Thaninho Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια εχω προβλημα δεν ξεκιναει το πσ και κανει συνεχεια επιδιριορθωση αλλα βγαζει σφαλμα και δεν γινεται τπτ και ξανα απ την αρχη. Το πσ ειναι ολοκαινουργιο 20 ημερον εκτος απο καρτα γραφικων και σκληρος δισκος . Εκανα chek disck αλλα τπτ. Αυτο μου το εφτιαχνε και πριν την αναβαθμιση αλλα κουτσα στραβα ανοιγε τωρα? Μηπως ειναι ο σκληρος ?
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια εχω προβλημα δεν ξεκιναει το πσ και κανει συνεχεια επιδιριορθωση αλλα βγαζει σφαλμα και δεν γινεται τπτ και ξανα απ την αρχη. Το πσ ειναι ολοκαινουργιο 20 ημερον εκτος απο καρτα γραφικων και σκληρος δισκος . Εκανα chek disck αλλα τπτ. Αυτο μου το εφτιαχνε και πριν την αναβαθμιση αλλα κουτσα στραβα ανοιγε τωρα? Μηπως ειναι ο σκληρος ? Κάνει επιδιόρθωση; Εννοείς βάζεις το cd Με Τα windows να κάνεις repair και δεν γίνεται; Τι σφάλμα βγάζει; Θα ήταν ευκολία αν μας έλεγες... Και τι σου έφτιαχνε μετά την αναβάθμιση; Γίνε πιο συγκεκριμένος...
Thaninho Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Οχι χορις cd στην εκκινηση στην μαυρη οθονη λεει κανονικη εκκινηση και απο πανω επιδιρθωση (συνηστατε). και κανονικη εκκινηση να πατησω παλη το ιδιο κανει ,επιδιρθωση,σφαλμα (θα στο γραψω μετα γτ δεν ειμαι σπιτι),reset. για 20 μερες δουλευε κανονικα αφου του ειχα κανει φορματ
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Να βάλεις το cd με τα windows Να κάνεις repair τότε αφού δεν έχεις και άλλες επιλογές... Αν δεν κάνει ούτε το Repair βλέπουμε. Και ναι περιμένουμε το μήνυμα σφάλματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.