Dark_son20 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ρε σεις απορία... επειδή ήμουν 2 χρόνια ταμίας σε μπουρδ... έεεε σε χώρο δεξιώσεων ktlp... έχετε πάει ποτέ σε τραπέζι και σαν έχουν ζητήσει πρόσκληση? απλά το όνομα σου λες στην πόρτα και σου λέει "ακολουθήστε με"
antonl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ρε σεις απορία... επειδή ήμουν 2 χρόνια ταμίας σε μπουρδ... έεεε σε χώρο δεξιώσεων ktlp... έχετε πάει ποτέ σε τραπέζι και σαν έχουν ζητήσει πρόσκληση? α πλά το όνομα σου λες στην πόρτα και σου λέει "ακολουθήστε με" Ποτέ όμως.
tsifotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τα απλα δυσκολα! Σε καλεσε δικος σου ανθρωπος! Πες του στο τηλεφωνο φιλικα "ρε συ επειδη δεν πηρα προσκλητηριο, ειμαι στανταρ υπολογισμενος για τραπεζι κλπ; αν οχι πχ ξεχαστηκα ξερω οτι ζοριζονται οι νυφες με τετοια τελευταια στιγμη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα! Ισως ειναι αυτονοητο οτι εισαι δικος τους ανθρωπος, εσυ ξερεις Στην τελικη δεν θα πας μ αδεια χερια - πχ λιστα γαμου, φακελακι με λεφτα κλπ
sistah Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τα ειπαν οι αλλοι, ειναι χαζο να χαλας ενεργεια για κατι τετοιο. Προσκλητηριο η οχι, εισαι καλεσμενος και αυτο ειναι fact εφ'οσον σου ειπε οτι εισαι στο τραπεζι και με ποια ατομα. Off Topic is coming: Στην τελικη δεν θα πας μ αδεια χερια - πχ λιστα γαμου, φακελακι με λεφτα κλπ Αυτο δεν το εχω καταλαβει ποτε, τι φακελακι με λεφτα? "Ζητας" απο τον φιλο και συγγενη σου λεφτα για να ξεκινησεις τον εγγαμο βιο? Και τι ειμαστε εμεις, ο αγιος βασιλης? Αμα δεν εχει προνοησει το ζευγαρι για το τι λεφτα χρειαζονται δεν του φταιω εγω. Οχι τιποτα αλλο, σε καλουν σε γαμο και πρεπει να ξεπαραδιαστεις. Γιατι "πρεπει"? Μη βγω και τσιφουτα, απλα δεν συμφωνω με αυτο καθ'αυτο.
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μπορεί να υπάρχει προσκλητήριο αλλά γενικό, κάνε μια γύρα στη γειτονιά για κάνα κηδειόχαρτο.
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 [...] Off Topic is coming: Αυτο δεν το εχω καταλαβει ποτε, τι φακελακι με λεφτα? "Ζητας" απο τον φιλο και συγγενη σου λεφτα για να ξεκινησεις τον εγγαμο βιο? Και τι ειμαστε εμεις, ο αγιος βασιλης? Αμα δεν εχει προνοησει το ζευγαρι για το τι λεφτα χρειαζονται δεν του φταιω εγω. Οχι τιποτα αλλο, σε καλουν σε γαμο και πρεπει να ξεπαραδιαστεις. Γιατι "πρεπει"? Μη βγω και τσιφουτα, απλα δεν συμφωνω με αυτο καθ'αυτο. Όχι ότι εγώ ντε και καλά συμφωνώ αλλά όσο «πρέπει» το ζευγάρι να κάνει τραπέζι αλλά τόσο «πρέπει» να πας κάτι κι εσύ. Σαν έθιμο το βλέπω. Όταν γιορτάζει ο άλλος γιατί του πας δώρο; Ο Άγιος Βασίλης είσαι;
sistah Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Όχι ότι εγώ ντε και καλά συμφωνώ αλλά όσο «πρέπει» το ζευγάρι να κάνει τραπέζι αλλά τόσο «πρέπει» να πας κάτι κι εσύ. Σαν έθιμο το βλέπω. Όταν γιορτάζει ο άλλος γιατί του πας δώρο; Ο Άγιος Βασίλης είσαι; Βρε να παρεις το δωρο, δεν λεω οχι. Τα ευρωπουλα που σκας στο κρεβατι ειναι που μου φαινονται μ@λ@κια. Παντως κατα γενικη ομολογια ειναι αρκετα ακριβο εθιμο.
christiana78 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ρε γμτ ποιός κάνει ακόμα "κρεββατι"; ελεος ... το βρίσκω μεγάλη γυφτιά..
