Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το μότο σας;;;

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε κι εγώ μπορώ να θυμηθώ σε ποιά σκηνή ποιάς ταινίας - αλλά δε λέει "ολά είναι αφρός". Κάτι πουλάει, και λέει "είναι αφρός".

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ μπορώ να θυμηθώ σε ποιά σκηνή ποιάς ταινίας - αλλά δε λέει "ολά είναι αφρός". Κάτι πουλάει, και λέει "είναι αφρός".

Μπορεί να κάνω και λάθος-είναι και περασμένη η ώρα :-( -αν το ξαναπετύχω θα σου πω...πάντως ο άνθρωπος ήταν αστέρι..συμπυκνωμένη λαϊκή σοφία...έφυγε σε άσχημη στιγμή για τη χώρα και ίσως δε τιμήθηκε όπως του έπρεπε...Α.Ε.Ε(R.I.P).

Δημοσ.
ο άνθρωπος ήταν αστέρι..συμπυκνωμένη λαϊκή σοφία....

Τον Βέγγο θα τον λατρεύω μέχρι να ψοφήσω - αλλά καμμία σχέση με λαϊκή σοφία...(η εν λόγω ατάκα πχ, που όντως αποπνέει λαϊκόσοφους χαρακτήρες, είναι πόνημα του Δαλιανίδη).

...Λαϊκός σουρρεαλισμός και προσωπική γλυκιά τρέλλα, ναι...

Δημοσ.

Τον Βέγγο θα τον λατρεύω μέχρι να ψοφήσω - αλλά καμμία σχέση με λαϊκή σοφία...(η εν λόγω ατάκα πχ, που όντως αποπνέει λαϊκόσοφους χαρακτήρες, είναι πόνημα του Δαλιανίδη).

...Λαϊκός σουρρεαλισμός και προσωπική γλυκιά τρέλλα, ναι...

Δεν του αποδίδω αυτή την ιδιότητα από τις ατάκες της κάθε ταινίας αλλά από την έκφραση του και το τρόπο που τις απέδιδε.Το ταλέντο τι άλλο είναι εκτός από το ψυχικό υπόβαθρο ενός ηθοποιού να αποδώσει το κείμενο του;

Λαίκός σουρρεαλισμός και προσωπική γλυκιά τρέλλα πιστεύω ότι ήταν η κορυφή του παγόβουνου της προσωπικότητας του....

Δημοσ.

Ξαδέρφια τρίτα και τέταρτα, πάρ' τα και πέτα τα :P

πλάκα κάνω φυσικά! : To deny our own impulses is to deny the very thing that makes us human

Δημοσ.

Δεν του αποδίδω αυτή την ιδιότητα από τις ατάκες της κάθε ταινίας αλλά από την έκφραση του και το τρόπο που τις απέδιδε.Το ταλέντο τι άλλο είναι εκτός από το ψυχικό υπόβαθρο ενός ηθοποιού να αποδώσει το κείμενο του;

Λαίκός σουρρεαλισμός και προσωπική γλυκιά τρέλλα πιστεύω ότι ήταν η κορυφή του παγόβουνου της προσωπικότητας του....

...κάτι μου λέει πως ξενυχτώντας χθες, έπεσες στην εκπομπή της ΕΤ1 τα χαράματα, με αφιέρωμα σε Κατσουρίδη/Βέγγο... Το πέτυχα...;

Δημοσ.

...κάτι μου λέει πως ξενυχτώντας χθες, έπεσες στην εκπομπή της ΕΤ1 τα χαράματα, με αφιέρωμα σε Κατσουρίδη/Βέγγο... Το πέτυχα...;

Μέσα είσαι :-D (αλλά δεν με επηρρέασε καθόλου,είχα σχηματίσει άποψη)

Δημοσ.

Μέσα είσαι :-D (αλλά δεν με επηρρέασε καθόλου,είχα σχηματίσει άποψη)

...ε, σε ψιλοεπηρρέασε, σε ψιλοεπηρρέασε...Λέω για που ο Κατς μίλαγε "για το βλέμμα του Βέγγου" σε μια απ' τις τελευταίες σκηνές του "Πάρε τ' όπλο σου"...... Παρ' ολ' αυτά, δεν αμφιβάλλω περί απόψεως - αν και διαφωνώ για την ουσία της, και θεωρώ πως περισσότερο για εντυπώσεις πρόκειται, αλλά ούτε ο παρόν χώρος προσφέρεται για ανάπτυξη (υπάρχει βέβαια θρεντ στο "Κινηματρογράφος" που άνοιξε με το που μας άφησε), κι ούτε θέλω καν να χαλάσω καρδιές (προφανώς αυθεντικές) μιλώντας "ρεαλιστικά"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...