Προς το περιεχόμενο

Nokia N7 ή Iphone ή Nokia X7

We LOVE Vaggeis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να περιμένεις ένα μήνα γιατί από Σεπτέμβρη να βγουν πολλά νέα κινητά...Από αυτά τα 3 πάντως σίγουρα το iPhone (4) είναι το καλύτερο αλλά αυτή τη στιγμή δεν το αγοράζεις με τίποτα εφόσον σε 1 μήνα θα βγει το 5...

Δημοσ.

Το n7 δεν υπαρχει. Το x7 εχει εβα λειτουργικο φαντασμα και το iPhone 4 ειναι περσινο τηλέφωνο. Οποτε δεν θα σου προτινα κανενα.

Για ριξε μια ματια στα dual core android...

Δημοσ.

To ότι σε έναν μήνα βγαίνει το iphone 5 για εμένα δεν αφαιρεί τίποτα από την ποιότητα του 4. Ούτως ή άλλως είναι μία υπερπλήρης συσκευή με πλήρη υποστήριξη.

Όσον αφορά το Ε7, το λειτουργικό του είναι τόσο φάντασμα, που η έκδοσή του είναι ολοκαίρουργια και περιμένουμε και άλλη αναβάθμιση σε δύο-τρεις μήνες. Το hardware του είναι επαρκέστατο για το λειτουργικό του, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πολύ μεγαλύτερη από όλα σε αυτά τα χρήματα, η οθόνη του εξαιρετική και φυσικά έχει το προσόν του hardware πληκτρολογίου. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο ακριβό και ίσως δελεαστείς να πάρεις καλύτερο hardware με τα ίδια χρήματα, αλλά για εμένα δεν θα ηταν απαραίτητο.

Δημοσ.

Το iPhone είναι ένας καινούριος διαφορετικός κόσμος με τα + και τα - του.

Τα υπόλοιπα είναι αυτά που είχες έχεις πάντα.

με αυτό το κριτήριο εγώ έχω iPhone κ δεν θέλω ούτε "μπορώ" να γυρίσω πίσω.

Δημοσ.

Μεγάλη ανακάλυψη το iPhone πραγματικά. Άλλαξε τη ροή της ανθρωπότητας..

Αν το πάρεις θα πρέπει ν αλλάξεις τον τρόπο που ζεις να ξέρεις φίλε γι αυτό σκέψου το καλά.

Δεν υπάρχει γυρισμός μετά.

Δημοσ.

Μετα απο τετοιες δηλώσεις αναρωτιέμαι αν τυποι οπως ο cham πληρωνονται απο την apple.

Ειναι απλα ενα κινητό που σου προσφέρει οτι σχεδον ολα τα αλλα smartphones.

Ένας υπολογιστης τσέπης. Καμια συσκευη τετοιου τυπου δεν σου κανει την ζωη παραμυθενια.

Δημοσ.

Όσοι δεν έχετε λειτουργήσει ποτέ iOS μην κατακρίνετε κάποιον και λέτε ότι είναι "υπάλληλος" κάποιας εταιρίας επειδή θεωρεί κάτι πάρα πολύ καλό...Εντάξει η Apple μπορεί να έχει πολλές ιδιοτροπίες, αλλά το iOS είναι σίγουρα το καλύτερο, πιο ποιοτικό, πιο φιλικό προς το χρήστη, πιο ασφαλές λειτουργικό που κυκλοφορεί στην αγορά...Γ'αυτό κάποιος δεν αγοράζει ένα iPhone επειδή είναι ισχυρό(όχι ότι δεν είναι) αλλά επειδή ποιοτικά είναι κορυφή...Και σαν κατασκευή και σαν λειτουργικό...Αυτό που σου προσφέρει το iOS είναι πρώτο αυτή τη στιγμή και πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Όπως και κάποιος, αγοράζει ένα MacBook γιατί η εμπειρία χρήσης που προσφέρει είναι μοναδική...Άλλωστε και ένα μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί Mac μόνο και μόνο για το λειτουργικό και την ευκολία χρήσης του...Βέβαια πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αγοράζουν iPhone μόνο και μόνο για να πουλήσουν μούρη στην καφετέρια και στο bar...

Υ/Γ: Δεν έχω iPhone (λόγω $$$) :mad: B) :-(

Υ/Γ 2: Sorry που βγήκα λίγο off-topic..! B) :mrgreen:

Δημοσ.

Αν διαθέτεις τα χρήματα πάρε το iphone 4. Το ότι βγαίνει το 5 δεν σημαίνει ότι το 4 θα είναι υποδεέστερο. Με τέτοια λογική τον άλλο χρόνο θα βγει το 6, τι θα κάνεις; Θα παροπλίσεις το 5 για να το πάρεις; Έπειτα το 4 σε σχέση με το 5 (αν ισχύουν όλα όσα διαβάζουμε για διαστάσεις κλπ) θα είναι πιο "κομψό" στο χέρι.

Δημοσ.

Λογο δουλειας και λογο χομπιου τυχαίνει να εχω αρκετες συσκευες (desire s, iphone3gs, optimus 2x, ideos x5) και να εχω δοκιμασει πανω απο ενα μηνα ακομα περισσοτερες (iphone4, galaxy s & s2, hd2, wildfire, optimus one, galaxy ace, zte blade) ολες καλυπτοντας πιστευω το μεγαλύτερο φασμα των δυνατοτητων τους.

Το ios δυστυχώς δεν ειναι τόσο ρόδινο

οσο το παρουσιαζεις και απέχει πολυ απο αυτο που γραφεις

το iOS είναι σίγουρα το καλύτερο, πιο ποιοτικό, πιο φιλικό προς το χρήστη, πιο ασφαλές λειτουργικό που κυκλοφορεί στην αγορά

Μπορω να στο αναλυσω αλλα με ενα ακομα ios vs the world πιστευω οτι θα βγουμε πολυ off topic.

Αν το παλικάρι θελει κινητο high end τωρα ανεξαρτήτως κοστους η επιλογη ειναι galaxy s2. Αν θελει vfm παει στο optimus.

Δημοσ.

Από αυτά που γράφει το παλληκάρι δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για high end κινητό, τουλάχιστον όπως το εννοεί ένας android user.

Το android και οι κορεάτες πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι το περισσότερο δεν είναι πάντα και καλύτερο. Αλλά σε λίγο καιρό θα το καταλάβουμε και εμείς, όταν η motogoogle θα γίνει σκληρότερη και από την apple.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...