Προς το περιεχόμενο

"καλεσμένος" σε γάμο δίχως προσκλητήριο

torq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάω παντού. Εκκλησίες τραπέζια κλπ. Κορνάρω, πετάω ρύζια, εύχομαι, παίρνω μπουμπουνιέρα, κάνω δώρο, τρώω πίνω του σκασμού, χορεύω τσάμικα και καλαματιανά και στο κελί 33. Ο άλλος σε καλεί στο γάμο του, γάμος δεν είναι μόνο το μυστήριο, είναι και όλα τα άλλα έθιμα, για εσένα τα κάνει, είναι αγένεια να μην συμμετάσχεις σε όλα.

Δημοσ.

Πάω παντού. Εκκλησίες τραπέζια κλπ. Κορνάρω, πετάω ρύζια, εύχομαι, παίρνω μπουμπουνιέρα, κάνω δώρο, τρώω πίνω του σκασμού, χορεύω τσάμικα και καλαματιανά και στο κελί 33. Ο άλλος σε καλεί στο γάμο του, γάμος δεν είναι μόνο το μυστήριο, είναι και όλα τα άλλα έθιμα, για εσένα τα κάνει, είναι αγένεια να μην συμμετάσχεις σε όλα.

ολα αυτα τα κανει για εμενα...?

μπραβο η κοπελα!

ελπιζω να μην μιλαγες σοβαρα...

Δημοσ.

Βαριέμαι αφόρητα τους γάμους και τα γλέντια.......σήμερα μόνο κατάθλιψη δεν έπαθα όταν με πληροφόρησαν πως σε 3 Κυριακές έχω γάμο/βαφτίσια/γλέντι.....

Δημοσ.

Βαριέμαι αφόρητα τους γάμους και τα γλέντια.......σήμερα μόνο κατάθλιψη δεν έπαθα όταν με πληροφόρησαν πως σε 3 Κυριακές έχω γάμο/βαφτίσια/γλέντι.....

καταστροφη

βιταμινες και τα σχετικα

Δημοσ.

Η πάμε ή δε μπάμε βάηπερ.

Τί λες, του την είπε που δε γοστάρει τρεπέζωμα, και λες "να μην πάει";

Θα τον πυροβολήσει, το λιγότερο.

Βίπερ, άμα είναι τόσο gaga η lady, (με το συμπάθειο) χέστηνα.

(...εκτός κι αν, τί διάλο, τόσο πάρτι άνιμαλ είσαι - ή ο ένας από τους ΕΦΤΑ όλους-κι-όλους καλεσμένους της; )

...όσο για τον TS, αναρωτιέμαι τί κάνει μπροστά στην κάλπη, αν το κουράζει τόσο για έναν γαμο.

Δημοσ.

καταστροφη

βιταμινες και τα σχετικα

Σκέφτομαι τα "και στα δικά σου παλικάρι μου" γιατί πρόκειται για μια ξαδέρφη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί και ξερνάω pokemon.....άσε δράμα αλλά την αγαπάω και αυτήν και τον γαμπρό - παιδικός φίλος - οπότε θα δώκω παρών.

Δημοσ.

Σκέφτομαι τα "και στα δικά σου παλικάρι μου" γιατί πρόκειται για μια ξαδέρφη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί και ξερνάω pokemon.....άσε δράμα αλλά την αγαπάω και αυτήν και τον γαμπρό - παιδικός φίλος - οπότε θα δώκω παρών.

καλά δε σου λένε κι αει γαμης....

Δημοσ.

Όντας αντίθετος στο γάμο.......θα προτιμούσα να μου έλεγαν οτιδήποτε άλλο :-(

αν ηταν φίλε καθε φορα που μας λενε κατι να συμβαίνει κιολας,δε θα'χε μείνει ρουθούνι στη πλανισφαιρα...

Δημοσ.

Όντας αντίθετος στο γάμο.......θα προτιμούσα να μου έλεγαν οτιδήποτε άλλο :-(

Βρηκα δικαιολογια, πες τους οτι αμα πας θα τους ευχηθεις και του χρονου :devil:

Oποτε θα το ξανασκεφτουν αν σε καλεσουν :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν θα μείνουν μόνο στην ευχή....το θέμα είναι ότι θα μου γνωρίσουν και όλες τις κοπέλες για παντρειά από το μέρος που κατάγεται η ξαδέρφη και ο γαμπρός :-(

Μετά οι μισές από αυτές θα μου πιάσουν την πάρλα, οι άλλες μισές θα με σηκώσουν να χορέψουμε παραδοσιακά, παραδοσιακά εγώ ο tranceman......

Τα χω ξαναπεράσει και ξέρω όλο το πακέτο που με περιμένει. Still I will survive εκτός και αν σερβίρουν τίποτα μπόμπες γιατί με το αλκόολ έχουμε έρωτα, ιδίως το τσάμπα :wub:!!!!

Δημοσ.

Δεν θα μείνουν μόνο στην ευχή....το θέμα είναι ότι θα μου γνωρίσουν και όλες τις κοπέλες για παντρειά από το μέρος που κατάγεται η ξαδέρφη και ο γαμπρός :-(

Μετά οι μισές από αυτές θα μου πιάσουν την πάρλα, οι άλλες μισές θα με σηκώσουν να χορέψουμε παραδοσιακά, παραδοσιακά εγώ ο tranceman......

Τα χω ξαναπεράσει και ξέρω όλο το πακέτο που με περιμένει. Still I will survive εκτός και αν σερβίρουν τίποτα μπόμπες γιατί με το αλκόολ έχουμε έρωτα, ιδίως το τσάμπα :wub:!!!!

απο Θεσσαλονίκη είσαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...