vicky5 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Νομιζω αξιζει το κοπο για αυτους που εχουν forthnet και πληρωνουν ηδη τα 41 ευρω η αυτους που θελουν να αλλαξουν εταιρεια http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106
Angeldust Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σιγά την προσφορά... δεν αξίζει. To start pack έχει μέσα μόνο τα Ελληνικά κανάλια και discovery κλπ. Ας βάλουν και τη μπάλα σε αυτή τη τιμή και το συζητάμε.
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Όταν θα πας να κάνεις την Αίτηση θα ανακαλύψεις τα μικρά "μυστικά".. + 1 +1,5 +2,5 τρεις το λάδι τρεις το ξύδι.. Όταν θα πας να βάλεις την κεραία θα ανακαλύψεις τα μεσαία "μυστικά" +70 ευρω ο τεχνικός.. Όταν θα πάρεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση θα ανακαλύψεις τα "μεγαλα" μυστικά.. 45 λεπτά αναμονή μέχρι να το σηκώσουν.. Παθών κ Μαθών
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Άμα δεν ρίξουν τις τιμές (κάτω από 30€) .... τίποτα... Τώρα που δεν έχει την αποκλειστικότητα στους αγώνες (ConnX - TV) ... μαύρο δαγκωτό !!!!! Προτιμώ να πάω στη καφετέρια, να πιω τη μπύρα μου, να καπνίσω κανένα τσιγαράκι (μιας και σπίτι γιοκ λόγω παιδιού), να μιλήσω με τον διπλανό μου παρά να τα δώσω στη Nova... Έτσι και αλλιώς ταινίες τώρα πια εδώ και χρόνια μόνο .... από το Internet. Ακόμα και σπίτι να κάτσεις.... τον αγώνα μπορεί να τον δεις έστω και από live streaming .... Ουστ......
terry308 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Κι όταν διακόψεις την nova δεν θα έχεις τις ταχύτητες που είχες , θα γίνονται εργασίες στη περιοχή σου .... Παθών κι εγώ .... Μόλις έκοψα τη nova άρχισαν τα προβλήματα... Και είναι ΓΙΔΙΑ ... ακόμα στέλνουν sms(5 μήνες μετά) για να δούμε "αποκλειστικούς" αγώνες στην nova....
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ακόμα... για τους γνώστες.... έχουν βγει και νέες καρτούλες μετά την πάροδο της γατό-καρτας ...
zapermania Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Όταν θα πας να κάνεις την Αίτηση θα ανακαλύψεις τα μικρά "μυστικά".. + 1 +1,5 +2,5 τρεις το λάδι τρεις το ξύδι.. Όταν θα πας να βάλεις την κεραία θα ανακαλύψεις τα μεσαία "μυστικά" +70 ευρω ο τεχνικός.. Όταν θα πάρεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση θα ανακαλύψεις τα "μεγαλα" μυστικά.. 45 λεπτά αναμονή μέχρι να το σηκώσουν.. Παθών κ Μαθών Πάντως στην δικιά μου περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο,το αντίθετο θα έλεγα.Μου έγινε τηλεφωνικός η προσφορά και εξαρχής μου ανέφεραν τα 70 ευρώ του τεχνικού αλλά και τον δωρεάν εξοπλισμό όπως και τα δωρεάν hd για 2 μήνες.¨Οταν ήρθε ο τεχνικός σε 20 λεπτά είχε ολοκληρώσει την εγκατάσταση είχε ρυθμίσει την κεραία κτλ και πήρε ο ίδιος τηλέφωνο από το σταθερό του σπιτιού μου για να κάνει την ενεργοποίηση (χωρίς να του το ζητήσω εγώ).Σε 2-3 λεπτά μίλησε με την τηλεφωνήτρια για να ενεργοποιήσει την κάρτα (καμία καθυστέρηση αναμονής ή κάτι τέτοιο) μετά μίλησα και εγώ για να μου πει για τον τρόπο που θα πληρώνω τους λογαριασμούς (έρχονται 2 λογαριασμοί,ένας forthnet και ένας nova) και όλα μια χαρά.Για ανθρώπους όπως εγώ που δεν έχουν καθόλου καλό ψηφιακό σήμα στην περιοχή που μένουν πιστεύω πως αξίζει.Στην δικιά μου περίπτωση δεν υπήρξε καμία παραπάνω κοστολόγηση και όλοι οι λογαριασμοί είναι στα ποσά που μου ανέφεραν.
dbzakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πάντως στην δικιά μου περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο,το αντίθετο θα έλεγα.Μου έγινε τηλεφωνικός η προσφορά και εξαρχής μου ανέφεραν τα 70 ευρώ του τεχνικού αλλά και τον δωρεάν εξοπλισμό όπως και τα δωρεάν hd για 2 μήνες.¨Οταν ήρθε ο τεχνικός σε 20 λεπτά είχε ολοκληρώσει την εγκατάσταση είχε ρυθμίσει την κεραία κτλ και πήρε ο ίδιος τηλέφωνο από το σταθερό του σπιτιού μου για να κάνει την ενεργοποίηση (χωρίς να του το ζητήσω εγώ).Σε 2-3 λεπτά μίλησε με την τηλεφωνήτρια για να ενεργοποιήσει την κάρτα (καμία καθυστέρηση αναμονής ή κάτι τέτοιο) μετά μίλησα και εγώ για να μου πει για τον τρόπο που θα πληρώνω τους λογαριασμούς (έρχονται 2 λογαριασμοί,ένας forthnet και ένας nova) και όλα μια χαρά.Για ανθρώπους όπως εγώ που δεν έχουν καθόλου καλό ψηφιακό σήμα στην περιοχή που μένουν πιστεύω πως αξίζει.Στην δικιά μου περίπτωση δεν υπήρξε καμία παραπάνω κοστολόγηση και όλοι οι λογαριασμοί είναι στα ποσά που μου ανέφεραν. το ιδιο και για μενα! εξαρχης με ειχαν ενημερώσει για τα παντα οπως και για τον τεχνικό κτλ κτλ τωρα αν στους αλλους τα ελεγαν και εκεινοι δεν τα ακουγαν δικο τους πρόβλημα!
c_access Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Το θεμα ειναι οτι δεν αξιζει το συγκεκριμενο πακετο. Μονο το full αξιζει αλλα οχι στην τιμη των 66 ευρω το μηνα μαζι με τα HD καναλια. Εχε χαρη που τοσο καιρο η Nova δεν ειχε ανταγωνισμο και εκανε οτι ηθελε με τις τιμες, και υπηρεσιες χαλια (Αν εξαιρεσεις το ποδοσφαιρο, το οποιο προσωπικα δεν με ενδιαφερει). Απο Σεπτεμβριο βγαινει ομως και η δορυφορική πλατφορμα του ΟΤΕ. Για να δουμε τοτε, που θα υπαρχει ανταγωνισμος, θα αυξηθουν τα HD καναλια; Θα πεσουν οι τιμες; By the way, όλοι οι ξενοι πάροχοι δορυφορικών πακετων, πλεον παιζουν ολα τους τα καναλια σε HD.
