user10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σας.'Εχω το εξής πρόβλημα μόλις βάζω ένα cd ή dvd στο pc μου βγάζει ότι ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής.(το φλασάκι που έχω όταν το βάζω στο pc δεν μου λέει τίποτα δουλεύει κανονικά).Τι μπορεί να φταίει?Α και κάτι ακόμα το pc το έχω 4 χρόνια και τώρα τελευταία κολλάει.Τι να κάνω για να μην κολλάει,να εγκαταστήσω το CCleaner?
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλώς όρισες User10... Γίνε λίγο πιο κατατοπιστικός. Με μπέρδεψες με το dvd και το φλασάκι. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Εννοείς ότι έχεις πρόβλημα να διαβάσεις cd/dvd ενώ φλασάκια όχι; Για τα κολλήματα εξαρτάται τι κολλήματα έχει... Πες μας τι σύστημα έχεις και τι προστασία απο ιούς έχεις.
user10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 'Οχι εννοώ ότι όταν βάζω ένα cd/dvd στο pc μου βγάζει ότι ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής και έτσι δεν μπορώ να βάλω αρχεία στο cd/dvd ενώ στο φλασάκι μπορώ.'Εχω Panda Antivirus 2008 και λειτουργικό σύστημα 32-bit. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω τώρα το είδα..
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Βάζεις κενό DVD/CD για να γράψεις με κάποιο πρόγραμμα πχ Nero τα αρχεία που θες;
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δοκίμασες με κάποιο άλλο πρόγραμμα να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά; Για τσέκαρε αυτό που είναι και free http://www.imgburn.com/
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι. Το βάζεις σε συσκευή που είναι ικανή να γράψει;;;;;(π.χ. CD-R DVD-R)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.