chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 chill βρηκα λυση ! Τελικα το βραδυ τις καλυτερες ιδεες κατεβαζω... Δεν εχεις καμια φιλη να πατε παρεα? ετσι δεν θα σου κολλανε και ολα τα θηλυκα Και μετά να αρχίσουν τα "ποια είναι αυτή", "είστε ζευγάρι", "πόσο καιρό είστε μαζί", το και στα δικά σου θα γίνει "και στα δικά σας" Με την αδερφή μου θα πάω λογικά, ακόμα δεν ξέρω.
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και μετά να αρχίσουν τα "ποια είναι αυτή", "είστε ζευγάρι", "πόσο καιρό είστε μαζί", το και στα δικά σου θα γίνει "και στα δικά σας" Με την αδερφή μου θα πάω λογικά, ακόμα δεν ξέρω. λοιπον ακου,θα πας ολα καλα ολα ωραια και ξαφνικά,θα τα κανεις πανω σου,πιστεύω δε θα σε πλησιάσει γενικότερα κανείς Σε λαδοκολλα ε? μιαμ μιαμ.. πεινασα τωρα και πως με καταλαβες? για λεγε λεγε.. κουτσομπολιο ασε μαρρια μου,να'σαι καλά τπτ αλλο
Marria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και μετά να αρχίσουν τα "ποια είναι αυτή", "είστε ζευγάρι", "πόσο καιρό είστε μαζί", το και στα δικά σου θα γίνει "και στα δικά σας" Πφφ ανδρες , δεν εχετε την γυναικεια λογικη Πες οτι ειναι καινουργιος δεσμος και δεν ξερεις πως θα καταληξει και μπλα μπλα να κοιταζουν την δουλεια τους.. και τετοια. Ασε που θα κανεις ολα τα θηλυκα στο γαμο να σας κοιταζουν με ζηλια
pournaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τα ειπαν οι αλλοι, ειναι χαζο να χαλας ενεργεια για κατι τετοιο. Προσκλητηριο η οχι, εισαι καλεσμενος και αυτο ειναι fact εφ'οσον σου ειπε οτι εισαι στο τραπεζι και με ποια ατομα. Off Topic is coming: Αυτο δεν το εχω καταλαβει ποτε, τι φακελακι με λεφτα? "Ζητας" απο τον φιλο και συγγενη σου λεφτα για να ξεκινησεις τον εγγαμο βιο? Και τι ειμαστε εμεις, ο αγιος βασιλης? Αμα δεν εχει προνοησει το ζευγαρι για το τι λεφτα χρειαζονται δεν του φταιω εγω. Οχι τιποτα αλλο, σε καλουν σε γαμο και πρεπει να ξεπαραδιαστεις. Γιατι "πρεπει"? Μη βγω και τσιφουτα, απλα δεν συμφωνω με αυτο καθ'αυτο. Στα εκτος σποιλερ συμφωνω απολυτα. Στα εντος ομως διαφωνω καθετως και οριζοντιως. Διοτι θεωρω οτι το "φακελακι" για μενα ειναι η βοηθεια που θα δωσω στο φιλο - συγγενη κλπ, ωστε να ξεκινησει το σπιτικο του. Και βεβαια ζητας απο το φιλο και το συγγενη τη βοηθεια του, αλλιως γιατι υπαρχουν; Απλα για να λετε αστεια; Οταν ανοιγεις ενα νεο σπιτικο θες καποιο ποσο αρκετα μεγαλο που ο φιλος και ο συγγενης θα στο δωσει, ολοι απο λιγο αλλα εσενα θα σου φανουν αρκετα. Και οταν ερθει η σειρα του καθενος, εσυ θα δινεις μεν απο λιγα αλλα σε αυτους θα φανουν αρκετα. Ετσι πιστευω οτι ειναι και σωστο και ωραιο. Αυτο που με χαλαει στην ολη υποθεση ειναι το θεμα του τραπεζωματος. Πολλοι με τους οποιους εχω διαφωνησει (αλλα σεβομαι την αποψη τους) θεωρουν οτι πρεπει να κανουν ενα γλεντι για να σε καλεσουν και καλα στη χαρα τους. Ως εδω καλα. Αλλα, αν ειναι πχ να δωσεις "φακελακι" ας πουμε 50 ευρα (για βοηθεια στο σπιτικο τους οπως προειπα), και απο την αλλη να στο επιστρεψει με μορφη γλεντιου πληρωνοντας για σενα 20-40 ευρω το ατομο στο γλεντι, το θεωρω τελειως ηλιθιο. Ενα ζευγαρι που παντρευεται, αυτο θελει βοηθεια στο ξεκινημα του, οχι εμεις, αρα το να ξοδεψει 5-10 χιλιαρικα για να χαρεις εσυ (εγω) μαζι του, ειναι βλακωδες,
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και μετά να αρχίσουν τα "ποια είναι αυτή", "είστε ζευγάρι", "πόσο καιρό είστε μαζί", το και στα δικά σου θα γίνει "και στα δικά σας" Με την αδερφή μου θα πάω λογικά, ακόμα δεν ξέρω. Επειδή όμως είναι αδερφή σου νομίζω ότι το πρήξιμο δε θα το γλυτώσεις. Απλά προετοιμάσου ψυχολογικά