zapermania Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Το θεμα ειναι οτι δεν αξιζει το συγκεκριμενο πακετο. Μονο το full αξιζει αλλα οχι στην τιμη των 66 ευρω το μηνα μαζι με τα HD καναλια. Εχε χαρη που τοσο καιρο η Nova δεν ειχε ανταγωνισμο και εκανε οτι ηθελε με τις τιμες, και υπηρεσιες χαλια (Αν εξαιρεσεις το ποδοσφαιρο, το οποιο προσωπικα δεν με ενδιαφερει). Απο Σεπτεμβριο βγαινει ομως και η δορυφορική πλατφορμα του ΟΤΕ. Για να δουμε τοτε, που θα υπαρχει ανταγωνισμος, θα αυξηθουν τα HD καναλια; Θα πεσουν οι τιμες; By the way, όλοι οι ξενοι πάροχοι δορυφορικών πακετων, πλεον παιζουν ολα τους τα καναλια σε HD. ¨Οπως γράφω και στο πιο πάνω post μου,το πακέτο αξίζει για περιοχές που το σήμα της digea δεν είναι καλό (γενικά εγώ είχα ένα θεματάκι καθώς έπιανα με πολλές διακοπές ψηφιακά από την κεραία της πολυκατοικίας) ή γενικά όπου υπάρχουν προβλήματα.Για κάποιον που πιάνει μια χαρά η τηλεόρασή του δεν υπάρχει λόγο εκτός εάν τον ενδιαφέρουν κάποια παιδικά κανάλια που έχει και κάποια άλλα(discovery,football hightlights κα).Απλά για ενημέρωση και λίγο offtopic η nova ετοιμάζει πακέτο για δορυφορικό internet (μου το είπε ο τεχνικός γτ τους βάζουν και κάνουν κάτι σεμινάρια πάνω σε αυτό,από ότι μου είπε θα εφαρμοστεί σε κανα χρόνο πιλοτικά αρχικά και μετά ανάλογα τα αποτελέσματα θα ενταχθεί κανονικά.για αυτό και όλο αυτό το θέμα της προώθησης forthnet-nova κλπ)
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θα ζούμε σε άλλη χώρα μάλλον παιδιά .. Αλλά όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να μάθει ποιο ποστ απ'ολα είναι αληθινό και πιο διαφημιστικό φτάνει να πάρει το 18345 και αν το σηκώσουν σε 3 λεπτά που λέει ο πιο πάνω φίλος να έρθει να πάρει τον υπολογιστή μου δώρο.. Αν όχι να απευθυνθεί στους ως άνω κυρίους... Οι χρεώσεις δε είναι μηνιαίες και όχι διμηνιαίες όπως του Ote οπότε αν κάνετε σύγκριση απλά βάλτε το χ2 και σχεδόν τα μισά κανάλια Nova παίζουν από τις 7 το απόγευμα και μετά,κατά τ'αλλα έχουμε 15 κανάλια.. Για να έχετε HD εξτρα χρέωση. Για να έχετε ερωτικά κανάλια εξτρα χρέωση Για να λαμβάνετε λογαριασμό με το ταχυδρομείο εξτρα χρέωση. Το Nova πρόγραμμα εξτρα χρέωση Για να έχετε αυτή την τιμή πρέπει υποχρεωτικά να κρατήσετε και τα δυο ! Ο τεχνικός για την κεραία υποχρεωτικός ! νταβατζιλίκι αλλιώς χάνετε την εγγύηση του αποκωδικοποιητή !! Σαν να λέμε οτι επειδή δεν έβαλε η Samsung την κεντρική κεραία στην πολυκατοικία μας δεν έχουμε εγγύηση στην τηλεόραση μας.Το δικό μου δίπλωμα δηλαδή ως ηλεκτρονικός τεχνικός υπολογιστών είναι κατώτερου επιπέδου ? Πείτε μια φορά την αλήθεια κ μην παραπλανάτε τον κόσμο.. 18345 πάρτε να την μάθετε .. Υ.γ επειδή εγώ θα φωνάζω πάντα την αλήθεια,Στο Adsl και στην περιοχή μου η Forthnet είναι ταχύτερη από τον Οτε..
