Προς το περιεχόμενο

HTC Wildfire S ή Desire S;

Clouder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού το παρών κινητό(SE G705 με wi-fi παρακαλώ!) έπεσε για χιλιοστή(και τελευταία δυστυχώς) φορά από το τραπέζι και κόπηκε το καλωδιάκι που ενώνει πλακέτα-οθόνη(το έκλαιγα 3 μέρες :( ),προχώρησα στην αναζήτηση άλλου κινητού τηλεφώνου.

Τα δύο μοντέλα που παρουσιάζω στο δίλλημα μου παρακάτω δεν είναι ντε και καλά δέσμευση!Αν έχετε να προτείνετε κάτι οικονομικότερο και με καλύτερα χαρακτηριστικά,ευχαρίστως!

Καθώς κάνω χρήση του ίντερνετ στο κινητό από εποχές wap και γενικά εκμεταλλεύομαι πάρα πολύ ότι παρέχει η συσκευή αποφάσισα να προχωρήσω σε μία αγορά smartphone.Παρ' ολ' αυτά επειδή το bugdet είναι γενικά περιορισμένο τα έβλεπα με σκεπτικισμό καθώς οι τιμές(ειδικά στην αρχή με το μονοπώλιο της apple) ήταν αστρονομικές!

Ας ξεκινήσω με το ''μικρό'' ^_^

htc-wildfire-s-02.jpg

http://www.skroutz.gr/s/326911/HTC-Wildfire-S.html

Τιμή εκκίνησης: περίπου 230-240 ευρώ.

Στα θετικά βλέπω μια πολύ πολύ καλή τιμή καθώς και το ότι είναι μικρούλι και ευέλικτο(θα έλεγα πως είναι ιδανικό μέγεθος,ούτε iphone 4 ούτε SE X10 mini).Α,και από θέμα παροχών με καλύπτει πλήρως,δεν με ενδιαφέρει το hd βίντεο για παράδειγμα.

Στα αρνητικά το γεγονός ότι η κατασκευή από πλαστικό ίσως να μην κρατήσει όσο θα ήθελα (3+ χρόνια) καθώς και η ισχύς του επεξεργαστή(600 MHZ)που διαβάζω στα reviews ότι προκαλεί αρκετά κολλήματα,το κινητό ''ζορίζεται΄΄ από την έλλειψη ισχύος.

Πάω τώρα στον μεγάλο ξάδερφο :P

diagonismos-pestaola-htc-desire-s.jpg

http://www.skroutz.gr/s/326914/HTC-Desire-S.html

Τιμή εκκίνησης: περίπου 380-400 ευρώ.

Στα θετικά βάζω την άψογη ποιότητα κατασκευής από αλουμίνιο(με μια θήκη θα κρατήσει για πολύ!) καθώς και τον φοβερό επεξεργαστή 1GHZ.Γενικά το όλο πακέτο των χαρακτηριστικών του δεν διαφέρει τρελά από το wildfire s αλλά ο επεξεργαστής κάνει τη διαφορά.

Στα αρνητικά,προφανώς η τιμή του(τη βλέπω και τρομάζω :( )και το κάπως μεγάλο μέγεθος του(θέλω κάτι ευέλικτο όχι παντόφλα!)

Αυτά είχα να πώ εγώ,η σύγκριση δεν γίνεται ανάμεσα σε όμοια κινητά αλλά αντιλαμβάνεστε τα δεδομένα του διλλήματος.

Περιμένω απόψεις και ,γιατί όχι,κάποια άλλη συσκευή. :)

ps: Go Android! :P

Δημοσ.

Αφού είσαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις θα σου έλεγα να πάρεις το Nexus S, είναι το πιο value for money τηλέφωνο αυτή την στιγμή με την προσφορά που του έχει κάνει στα 300€. Είναι πολύ γρήγορο, σίγουρα θα πάρει τουλάχιστον άλλη μια αναβάθμιση και θα είναι από τα πρώτα. Βέβαια έχει ένα μείον στο ότι το κατασκευάζει η SΛMSUNG=πλαστικά αλλά τα συγκεκριμένα είναι καλής ποιότητας! Άμα το θες για 3 χρόνια του βάζεις μια μεμβράνη προστασίας και μια θήκη και είσαι OK πιστεύω.