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 (...εκτός κι αν, τί διάλο, τόσο πάρτι άνιμαλ είσαι - ή ο ένας από τους ΕΦΤΑ όλους-κι-όλους καλεσμένους της; ) σκεψου κατι σαν τον "ηλιο" γενικα κανω τους ανθρωπους σε κοντινη αποσταση να περνανε καλα FML Σκέφτομαι τα "και στα δικά σου παλικάρι μου" γιατί πρόκειται για μια ξαδέρφη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί και ξερνάω pokemon.....άσε δράμα αλλά την αγαπάω και αυτήν και τον γαμπρό - παιδικός φίλος - οπότε θα δώκω παρών. η ψωλια κατεμε ειναι η χειραψια που πρεπει να περασει ολο το πληθος μαζι και εσυ hell on earth Και μετά να αρχίσουν τα "ποια είναι αυτή", "είστε ζευγάρι", "πόσο καιρό είστε μαζί", το και στα δικά σου θα γίνει "και στα δικά σας" Με την αδερφή μου θα πάω λογικά, ακόμα δεν ξέρω. σταθερη αξια το χωριο
kage Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εφοσον ξερεις το τηλ.απο το μαγαζι παρε και ρωτα αν εγινε κρατηση στο ονομα σου και σε ποιο τραπεζι εισαι.αν δεν εγινε ρωτα τον τι παιζει. στα περισσοτερα τραπεζια υπαρχει σχεδιαγραμμα ή λιστα και σου λεει που καθεσαι.. ρε σεις απορία... επειδή ήμουν 2 χρόνια ταμίας σε μπουρδ... έεεε σε χώρο δεξιώσεων ktlp... έχετε πάει ποτέ σε τραπέζι και σαν έχουν ζητήσει πρόσκληση? απλά το όνομα σου λες στην πόρτα και σου λέει "ακολουθήστε με" ετσι ειναι το επιβεβαιωσα προσφατως και στους υπολοιπους που πηγα δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησουν προσκλητηριο απλα ονομα. σταματησαν και κεινο το γελοιο για μενα χτυπημα μαχαιριου στο πιατο/ποτηρι για να φιληθουν λες και ζουν 50s.
DKNI Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Η χειραψια εξω απο την εκκλησια ειναι μικρος, αργος, πολυ αργος θανατος. Ειναι λογος να μην παντρευτεις. Το 2ο ειναι που περνας απο τα τραπεζια και χαορεταες Εχω κανει προετοιμασια με συλλογο για Ευρ. Πρωταθλημα, εχω δοκιμασει για 2 εβδομαδες προπονηση καταδρομεων, αυτη την κουραση δεν την εχω ξαναζησει
FilipposMD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Στους δύο τελευταίους γάμους που πήγα, χειραψία στην εκκλησία δεν είχε, γιατί ακολουθούσε κι άλλος γάμος, οπότε έγινε χαιρετούρα στο γλέντι, κατευθείαν στα τραπέζια. Είναι μια πρόοδος...
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ε ναι νομίζω τείνει να καταργηθεί η χαιρετούρα στην εκκλησία. Σε σπάνιες περιπτώσεις χαιρετάνε μόνο όσοι δε θα παραστούν στο γλέντι αργότερα.
chill Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Επειδή όμως είναι αδερφή σου νομίζω ότι το πρήξιμο δε θα το γλυτώσεις. Απλά προετοιμάσου ψυχολογικά Προετοιμασμένος είμαι ήδη.....ο εφιάλτης μου θα είναι να μην έρθει και να πρέπει να φάω όλο το βράδυ random συγγενείς. η ψωλια κατεμε ειναι η χειραψια που πρεπει να περασει ολο το πληθος μαζι και εσυ hell on earth Ο μοντιέ τραγικό. Πέρυσι παντρεύτηκε ο αδερφός ενός κολλητού. Ο κολλητός έπρεπε να είναι και αυτός στην χειραψία.....ε τους έγραψε όλους και απλά φούμαρε το τσιγάρο του με του με εμάς. Παρατηρήσεις οι γονείς του, ειδικά ο πατέρας του τον κοίταζε με ύφος "μαλακισμένο θα σε σκοτώσω" . Ο κολλητός στα @@ του "σιγά μην πάω να χαιρετάω τον κάθε μαλάκα και να φιλάω την κάθε κωλόγρια", είχα λιώσει!!!!!!!! σταθερη αξια το χωριο Αμ εκεί είναι το θέμα δεν μιλάμε για χωριό αλλά για χωριάτικη νοοτροπία.
Marria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Φλασια.. Οταν ημουν μικρη, θελανε να με κανουν παρανυφακι σε ενα γαμο αλλα εγω δεν ηθελα καθολου. Οσο και να γκρινιαζα με το ζορι με εκαναν. Ε εγω πηρα την εκδικηση μου ομως. Στις φωτογραφιες του γαμου, ημουν συνεχεια μουτρωμενη και δεν χαμογελουσα καθολου (διαβολικο ετσι? ) , μεχρι και ο φωτογραφος που εβγαζε τις γαμηλιες φωτογραφιες ειχε πει.. 'Το κοριτσακι που δεν χαμογελαει , ας ριξει ενα χαμογελο για να βγει επιτελους η φωτογραφια' :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.