Προς το περιεχόμενο

LG Optimus 2X + NDrive χάρτες = 399 @ Πλαίσιο

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δεν αξιζει τον κοπο κατα τη γνωμη μου να δωσεις τοσα παραπανω. και το open365 ειναι οντως αξιοπιστο καθως εχω αγορασει απο. αν τωρα δεν βαζει μυαλο το καθε πλαισιο ειναι θεμα πολιτικης τους.

Δημοσ.

Παιδες δεν αξιζει τον κοπο κατα τη γνωμη μου να δωσεις τοσα παραπανω. και το open365 ειναι οντως αξιοπιστο καθως εχω αγορασει απο. αν τωρα δεν βαζει μυαλο το καθε πλαισιο ειναι θεμα πολιτικης τους.

Μαζί σου. Ποτέ τους να μη βάλουν μυαλό. Υπάρχουν κι άλλα καταστήματα και μάλιστα πολύ πιο αξιόπιστα. :)

Δημοσ.

Έλεος εγώ που παίρνω από χιλιόμετρα μακριά Κίνες Αμερικές κτλ και είναι καλύτερα της ελληνικής αντιπροσωπείας είμαι λάθος?

Μαζι σου ειμαι ρε Φιλε και εγω ...Αλλωστε τις πιο πολλεσ μου αγορες τις εχω κανει απο το Ebay ... αλλα παιζονται πολλα παινιδια με το στοκαρισμα το μηχανηματων στα eshops Βγαζουν προιντα κραχτες οπως τα super Market για να γινουν γνωστα ....

Οταν παραγγειλεις κατι ειναι φορες που περιμενεις μεχρι να το παραγγειλουν μιας και δεν εχουν αποθεμα ....Η αλλες φορες σου λενε εχει εξαντληθει παρολα αυτα αποτελουν γερο κραχτη μιασ και ειναι στην κορυφη στο Skroutz search..

Ενημερωτικα πολλες εταιριες ..ειναι κλειστες και δεν εχουν αλλαξει τιμες ...

Ειναι πολλα τα παιχνιδια του εμποριου στην Ελλαδα ποσο μαλλον Του Ηλεκτρονικου ..που ειναι και περιορισμενος ο ελεγχος ...

Εγω εχω ψωνησει πολλες φορες απο το πλαισιο - Τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα ...ποτε δεν ειχα προβλημα ..και παντα μου κανουν την καλυτερη τιμη ...και με δοσεις ....

Δημοσ.

Αν σας προβληματίζει το σέρβις, να σας πω ότι και στο πλαίσιο να το πάτε τό κινητό θα φύγει στην lg. Επισης η lg έχει απίστευτη εξυπηρέτηση στο σέρβις. Έχει on site εγγύηση. Τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχονται το παίρνουν και στο επιστρέφουν σε 4 εργάσιμες. Άρα το αγοράζουμε απο όπου το έχουν φθηνότερο.

bloglg.gr/2011/07/η-lghere4u-έρχεται-κοντά-σου/

στην vodafone γιατι εχει 500 ευρω μονο η συσκευη;;!!!

Για να κοροϊδεύουν όσους έχουν επιδότηση συσκευής.

Δημοσ.

Αν σας προβληματίζει το σέρβις, να σας πω ότι και στο πλαίσιο να το πάτε τό κινητό θα φύγει στην lg. Επισης η lg έχει απίστευτη εξυπηρέτηση στο σέρβις. Έχει on site εγγύηση. Τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχονται το παίρνουν και στο επιστρέφουν σε 4 εργάσιμες. Άρα το αγοράζουμε απο όπου το έχουν φθηνότερο.

bloglg.gr/2011/07/η-lghere4u-έρχεται-κοντά-σου/

Για να κοροϊδεύουν όσους έχουν επιδότηση συσκευής.

εμενα που μου δινουν 450 ευρω επιδοτηση να το παρω η να κοιταξω κανενα αλλο;

Δημοσ.

εμενα που μου δινουν 450 ευρω επιδοτηση να το παρω η να κοιταξω κανενα αλλο;

Να βάλεις την επιδότηση στα πάγια και να το πάρεις από αλλού.....

Δημοσ.

Να βάλεις την επιδότηση στα πάγια και να το πάρεις από αλλού.....

Σε αυτήν την περίπτωση σου βάζουν όλο το ποσό της επιδότησης ή αν το ρίξεις στα πάγιο τρώει haircut(τι άλλο θα μάθουμε με την κρίση);

Δημοσ.

βασικα τα 450 ειναι επιδοτηση απο 3 νεες συνδεσεις (φορητοτητα απο wind, μου εδιναν 200 επιδοτηση και την εκανα με ελαφρα...)

Δημοσ.

καλησπερα επειδη κ γω το ψηνω να το παρω το συγκεκριμενο γιατι πιστευω στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο σε android...

η συσκευη οσοι την πηρατε προσφατα εχει μεσα το καλοδιακι hdmi??γιατι νομιζω προβλεπεται να υπαρχει μεσα στην συσκευασια.

γιατι αν το αγορασεις εξτρα μπορει να εχει κανα 20αρακι ευρος....φοβαμαι μηπως το κανουνε κουτρα οι επιτηδιοι...

Δημοσ.

Σε αυτήν την περίπτωση σου βάζουν όλο το ποσό της επιδότησης ή αν το ρίξεις στα πάγιο τρώει haircut(τι άλλο θα μάθουμε με την κρίση);

Μπορείς να το ρωτήσεις αυτό....:)

Δημοσ.

καλησπερα επειδη κ γω το ψηνω να το παρω το συγκεκριμενο γιατι πιστευω στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο σε android...

η συσκευη οσοι την πηρατε προσφατα εχει μεσα το καλοδιακι hdmi??γιατι νομιζω προβλεπεται να υπαρχει μεσα στην συσκευασια.

γιατι αν το αγορασεις εξτρα μπορει να εχει κανα 20αρακι ευρος....φοβαμαι μηπως το κανουνε κουτρα οι επιτηδιοι...

Ναι έχει καλώδιο μεσα ..Και με την Αγορά του έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος !!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κατιτις? Με τους χάρτες ndrive , ξέρει κανείς αν: α) έχουν δωρεάν πλοήγηση και β) αν έχουν ενημερώσεις χαρτών και πλοήγηση για πάντα? (μέχρι τώρα ήμουν κάτοχος κινητού nokia και με τα ovi maps αυτά ισχύουν).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...