SV1EOD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μου έγινε τηλεφωνικός η προσφορά και εξαρχής μου ανέφεραν τα 70 ευρώ του τεχνικού....... Για να καταλάβω και εγώ. Τα 70 ευρώ σε ποια περίπτωση πρέπει να τα πληρώσεις; Ακόμα και αν έχεις ήδη πιάτο π.χ. ή μπορείς και να το βάλεις μόνος σου; Ή κατάλαβα κάτι λάθος;
zapermania Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θα ζούμε σε άλλη χώρα μάλλον παιδιά .. Αλλά όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να μάθει ποιο ποστ απ'ολα είναι αληθινό και πιο διαφημιστικό φτάνει να πάρει το 18345 και αν το σηκώσουν σε 3 λεπτά που λέει ο πιο πάνω φίλος να έρθει να πάρει τον υπολογιστή μου δώρο.. Αν όχι να απευθυνθεί στους ως άνω κυρίους... Οι χρεώσεις δε είναι μηνιαίες και όχι διμηνιαίες όπως του Ote οπότε αν κάνετε σύγκριση απλά βάλτε το χ2 και σχεδόν τα μισά κανάλια Nova παίζουν από τις 7 το απόγευμα και μετά,κατά τ'αλλα έχουμε 15 κανάλια.. Για να έχετε HD εξτρα χρέωση. Για να έχετε ερωτικά κανάλια εξτρα χρέωση Για να λαμβάνετε λογαριασμό με το ταχυδρομείο εξτρα χρέωση. Το Nova πρόγραμμα εξτρα χρέωση Ο τεχνικός νταβατζιλίκι αλλιώς χάνετε την εγγύηση του αποκωδικοποιητή !! Σαν να λέμε οτι επειδή δεν έβαλε η Samsung την κεντρική κεραία στην πολυκατοικία μας δεν έχουμε εγγύηση στην τηλεόραση μας.. Πείτε μια φορά την αλήθεια κ μην παραπλανάτε τον κόσμο.. 18345 πάρτε να την μάθετε .. Υ.γ επειδή εγώ θα φωνάζω πάντα την αλήθεια,Στο Adsl και στην περιοχή μου η Forthnet είναι ταχύτερη από τον Οτε.. Φίλε μου εγώ δεν πάω να παραπλανήσω κανέναν,την εμπειρία μου έγραψα.Προφανώς κάπου έχασες το νόημα.Ξαναδιάβασε αν θες την παράθεσή μου στο πρώτο σου ποστ.Εγώ δεν είπα πως στο 18345 πήρα τηλ και το σήκωσαν σε 3 λεπτά ούτε κάτι άλλο από αυτά που γράφεις.Μαζί μου επικοινώνησαν αυτοί τηλεφωνικά (όπως το γράφω και πιο πάνω) για την προσφορά,τους ρώτησα για τις χρεώσεις κτλ μου τα είπαν ΟΛΑ (φυσικά πρέπει να ρωτάς κιόλας για να μαθαίνεις) και τους είπα ξανακαλέστε με αύριο.Την επόμενη με πήραν το απογευματάκι όπως τους είχα πει,τους ρώτησαν άλλη μια φορά για τις χρεώσεις και το τι έχει το πακέτο (για σιγουριά) μου είπαν ακριβώς τα ίδια και έτσι τους έδωσα το οκ. Οι χρεώσεις πάντα σε forthnet μηνιαίες ήταν,όπως και στην nova. Για τα hd έγραψα και πιο πριν,2 μήνες δωρεάν και μετά με χρέωση Για τα ερωτικά κανάλια λογικό το βρίσκω να υπάρχει εξτρά χρέωση αφού έχεις το βασικό πακέτο και όχι το full Πάντα μέσω του ταχυδρομείου μου ερχόταν ο λογαριασμός,ποτέ δεν είχα-έχω εξτρά χρέωση (μήπως εννοείς να πληρώνεις τον λογαριασμό στο ταχυδρομείο??που και πάλι δεν ξέρω αν έχει εξτρά χρέωση,πάντα πλήρωνα τους λογαριασμούς σε κατάστημα forthnet της περιοχής μου) Το Nova πρόγραμμα εξτρα χρέωση Ο τεχνικός νταβατζιλίκι αλλιώς χάνετε την εγγύηση του αποκωδικοποιητή !! Σαν να λέμε οτι επειδή δεν έβαλε η Samsung την κεντρική κεραία στην πολυκατοικία μας δεν έχουμε εγγύηση στην τηλεόραση μας.. Πραγματικά δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες,ποιο είναι το nova πρόγραμμα που έχει και εξτρά χρέωση???