konstantinos77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εχω παιδια ενα προβλημα με τον κερσορα του mouse .Σε καποια σημεια στην οθονη κινειται μονος του χωρις εγω να αγγιζω το mouse.Στο google βρηκα παρα πολλα παρομοια προβλημα και οχι μονο με το imprerator .Αναφερεται απο πολλους οτι μπορει να φταιει καποιος ιος ,trojan ,cookies ακομα και για τον iexplorer εχω ακουσει γνωμες.Στις περισσοτερες των περιπτωσεων αναφερεται οτι εχει θεμα το συγκεκριμενο mouse με το firmware και τους drivers τα οποια εχω αναβαθμισει .Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση ο lazer αισθητηρας να ειναι τοσο ευαισθητος και να φταινε οι κοκκοι σκονης πανω στο mousepad οι οποιοι προκαλουν αυτη τη σπασμωδικη κινηση του κερσορα.Επισης γνωριζετε καποιο free προγραμμα πχ antimalware που να καθαριζει απο trojans ,cookies κτλ ...
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αν θέλεις να κάνεις εναν καθαρισμό απο trojan malware κτλπ χρησιμοποίησε το superantispyware και το malwarebytes. Γενικά και το δικό μου το razer lachesis ειναι λίγο ευαίσθητο οταν πιάσει λίγο βρώμα/ μακα απο κάτω το mousepad και τρώει κατι κολλήματα ο κέρσορας, ωστόσο οταν το καθαρίζω ειναι μια χαρά Δοκίμασε και ενα αλλο mouse αν έχεις να δείς αν σου κάνει το ίδιο και δοκίμασε και το razer και σε αλλο pc να δεις και εκει πως πάει.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μπορεις να καθαρισεις τον αισθητηρα με καποιο τροπο ?Ειχα σκεφτει να βαλω μια μπατονετα με λιγο οινοπνευμα αλλα φοβαμαι μη τυχον κανω πατατα. Γενικα ειμαι προκατειλημμενος με το συγκεκριμενο mouse γιατι αφοτου το αγορασα αρχισα να διαβαζω οτι παρουσιαζε ενα καρο προβληματα σε ολους .Ενα ειναι αυτο που ανεφερα ,το αλλο ειναι οτι μια στο τοσο σταματαει να αποκρινεται και το εχουν παρα πολλοι αυτο το προβλημα.Να σκεφτεις οτι ημουν αναμεσα σε αυτο και το deathadder και το εχω σκυλομετανοιωσει .
agelosLX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και γω μεταξύ των 2 ήμουν πριν λίγο καιρό αλλά διάβαζα και γω πολλά προβλήματα όπως πχ με τον άξονα ψ και προτίμησα την δοκιμασμένη λύση που λέγεται Deathadder.
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σωστή επιλογή πολύ καλο το Deathadder , το πήρα σε εναν φίλο μου πρόσφατα και ειναι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής
agelosLX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Στο είχα προτείνει αν θυμάσαι στο νήμα που είχες ανοίξει
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Α ναι σωστός τώρα το θυμήθηκα , πολύ καλο mouse όντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.