8anos94 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εχω ενα θεωπαλεω pc αλλα το θελω να το φιαξω μονο για internet μαχ για κανα farmville αλλα εχει καποια προβληματα τον ανοιγω οκ ολα καλα με το που μπενει win τσουπ ολα κολαναι παγονουν ουτε ποντικι δεν κουνιεται ουτε καν διαχειρηση δεν μπορω να βγαλω τι μπορει να φτεει εγω πιστυω οτι φτεει η μυτρικη... υ.γ πιο παλια ειχε καποια προβληματα και καηκαι η μια ραμ και εχει μεσα νομιζω 500μβ
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 1.Δώσε και καμιά πληροφορία για το παλιόπισί μην περιμένεις στα τυφλά να σου βρούμε τι φταίει. 2.Δοκίμασες να περιμένεις απλά κάνα 2-3 λεπτά;Μπορεί να είναι το φυσιολογικό του μιας και μιλάς για θεόπαλιο.
ss13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εχω ενα θεωπαλεω pc αλλα το θελω να το φιαξω μονο για internet μαχ για κανα farmville αλλα εχει καποια προβληματα τον ανοιγω οκ ολα καλα με το που μπενει win τσουπ ολα κολαναι παγονουν ουτε ποντικι δεν κουνιεται ουτε καν διαχειρηση δεν μπορω να βγαλω τι μπορει να φτεει εγω πιστυω οτι φτεει η μυτρικη... υ.γ πιο παλια ειχε καποια προβληματα και καηκαι η μια ραμ και εχει μεσα νομιζω 500μβ Τρέξε αυτό http://www.belarc.com/free_download.html και δώσε μας την αναφορά των χαρακτηριστικών !!
8anos94 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 1.Δώσε και καμιά πληροφορία για το παλιόπισί μην περιμένεις στα τυφλά να σου βρούμε τι φταίει. 2.Δοκίμασες να περιμένεις απλά κάνα 2-3 λεπτά;Μπορεί να είναι το φυσιολογικό του μιας και μιλάς για θεόπαλιο. και να ηξερα να σου πω χαχααχ λοιπον το εχω αφησει ισα και με 1 ωρα μη σου πω τιποτα Τρέξε αυτό http://www.belarc.com/free_download.html και δώσε μας την αναφορά των χαρακτηριστικών !! εγινε κατα τις 12 αυριο θα την ανεβασω
filip123go Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 μονο για internet μαχ για κανα farmville Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ubuntu πάνω..! Εγώ σε έναν δεινόσαυρο amd 1.2 έβαλα και πάει μια χαρά στο ίντερνετ..!
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ubuntu σταθερή αξία δεν μασάει σε οτι μηχάνημα και να το έχω βάλει μεχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.