pournaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα συνεχιζεις να μην απαντας. Το ασυλο ειναι ελευθερη διακινηση ιδεων; Ειναι κατι αλλο; Ειναι κατι παραπανω; Αν ναι, αυτο το παραπανω τι ειναι τελικα;
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αρκεί να μην το λέγανε στο μέγκα Αλτερ πρεπει να εβλεπα εκεινη την μερα;Σου κανει;
akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ..προσφατα προσπαθουσα να πεισω καποιον οτι το σιδερο ειναι πιο ανθεκτικο απο το κοκαλο του και δεν με πιστευε .. Wait, WHAT? Ναι αλλα συνεχιζεις να μην απαντας. Το ασυλο ειναι ελευθερη διακινηση ιδεων; Ειναι κατι αλλο; Ειναι κατι παραπανω; Αν ναι, αυτο το παραπανω τι ειναι τελικα; Είναι ιδέα, και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν... Ώπα όχι, my bad. Αυτό είναι η ΑΕΚ. Αλτερ πρεπει να εβλεπα εκεινη την μερα;Σου κανει; Κάτι γίνεται τώρα.
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα συνεχιζεις να μην απαντας. Το ασυλο ειναι ελευθερη διακινηση ιδεων; Ειναι κατι αλλο; Ειναι κατι παραπανω; Αν ναι, αυτο το παραπανω τι ειναι τελικα; Το ασυλο ειναι το ασυλο παιδι μου ..η διακινηση ιδεων ειναι η διακινηση ιδεων .Το ασυλο δεν ειναι η διακινηση ιδεων .Αρα μπορει να καταργηθει το ασυλο και να μεινει η διακινηση ιδεων ως εννοια .
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παλιά υπήρχαν προβλέψεις για το ποιος είναι υπεύθυνος για την άρση του ασύλου με λεπτομέρειες, πότε γίνεται κτλ. Αφού λέει ότι εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία και δεν αναφέρει τίποτα άλλο, σημαίνει ότι στο πανεπιστήμιο ισχύουν όσα ισχύουν και εκτός. Δηλαδή δεν υπάρχει άσυλο. Το ότι κατοχυρώνεται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών νομίζω ότι είναι μια αυτονόητη γενικότητα, εφόσον αυτό προβλέπεται και στο Σύνταγμα. Εκτός αν έχει μπει, ώστε να είναι ακόμα πιο δύσκολο να διωχθεί κάποιος για κάτι που είπε ή έγραψε. Για παράδειγμα, η άρνηση γενοκτονίας είναι αδίκημα, νομίζω. Μπορεί με αυτή την έκφραση να προστατεύεται κάποιος που αμφισβητεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων πχ μέσα σε πανεπιστημιακή αίθουσα. Υ.Γ. Η σχολή που τελείωσε η saya είναι απόρρητο μυστικό, δεν πρόκειται να σας την αποκαλύψει ποτέ! Είναι μια γυναίκα-μυστήριο!
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παλιά υπήρχαν προβλέψεις για το ποιος είναι υπεύθυνος για την άρση του ασύλου με λεπτομέρειες, πότε γίνεται κτλ. Αφού λέει ότι εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία και δεν αναφέρει τίποτα άλλο, σημαίνει ότι στο πανεπιστήμιο ισχύουν όσα ισχύουν και εκτός. Δηλαδή δεν υπάρχει άσυλο. Το ότι κατοχυρώνεται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών νομίζω ότι είναι μια αυτονόητη γενικότητα, εφόσον αυτό προβλέπεται και στο Σύνταγμα. Εκτός αν έχει μπει, ώστε να είναι ακόμα πιο δύσκολο να διωχθεί κάποιος για κάτι που είπε ή έγραψε. Για παράδειγμα, η άρνηση γενοκτονίας είναι αδίκημα, νομίζω. Μπορεί με αυτή την έκφραση να προστατεύεται κάποιος που αμφισβητεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων πχ μέσα σε πανεπιστημιακή αίθουσα. Υ.Γ. Η σχολή που τελείωσε η saya είναι απόρρητο μυστικό, δεν πρόκειται να σας την αποκαλύψει ποτέ! Είναι μια γυναίκα-μυστήριο! Δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος να μπαινει καποιος σε ενα απροσωπο φορουμ ανταλλαγης αποψεων με το υφος εγω εχω τελειωσει την ταδε σχολη ,μιλαω τοσες γλωσσες και εχω διαβασει αυτα τα βιβλια αρα οι υπολοιποι σκαστε ..δεν ειμαι τετοιο ατομο .Ασε που πιστευω οτι οσοι πραγ,ατι εχουν γνωσεις δεν το κανουν βουκινο γιατι δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα σε κανεναν.Το να συμβαινει το αντιθετο .Πολυ πιθανον ...γιατι καποιος να εχει κομπλεξ και να προσπαθει να αντλησει αυτοκτιμηση απο ενα φορουμ οπου δεν τον ξερει κανεις και θα τον λενε μηχανολογο μηχανικο πχ ενω ειναι σην πραγματικοτητα.Δεν υπαρχει λογος.Για τετοιο φορουμ παντα μιλαμε βεβαια .Σε αλλα πιο προσωπικα που δινεις στοιχεια να πεις τι εισαι..
akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ..προσφατα προσπαθουσα να πεισω καποιον οτι το σιδερο ειναι πιο ανθεκτικο απο το κοκαλο του και δεν με πιστευε .. Αυτό βασικά είναι το πρόβλημά... Σκέφτεσαι πολύ στον κανόνα χωρίς να αναλογίζεσαι οτι υπο προϋποθέσεις κάτι που απορρίπτεις μπορεί να ισχύει. Για παράδειγμα αν συγκρίνεις το πλευρό σου με σίδερο ε λογικό είναι... δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον μηρό όπου ανάλογα με την ηλικία και την υγεία του ατόμου αντέχουν πίεση ενός τόνου και σχετικά δύσκολο να σπάσουν π.χ. με σφυρί. Αν αυτά τώρα τα συγκρίνεις με μια λεπτή σιδερόβεργα, παίζει και το κόκκαλο>σίδερο. Είναι θέμα αναλογιών edit: ναι οκ, είχα το μπετό στο μυαλό μου αλλά you get the point.
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος να μπαινει καποιος σε ενα φορουμ με το υφος εγω εχω τελειωσει την ταδε σχολη ,μιλαω τοσες γλωσσες και εχω διαβασει αυτα τα βιβλια αρα οι υπολοιποι σκαστε ..δεν ειμαι τετοιο ατομο .Ασε που πιστευω οτι οσοι πραγ,ατι εχουν γνωσεις δεν το κανουν βουκινο γιατι δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα σε κανεναν saya μου, καψούρα μου, μην με βάλεις να ψάξω τώρα μηνύματα που δηλώνεις πόσο έξυπνη είσαι και πόσο βλάκες είναι οι άλλοι. Έτσι σε αγαπήσαμε, μην μας το γυρίζεις σε ψευτοταπεινότητα τώρα! Τη σχολή σου που φοίτησες την έχουν ρωτήσει διάφοροι γιατί φαίνεται ότι οι εμπειρίες σου από το ελληνικό πανεπιστήμιο διαφέρουν από αρκετών εδώ μέσα. Είναι άλλο να έχεις τελειώσει το ΤΕΙ Αθήνας και άλλο το ΤΕΙ της Κοζάνης. Άλλο την Ιατρική Αλεξανδρούπολης με τα 100 άτομα ανά έτος και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο και άλλο της Αθήνας με τα 600 άτομα ανά έτος και τις διασκορπισμένες κλινικές. Διαφορετικές εμπειρίες αποκομίζεις. Επίσης, άλλο είναι να τέλειωσες το 1995 και άλλο το 2010.
akpe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 saya μου, καψούρα μου, μην με βάλεις να ψάξω τώρα μηνύματα που δηλώνεις πόσο έξυπνη είσαι και πόσο βλάκες είναι οι άλλοι. Έτσι σε αγαπήσαμε, μην μας το γυρίζεις σε ψευτοταπεινότητα τώρα! Μακριά Φίλλιπε, εγώ της την μπήκα πρώτος!
Nikosgiann Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κοιτα το γεγονος οτι απο αυτα που λεγονται εδω μεσα ,αυτα που σε πειραξαν ειναι τα δικα μου ,επρεπε να σε προβληματισει . το οτι αυτα που λες,"πειραζουν" τους περισσοτερους,θα επρεπε να προβληματισει εσενα.Αφου εχεις τελειωσει και πανεπιστημιο θα επρεπε να το χεις υποψιαστει. Οχι το οτι εχεις τελειωσει πανεπιστημιο μου λεει κατι.Αυτο δεν κανει απο μονο του ενα ανθρωπο με σωστη κριση. Οταν δεν καταλαβαινεις κατι απλα να με ρωτας. Μάλιστα.