Το έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου και πιστεύω για πρώτη φορά ότι έδωσα πιο σωστά τα χρήματά μου για κινητό από κάθε άλλη φορά.

Δημοσ.

Εχων το desire s μπορω να σου πω οτι δεν αξίζει τοσα χρηματα. Απο την αλλη το φτηνότερο αλλα πολυ δυνατοτερο optimus 2x ειναι πραγματικα best value for money και για λίγα € παραπανω απο το nexus το κανει σκονη. Δυπηρινο και goforce gpu.Η ποιότητα κατασκευής του ειναι ικανοποιητικη με αριστο στη αφη gorilla glass πλαστικο καλης ποιότητας γυρω αλλα δεν σε νοιάζει κιόλας μιας κατα 99% θα του βαλεις silicon case.Σε ενα vs με το desire θα σου ελεγα οτι ειναι πιο χοντροκομενο και προς το παρον δεν εχει 2.3 ομως το περιμενουμε μεσα στο μήνα.Σε crash test εχει αντεξει 2 φορές πτωση 2 μετρων απο το κρεβατι μου κουκετα αλοβιτο και αγρατζουνιστο. Βοηθησε και το silicon case.

Οσο για το wf s μακρια. Αν θες οικονομικο κινητο δες το ideos x5. Εχει δυνατοτητες παρομοιες με το desire s αλλα μιση τιμη.

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα για το Optimus 2x ότι κάνει σκόνη κιόλας το Nexus, όχι τίποτα άλογο να μην εˊκμαστε υπερβολικοί. Το nexus είναι από τα ταχύτερα κινητά με android αφού συγκρίνεται άνετα με τα δυπύρινα και σίγουρα είναι το ταχύτερο μονοπύρινο. Όταν μας λέει ότι θέλει να το κρατήσει 2-3 χρόνια το τηλέφωνο δεν θα έλεγα το ideos που έχει 800MHz επεξεργαστή και από αναβαθμίσεις τα πάντα αμφίβολα. Ή δυπύρινο ή Nexus, από δυπύρινα το galax II είναι καυτό στην τιμή και το Optimus 2x ακόμη δεν έχω δει την ταχύτητα που θα περίμενα από δυπύρινο. Πάλι το nexus είναι μονοπύρινο και μετά δεν ξέρω αν θα είναι με τα παιχνίδια ικανό να τα τρέχει το ίδιο γρήγορα με σήμερα.

Αυτή την στιγμή και για ένα χρόνο ακόμη πιστεύω ότι το nexus θα είναι πολύ ψιλά.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι εναλλακτικές επιλογές,ειδικά με το huawei εντυπωσιάστηκα με την τιμή του για αυτά που παρέχει!Αλλά,δεν ξέρω από θέμα σχεδίασης και αισθητικής τα htc τα έχω λατρέψει :wub: γι'αυτό και σκεφτόμουν αυτά τα δύο κινητά...

Αν έπεφτε το desire s κάτω από τα 350 ευρώ θα το είχα τσιμπήσει χωρίς δεύτερη σκέψη,αλλά.....

Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές το ζήτημα του πόσο θέλω να κρατήσω το κινητό,να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω το κινητό για μόστρα,αλλά παράλληλα επιθυμώ ότι πάρω να μην απαξιωθεί πάνω στο χρόνο από θέμα υποστήριξης...

Το nexus s έχει φοβερά χαρακτηριστικά επίσης αλλά από σχεδιασμό επίσης υστερεί,λίγο χοντροκομμένο...

Όσο για το optimus2x παρά το ότι κρύβει ένα τέρας μέσα του το βρίσκω χειρότερο από το nexus s σε σχεδιασμό.