Αυτό για τον τεχνικό....τι να πω???!!!Πώς χάνεις την εγγύηση του αποκωδικοποιητή όταν έχεις όλα τα χαρτιά της αγοράς αποδείξεις,υπογραφές και από εσένα και από αυτόν???Αμα εννοείς για τα 70 ευρώ δεν είναι για την εγγύηση αλλά για την τοποθέτηση!! Κάτι τελευταίο,εγώ είχα πολλά προβλήματα με την forthnet (στο internet,αποσυνδέσεις κ.α) ,δεν έχω κάποιο λόγο να πω όλα καλά και όλα ωραία όταν δεν είμαι ικανοποιημένος.Ετσι και με την nova,αν μου κάνουν κάποια στραβή θα το πω,αλλά εφόσον όλα είναι οκ γτ να το κρύψω κιόλας!! Παιδιά στο θέμα μας,αν κάποιος είναι είδη forthnet και θέλει να βάλει και το πακέτο της nova καλύτερα να το κάνει σε κάποιο κατάστημα για να διαβάσει και τα χαρτιά με τις χρεώσεις που θα του δώσουν,να κάνει και τις ερωτήσεις που θέλει καθώς και να βλέπει μπροστά του σε ποιόν μιλάει (πολύ βασικό) Για να καταλάβω και εγώ. Τα 70 ευρώ σε ποια περίπτωση πρέπει να τα πληρώσεις; Ακόμα και αν έχεις ήδη πιάτο π.χ. ή μπορείς και να το βάλεις μόνος σου; Ή κατάλαβα κάτι λάθος; Τα 70 ευρώ τα πληρώνεις για να έρθει ο τεχνικός,να σου φέρει και να σου βάλει το πιάτο και να κάνει και την ενεργοποίηση.Εάν ήσουν παλιότερα στην nova (δηλαδή έχεις τον όλο εξοπλισμό) λογικά δεν θα χρειαστούν αυτά τα 70 ευρώ.Για περισσότερες πλήρ πέρνα από κανά κατάστημα να τους ρωτήσεις.Πάντως μόνος σου να βάλεις το πιάτο δεν παίζει γιατί χρειάζεται ειδικό μηχανάκι που μετράει το σήμα και από εκεί κάνει ο τεχνικός όλες τις ρυθμίσεις.¨ολη την ώρα ήμουν πάνω από το κεφάλι του τεχνικού για αυτό και στο λέω.
Cham Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ακριβώς όπως στα γράφω φίλε μου.. πιο ακριβώς δεν γίνεται.. Η Ενεργοποίηση γίνεται από αυτό το 5ψηφιο Το γράφουν και τα χαρτιά μέσα αν δεν την έκανες εσύ.. Ο χρόνος αναμονής λοιπόν είναι όσες φορές έχω προσπαθήσει να πάρω πάνω από 30 λεπτά.. και όμως είδες ? !! αυτό μου ανακοίνωσαν στο κατάστημα ότι αν κάνω την εγκατάσταση μόνος μου χάνω την εγγύηση,,πιο απλό δεν μπορώ να στο πω.. Φυσικά και την έκανα μόνος μου και μάλιστα με μια πολύ ωραία εφαρμογή στο iPhone που σου βρίσκει τους δορυφόρους και κανείς τις ρυθμίσεις με πολύ καλή ακριβια.. Με την κοπέλα μου γελάγαμε και το διακωμωδήσαμε όταν μας έλεγε η πωλήτρια +1 +1,5 +3,5 Και όταν μας είπαν το πόσα κανάλια κανείς δεν μας είπε για το τι ώρα ξεκινάνε το πρόγραμμα.. Εσύ πιο πρόγραμμα έχεις τελικά ? και πόσο πληρώνεις τον μήνα ??
xristoforos89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγω που μεχρι πριν απο κανενα 3μηνο ειχα το απλο (το παλιο) filment με συνδρομη, οταν καλεσα σε εναν αριθμο Κυριακη απογευμα (λογικα ο 5ψηφιος που αναφερεστε παραπανω ειναι) για να σταματησω πια την συνδρομη, περιπου σε 1-1.30 λεπτο το πολυ μου το σηκωσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.