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 saya μου, καψούρα μου, μην με βάλεις να ψάξω τώρα μηνύματα που δηλώνεις πόσο έξυπνη είσαι και πόσο βλάκες είναι οι άλλοι. Έτσι σε αγαπήσαμε, μην μας το γυρίζεις σε ψευτοταπεινότητα τώρα! Τη σχολή σου που φοίτησες την έχουν ρωτήσει διάφοροι γιατί φαίνεται ότι οι εμπειρίες σου από το ελληνικό πανεπιστήμιο διαφέρουν από αρκετών εδώ μέσα. Είναι άλλο να έχεις τελειώσει το ΤΕΙ Αθήνας και άλλο το ΤΕΙ της Κοζάνης. Άλλο την Ιατρική Αλεξανδρούπολης με τα 100 άτομα ανά έτος και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο και άλλο της Αθήνας με τα 600 άτομα ανά έτος και τις διασκορπισμένες κλινικές. Διαφορετικές εμπειρίες αποκομίζεις. Επίσης, άλλο είναι να τέλειωσες το 1995 και άλλο το 2010. Καλα ειναι ανλογα και με το φορουμ πολλες φορες.Εχω τυχεει σε φορουμ που ολοι ειχαν τις δικες μου αποψεις .Δεν ειναι κατι απολυτο οτι επειδη ειμαστε 20 εδω που λεμε αυτο ,αυτο ισχυει .Παραδιπλα μπορει να ειναι αλλοι 200 και να λενε τα αντιθετα .Αλλο να πω σε καποιον οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω πανω στην συζητηση .Η δεν το πιανεις η δεν το ξερεις αυτο .Δεν το ειχα απο πριν προγραμματισμενο οτι θα το πω .Και αλλο να μπω με το υφος ,εγω ειμαι ταδε αρα ακου να σου πω μικρε εγω ξερω.. και σε μια συζητηση μπορει να μου πει και εμενα καποιος οτι ξερεις αυτο δεν το καταλαβαινεις .Δεν θα το παρω προσωπικα..
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Καλα ειναι ανλογα και με το φορουμ πολλες φορες.Εχω τυχεει σε φορουμ που ολοι ειχαν τις δικες μου αποψεις .Δεν ειναι κατι απολυτο οτι επειδη ειμαστε 20 εδω που λεμε αυτο ,αυτο ισχυει .Παραδιπλα μπορει να ειναι αλλοι 200 και να λενε τα αντιθετα .Αλλο να πω σε καποιον οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λεω πανω στην συζητηση .Η δεν το πιανεις η δεν το ξερεις αυτο .Δεν το ειχα απο πριν προγραμματισμενο οτι θα το πω .Και αλλο να μπω με το υφος ,εγω ειμαι ταδε αρα ακου να σου πω μικρε εγω ξερω.. και σε μια συζητηση μπορει να μου πει και εμενα καποιος οτι ξερεις αυτο δεν το καταλαβαινεις .Δεν θα το παρω προσωπικα.. Λοιπον μικρε; Χαλαρωσε. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ξερω.
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το οτι αυτα που λες,"πειραζουν" τους περισσοτερους,θα επρεπε να προβληματισει εσενα.Αφου εχεις τελειωσει και πανεπιστημιο θα επρεπε να το χεις υποψιαστει. Οχι το οτι εχεις τελειωσει πανεπιστημιο μου λεει κατι.Αυτο δεν κανει απο μονο του ενα ανθρωπο με σωστη κριση. Μάλιστα. Σε καθε φορουν υπαρχει διαφορετικο επιπεδο .Εδω αν δεις οι συζητησεις δεν ειναι ολες περι οπερας .Το εχω αποδεχτει ομως .Εσεις μπορει να μην με αποδεχεστε μεν .Αλλα και τι εγινε;
g_alkis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δώσε λινκ από το φόρουμ που όλοι είχαν τις δικές σου απόψεις. Επείγον.
saya Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Λοιπον μικρε; Χαλαρωσε. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ξερω. Καποιοι το κανουν .Και ορισμενες φορες δεν ξερεις και λενε και αληθεια .Δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.