερμαστερ πρωτεινεται κανενα μαγαζι να τα παραγκειλω ολα μαζι.
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Kebin έχεις την ψύχτρα μέσα στο κουτί να υποθέσω; Η ψύχτρα σαν ψύχτρα φτάνει στο πρώτο σλοτ με τις μνήμες; Αν ναι δεν παίζει να βάλεις dominator εκτός αν βγάλεις το πάνω χρωματιστό ψυχτράκι τους... Δοκίμασε και βάλε τις 2 στα κοντινά σλοτς ΧΩΡΙΣ τον ανεμιστήρα της Noctua... Αν δεν βρίσκει τότε απλά σηκώνεις τον ανεμιστήρα πιο πάνω... Αν βρίσκει.............. edit: Επίσης η Noctua Από τη μια μεριά έχει μικρότερο μήκος... Δοκίμασε την και απο τις 2 μεριές...
kebinB Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η λυση που δινει νοκτουα ειναι να σηκωσω το δευτερο φαν της ψυκτρας. Μου φεβεται καπως και θελω να το αποφυγω μια και τρεχω τα φανς στις χαμυλοτερες στροφες. Ειμαι αναγκασμενος να βαλω τις ιδιες ψυκτρες; Δεν μπορω να παω σε καπια αλληεταιρια ; Αν βγαλω απο το δευτερο σετ τος ψυκτρες θα εχω επιπτωσεις;
logitech Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εχει δικιο η karmen αμα την βαλεις αλλιως πιανει λιγοτερο χωρο
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Την έχω την ψύχτρα με τις Vengeance οπότε ξέρω την συμπεριφορά της... ΚΑι επίσης δε χάνει τίποτα σε απόδοση αν σηκώσεις λίγο τον 12άρη ανεμιστήρα... edit: Πολύ μικρή διαφορά αλλά καμιά φορά σε σώζει
Doc1355 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Παιδιά μήν λέτε ο καθένας το δικό του... Καταρχήν δεν ξέρουμε ποιά Noctua έχει! Για πές μας ποιά είναι φίλε.
kebinB Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Λοιπον η ψυκτρα ειναι η νοκτουα NH-U12P SE2! Στη φωτογραφια που παραθετει ο λογτιτεκ εγω εχω τη ψυκτρα με τη διαφορετικη κατευθηνση να κοιταν οι ανεμοστηρες μπροστα στο κουτι και οχι πανω. Ειχα το λιαν λι πισι β351 και με τρελα ε στις θερμοκρασιες και τωρα εχω επιφυλαξη και τρομο οπως καταλαβαινω. Στοχευω σε συστημα αθορυβο γιατο και τωρα πονταρω στο coolermaster silencio. Τωρα με τις μνημες ιδεα δεν εχω τι θα κανω. Να βαλω απλες μνημες χωρις ψυκτρα γινεται; Η σωνη και καλα πρεπει να βαλω παλι ντομινειτορς; Ακουω λυσεις
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 To Silencio έξοδο αέρα επάνω δεν έχει οπότε δεν μπορείς να την γυρίσεις... Πρέπει να βρεις ίδια volts ίδια Hz και γενικά ίδια χαρακτηριστικά... Δοκίμασες αυτό που είπα πιο πάνω; Αν βγάλεις τον ανεμιστήρα βρίσκει στη πρώτη μνήμη;
kebinB Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Επειδη δεν εμαι κοντα στο κουτι λεω με 90% σιγουρια πως αν βγει ο ανεμιστηρας χωραει η μνημη! Αρα βαζω dominators χωρις τη ψυκτρα και σηκωνω το ανεμιστηρι;
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ακριβώς... Τον σηκώνεις πιο ψηλά και είσαι οκ Το έχω κάνει και στη δικιά μου...
kebinB Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Οι ψυκτρες απο τις μνημες βγαινουν ευκολα;
karmen1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Στις Vengeance ουυυυυυυυυυ πανεύκολα... Σήμερα πήρα τη μία στο χέρι Βασικά μπορείς απλά να ξεβιδώσεις το πάνω χρωματιστό αν δεν θες να σηκώσεις τον ανεμιστήρα... Αλλά σου ξαναλέω δεν θα έχεις θέμα...
kebinB Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δλδ πι επιλογες που εχω ειναι: Αφηνω τις domi με τις ψυκτρες και πειραζω αρκετα τον ανεμιστηρα ή Βγαζω ψυκρα και κουναω ελαχιστα το ανεμιστηρι; Τι να κανω;
karmen1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε το πρώτο βρε και δες αν θα έχεις διαφορές θερμοκρασίας (που δεν θα έχεις) Αν έχεις διαφορά κάνε το δεύτερο... Τέτοια θέματα μόνο εσύ μπορείς να τα διαλευκάνεις με πειράματα πάνω στο pc σου. Ούτε εγώ ούτε ο οποιοσδήποτε άλλος θα σου πουν κάτι που θα ισχύει 100% ΚΑΙ στο δικό σου μηχάνημα
duffyduck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ας παρει δυο Kingston με παρομοιους χρονισμους. βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψουν με τις Vengeance. σε αλλες περιπτωσεις δουλευουν μαζι, σε αλλες παλι οχι. λογικα ομως εφοσον ανα ζευγη μπαινουν σε ξεχωριστα καναλια, θα πρεπει να δουλεψουν τουλαχιστο στα JEDEC defaults: 1333MHz 9-9-9-24 1.5V με Command Rate 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.