Τέλος,γιατί μακριά από το wildfire s; Είναι τόσο γλυκούλι ^_^ .Και τέλος πάντων πόσο γρήγορα μπορεί να απαξιωθεί;Όλα τα αππς που θα βγαίνουν από τώρα θα είναι μόνο για διπύρηνους; :P

Πήρε το αφτί μου ότι έρχονται οι διάδοχοι του desire και του wildfire....να περιμένω;;

Δημοσ.

οι διαδοχοι του desire kai wf ειναι τα S ;-)

Μακρια οχι γιατι ειναι μαπα αλλα γθατι ειναι πολύ ακριβό για τα specs του. Οπως θα ελεγε και ο αρχαγγελος στα 150 θα ηταν ενδιαφερουσα προταση. Ουτε adobe flash δεν εχει μονο flash lite.

Αν δινεις ομως τοση βαση στο σχεδιασμο και λιγότερη στα specs χτυπα το. Δεν θα μείνεις δυσαρεστημενος. Απλα θα ειχες πολυ καλυτερη εμπειρια με το ideos πχ.

Κανενα απο αυτα τα κινητα δεν θα "απαξιωθει". Οσο κανεις την δουλειά σου θα είσαι καλα και η htc εχει και πολυ ομορφο software εκτος απο κουτια

Δημοσ.

Προφανώς εννοούσα και το s στα μοντέλα orlox :P

Και ναι δίνω και λίγο σημασία στη σχεδίαση αφού σούπερ σπέκς και τετράγωνη συσκευή δεν έχουν νόημα.... <_<

Όσο για τις αδυναμίες του wf s έλα μωρέ κάνουμε ένα overclocking και είμαστε κομπλέ! :lol:

Πώπω...δεν περίμενα πραγματικά να το λέω αυτό τόσο νωρίς,overclocking στα κινητά;; :o :o Πόσο γρήγορα τρέχουμε;;

Δημοσ.

φιλε μου το desire s θα το απερριπτα αμεσως γιατι εναι πολυ ακριβο γιαυτα που δινει οπως και το wildfire s που ειναι χειροτερο απο το ideos x5 το οποιο εχει 190 ευρω με πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα.αν δωσεις 300+ τοτε το Lg optimus 2x ειναι μονοδρομος στα 340.φοβερο hardware θα παρει και την 2.3 τωρα εχει και ικανοποιητικη υποστηριξη απο xda μια χαρα ειναι.απο μονοπυρηνα στις τιμες που ειναι τωρα μονο το nexus s αξιζει και το galaxy s.

απο 299 εως 340 οι επιλογες μου κατα σειρα θα ηταν lg optimus 2x,nexus s,galaxy s και αν δεν ξοδεψεις τοσα πας καρφι για ideos x5 στα 190 η περιμενεις ενα μηνα το huawei vision Που θα παιξει στα 200 ευρω μαλλον

Δημοσ.

Πραγματικά η HTC είχαν φανταστικό σχεδιασμό και λέω είχε για έφυγε ο designer της απο το 2012 λογικά θα δολυμε άλλη HTC.

Σπίτι λςιτουργικό μόνο το Nexus δεν θα απαξιωθεί σίγουρα μιάς και για όλα τα άλλα είναι υπεύθυνες οι εταιρίες όποτε ξυπνήσουν.

Δεν θα το έλεγα χοντροκομμένο σαν το iPhone 3GS είναι και έχει καλπύλη στην οθόνη που θα την λατεέψεις μετά από λίγο καιρό. Απλό πάχος είναι ελάχιστα πιο παχύ από το galaxy. Σε. HTC εγώ θα έπερνα ή το Desire S ή το Sentation που είναι αρκετά ακριβό βέβαια.

Δημοσ.

Μμμμ οκ ας κάνω έναν απολογισμό:

-Desire S:πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει

-Wildfire S:πολύ αδύναμο για την τιμή του

-Nexus S:σίγουρη υποστήριξη από μαμά google αλλά αρκετά παχύ...

-Huawei ideos:vfm αναμφισβήτητα απλά η σχεδιασή του είναι ότι να ναι...