Bspus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως παντρευτηκαν αρκετοι φιλοι μου τα τελευταια χρονια, και σε ολους τους γαμους που πηγα δεν κρατουσα το προσκλητηριο ουτε στην Εκκλησια ουτε στο τραπεζι. Ποτε δεν μου το ζητησε κανεις. Στο τελος αυτοι που θα παρεξηγηθουν θα ειναι οι αλλοι φιλοι που δεν θα πανε επειδη δεν εχουν προσκλητηριο. Και η πρωτη ερωτηση του γαμπρου θα ειναι "Καλα γιατι δεν μου το ελεγες να σου δωσω ενα?"
freedubus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 εμένα αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δε στέλνει κάλεσμα και δε βλέπω το λόγο. σε άλλους έχει στείλει ήδη.λες δηλαδή και με καλεί στα "κρυφά". δεν ξέρω πως να αντιδράσω. να πάω ή όχι; Όχι απλά θα πήγαινα αλλά θα έκανα και νηστεία 2-3 μέρες πριν για να χλαπακιάσω περισσότερο στο τραπέζι.
vk13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 To να βαριέσαι να πας το καταλαβαίνω. Το θέμα με το προσκλητήριο πάλι, όχι! Αφού στο έχει πει, σε έχει πάρει τηλέφωνο κτλ, τι σε νοιάζει το προσκλητήριο; Τσάμπα λεφτά και χαρτί είναι έτσι κι αλλιώς. Εγώ βρίσκω πολύ πιο ειλικρινές να σε καλεί αυτοπροσώπως, παρά να σου έρθει ένα προσκλητήριο όπως σε εκατοντάδες άλλους καλεσμένους. Πολύ πολύ σωστός. Μα καλά ρε παιδιά στο προσκλητήριο κολλάτε;; Aφού σe καλεί face to face γιατί είστε και φίλοι τι καλύτερο υπάρχει... Και δηλαδή αν δε πας τελικά και σε ρωτήσει μετά γιατί δεν πήγες τι θα πεις:; ότι ήθελες προσκλητήριο;;; Μήπως θες να έρθει και η νύφη να σε πάρει από το χέρι να σε πάει στην εκκλησία :-D Απλά ενημέρωσε τον για το τραπέζι γιατί συνήθως ζητάνε προσκλητήρια στην είσοδο, αλλά για όνομα και να πεις ότι το ξέχασες δεν τρέχει κάτι. ρε γμτ ποιός κάνει ακόμα "κρεββατι"; ελεος ... το βρίσκω μεγάλη γυφτιά.. +1 και σε αυτό. Αλλά κρατιέται ακόμα νομίζω ως έθιμο (και καλά). Στην ουσία είναι εισπραχτικό το θέμα.
alex_000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ παντρεύομαι next week και δεν έχω στείλει προσκλητήρια στους πιο πολλούς φίλους μου γιατί βαριέμαι τα έχω και κάθονται δίπλα μου. Το αρχικό ποστ μου φαίνεται απίστευτο, σαν να είμαι από άλλη χώρα και να προσπαθώ να μελετήσω τα ήθη και τα έθιμα μιας φυλής του Αμαζονίου ξέρω γώ!
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 εγω πρεπει να παω σε ενα γαμο [θα παω γιατι ειμαι θυμα μαλλον] αλλα με ρωτησανε [η νυφη] με ποιους θελω να κατσω και σε ποιο τραπεζι? και εγω απαντησα οτι ειμαι μονο για το μυστηριο και οχι για το τραπεζι και για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω εγινε τις κολασεως... [μπλα θα εχουμε συντρηβανι σοκολατας μπλα] [και δεν γινονται αυτα] [και δεν θα στο συγχωρισω ποτε και μπλα μπλα] λετε να ειμαι εγω απο αλλο γαλαξια?
Menoula2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το καλυτερο θα ηταν να ελεγες..ακου να δεις...χωρις προσκληση...χωρις τα γνωστα...τι καλεσμενος ειμαι? Νιωθω αβολα για να ερθω ετσι...δεν απαιτω να μ δωσεις προσκληση κ να με καλεσεις κανονικα..απλα σ λεω πως νιωθω... (αργησα λιγο χαχαχα)
freedubus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αλλα με ρωτησανε [η νυφη] με ποιους θελω να κατσω και σε ποιο τραπεζι?και εγω απαντησα οτι ειμαι μονο για το μυστηριο και οχι για το τραπεζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.