CoOliO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους...Έχω να κάνω 2-3 ερωτήσεις αφού μιας κ παλιοί εσείς σίγουρα τα ξέρετε!!Σάββατο παντρεύω τον αδερφό μου και δεν ξέρω τι μουσική θα έχω εδώ στο σπίτι λίγο πριν πάμε εκκλησία!!!Επίσης τον γαμπρό τον πάμε στο αμάξι εμείς??Δηλαδή εγώ και οι γονείς μου σε 1 αμάξι??Τελευταία ερώτηση!!!Έχω 1 λακκούβα πίσω στο φτερό και κάτι γρατσουνιές!!!Τι προτείνετε για να τα καλύψω??Επίσης και εγώ πρέπει να είμαι ξυρισμένος?Αν ξυριστώ 1-2 μέρες πριν πειράζει??Pfff αυταάαααα.......Ευχαριστώ για όλα!!Με το καλό και στα δικά σας!!!
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 απο ποτε τα ξαδερφια πανε τον γαμπρο; [...] Σάββατο παντρεύω τον αδερφό μου [...] Πιστεύω πως δεν υπάρχει «πρέπει» σε τίποτα απ αυτά που ρωτάς. Έχω πάει σε γάμο κολλητού που ήταν ο ίδιος αξύριστος. Ο γαμπρός συνήθως πάει με την οικογένεια (τουλάχιστον στους γάμους που χω πάει πρόσφατα και θυμάμαι) αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει κι επειδή βολεύει. Ούτως ή άλλως συνήθως φτάνει στην εκκλησία αρκετά νωρίς, πολλοί καλεσμένοι έρχονται αργότερα και ο κόσμος γενικά βλέπει το πώς έρχεται η νύφη. Μουσική βάζεις ότι σας αρέσει. Ιδέα δεν έχω με τι θα μπορούσες να καλύψεις τη λακκούβα. Πλύν το και άμα σε χαλάει, πηγαίνετε με άλλο αμάξι. Να ζήσουν
CoOliO Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ αλλά περιμένω κ άλλες συμβουλές!!!Για τα βαθουλωματάκια έλεγα να βάλω εκείνες τις κορδέλες που βάζουν και στολίζουν τα αμάξια αλλά είναι δύσκολο το σημείο και δεν υπάρχουνε τρόποι να το πιάσω..
Holyday Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ αλλά περιμένω κ άλλες συμβουλές!!!Για τα βαθουλωματάκια έλεγα να βάλω εκείνες τις κορδέλες που βάζουν και στολίζουν τα αμάξια αλλά είναι δύσκολο το σημείο και δεν υπάρχουνε τρόποι να το πιάσω.. Γιατί δεν πας σε κάποιο ανθοπωλείο που αναλαμβάνει στολισμούς αυτοκινήτων γάμου να πάρεις καμιά ιδέα? Μπορεί να βρεθεί λύση για τα βαθουλωματάκια που λες.
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πιστεύω πως δεν υπάρχει «πρέπει» σε τίποτα απ αυτά που ρωτάς. Έχω πάει σε γάμο κολλητού που ήταν ο ίδιος αξύριστος. Ο γαμπρός συνήθως πάει με την οικογένεια (τουλάχιστον στους γάμους που χω πάει πρόσφατα και θυμάμαι) αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει κι επειδή βολεύει. Ούτως ή άλλως συνήθως φτάνει στην εκκλησία αρκετά νωρίς, πολλοί καλεσμένοι έρχονται αργότερα και ο κόσμος γενικά βλέπει το πώς έρχεται η νύφη. Μουσική βάζεις ότι σας αρέσει. Ιδέα δεν έχω με τι θα μπορούσες να καλύψεις τη λακκούβα. Πλύν το και άμα σε χαλάει, πηγαίνετε με άλλο αμάξι. Να ζήσουν Σωστά, χεσμένο τον ΄χουν τον γαμπρό, για την νύφη πάνε όλοι.;ρ
Holyday Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ... για την νύφη πάνε όλοι.;ρ και για το φαγητό και το κουτσομπολιό..
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 και για το φαγητό και το κουτσομπολιό.. .. Σωστό και αυτό, αν και πήγα πρόσφατα σε ένα γάμο εκτός κρήτης και ήταν εντελώς κιτς, άκυρο το κιτς αριστερά just doesn't cut it.. It was ΚΙΤΣ
opera Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ο αγχωμένος θα έπρεπε να είναι ο γαμπρός και όχι εσύ, μη δίνεις σημασία στο τι θα πει ο κόσμος για οτιδήποτε(ετσι κι αλλιώς κάποιοι,κακοπροαίρετοι, κάτι θα βρούνε να πούνε) , γράψτους όλους όλους και κάνε ότι σε εκφράζει και όπως αισθάνεσαι καλύτερα.
tarantules Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σάββατο παντρεύω τον αδερφό μου και δεν ξέρω τι μουσική θα έχω εδώ στο σπίτι λίγο πριν πάμε εκκλησία!!! Αν βάλεις το παρακάτω, αν μη τι άλλο θα κάνεις τρομερή εντύπωση http://www.youtube.com/watch?v=nY0hDSu8pJQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.