Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα αρχειων με BlueTooth απο ubuntu se Nexus S


koslibpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,

 

που λετε εχω το προαναφερθεν τηλεφωνο και εχω κατεβασει δυο τραγουδακια mp3(γκουχου γκουχου δεν ειναι αυτο που νομιζετε!λεμε τωρα:P) και θελω μιας και ειμαι σε διακοπες(θεωρητικα),οποτε δεν εχω παρει καλωδια USB μαζι μου κτλπ,να τα περασω στο κινιτο μου και να χαζευω τα βραδια στην παραλια.ανοιγω λοιπον το Bluetooth στο κινιτο μου και το κανω ορατο για 120 δευτερολεπτα,οποτε και (εχοντας φυσικα ανοικτο το Bluetooth στο λαπτοπ μου) προσπαθω να στειλω το πρωτο.Ομως,δεν γινεται!μου βγαζει ενα error για το οποιο δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και γενικα τι πρεπει να κανω εγω οσον αφορα την επιλυση του..

μπορειτε να με βοηθησετε..?

 

το error που βγαινει φαινεται στην εικονα παρακατω

screenshotjl.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χα δοκιμασα κατι και επιασε!

εκλεισα και ανοιξα το bluetooth και στις δυο συσκευες και τωρα ολα οκ:Pμε ρωταει στο κιν αν οντων θελω να γινει η μεταφορα,επιλεγω ναι,και αρχιζει και το στελνει...

 

κατι αλλο ομως τωρα που αποτελει προβλημα μου.Πως μπορω να κανω το bluetooth μου να ειναι μονιμα ανιχνευσιμο..?επειδη εχω μονο την επιλογη να ειναι ορατο σε αλλους για 120 δευτερολεπτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τί χρειάζονται είπες όλα τα android;;; ;)

 

android.png

 

οντως,δεν χρειαζονται τιποτα και αυτο το επιβεβαιωνω και εγω ακομα που προσφατα ολα δουλεψαν οκ απο μονα τους,χωρις εφαρμογες χωρις τιποτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

καταρχας κάποια android κινητα για μεταφορες αρχειων μεσω bluetooth χρειαζονται μια εφαρμογη, την bluetooth file transfer... για δοκιμασε και πες!

Fixed.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...