grosni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Καλησπέρες και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με τα ακόλουθα ζητήματα: 1. Υπάρχει τρόπος τα εισερχόμενα και εξερχόμενα email να αρχειοθετούνται αυτόματα σε φακέλους που έχω δημιουργήσει στο περιβάλλον του outlook? Δηλαδή να αντιστοιχήσω διευθύνσεις mail με φακέλους μια φορά και από κει και πέρα να γίνεται αυτόματη αρχειοθέτηση. 2. Έχω συνδέσει 3 λογαριασμούς mail με το outlook. Υπάρχει τρόπος να απαντάω μέσω του λογαριασμού που αφορά το εισερχόμενο μήνυμα, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγω κάθε φορά από την πτυσσόμενη λίστα; Διαχειρίζομαι μεγάλο όγκο μηνυμάτων και κάποιες φορές έχω ξεχαστεί και έστειλα με τον default λογαριασμό απαντητικά mails. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Palp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 1. Μπορείς να κάνεις κανόνες βάση θεματος/αποστολέα κτλ για το που θα πάει το email (διαγραφή/μετακίνηση κτλ). Μπορείς να βρεις πληροφορίες στο αρχείο βοήθειας του outlook (ανοίγει με F1) ή σε αυτή την διεύθυνση. 2. Νομίζω ότι το default είναι στην απάντηση η αποστολή να γίνεται με τον λογαριασμό που σου έστειλαν το email, τουλάχιστον στον δικό μου outlook 07 με τέσσερις λογαριασμούς αυτό κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.