-Optimus2x (prime? :-D ):πολύ καλά σπέκς αλλά 300 ευρά για αυτό design;

Θα ήθελα να ακούσω την άποψη κατόχων wf s και του huawei για να καταλήξω κάπου τελικά....

ps:Είναι ξεφτίλες!!!(για τα καταστήματα πώλησης λέω... :-( ) Αν δείτε στο γράφημα τιμών που έχει το σκρόυτζ για το desire s το πούλαγαν 350 στα μέσα ιουλίου!! Τι να πείς....

ps2:Ερώτηση προς όλους.Παζάρια παίζουν σε κανέναν μεγάλο πολυκατάστημα;;Δηλαδή να πάω και να τους δείξω πχ ότι έχω χαμηλότερη τιμή κατα 100 ευρώ+ και να μου κάνουν προσφορά;Παίζει κάτι τέτοιο;Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Μη ξεχνάς και τον παράγοντα ευχρηστία και επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο από ότι έχω κοιτάξει τα πιο απροβλημάτιστα κινητά σε αυτά τα λεφτά είναι το optimus black και desire s.

Μην κοιτάς μόνο specs, η lg στην αμερική έφαγε και μύνηση για το optimus 2x http://www.gsmarena.com/lg_faces_class_action_lawsuit_over_optimus_2x_power_issues-news-2906.php

Το optimus black είναι πολύ ωραίο κινητό και κάθεται πολύ όμορφα και στο χέρι το μόνο μειονέκτημα για εμένα είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα βιντεοκλήσης με skype μιας και το froyo δεν υποστηρίζει τη μπροστινή κάμερα.

Από την άλλη το desire s έρχεται με gingerbread και ότι κάνει το κάνει απροβλημάτιστα. Μπορεί να μην είναι διπύρηνο αλλά από το να σου βγαίνει η ψυχή με το optimus 2x χίλιες φορές. Το θέμα είναι να χαίρεσαι με το κινητό και όχι να ασχολείσαι με beta testing.

Εγώ σου λέω desire s για να χαίρεσαι τη συσκευή. Και το optimus black καλή επιλογή αλλά αρχή μου είναι να αγοράζω ένα προιόν όταν με καλύπτει στα πάντα που κάνει τη στιγμή που το αγοράζω και όχι να περιμένω αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Οι μερες που το optimus 2x σου έβγαζε την ψυχη εχουν ευτυχώς περασει.

Εχω το και το ideos και το desire s και το optimus 2x μεταξυ αλλων.

Το ideos δεν εχει ασχημο design και με μια θηκουλα σιλικονης δεν παιζει ρολο κιολας.

Το desire s σιγουρα ειναι το πιο ο

ομορφο παντως.

Αν μου δινανε 350 και μου λεγανε παρε ενα κιν θα επερνα το optimus. Αν δεν υπηρχε το optimus 2x θα επερνα το ideos και τα υπόλοιπα καραμέλες παραλία η ποτα :-)

Δημοσ.

Οι μερες που το optimus 2x σου έβγαζε την ψυχη εχουν ευτυχώς περασει.

Εχω το και το ideos και το desire s και το optimus 2x μεταξυ αλλων.

Το ideos δεν εχει ασχημο design και με μια θηκουλα σιλικονης δεν παιζει ρολο κιολας.

Το desire s σιγουρα ειναι το πιο ο

ομορφο παντως.

Αν μου δινανε 350 και μου λεγανε παρε ενα κιν θα επερνα το optimus. Αν δεν υπηρχε το optimus 2x θα επερνα το ideos και τα υπόλοιπα καραμέλες παραλία η ποτα :-)

μήπως πουλάς το desire s ;

Δημοσ.

Επ! Ενδιαφέρομαι και εγώ για desire s σε καλύτερη τιμή B)

Πάντως εφο έχεις δίκιο αν θέλω να λειτουργώ τα πάντα απροβλημάτιστα το desire s είναι μονόδρομος(σε σύγκριση με wf s πχ).

Αρκεί να βρώ μια καλύτερη τιμή.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...