Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια private server στο MWO

sinta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

θα ηθελα την βοηθεια σας, για μια προσπαθεια που κανω να δημιουργησω ενα private server στο online παιχνιδι Magic World Online(MWO)

Αν καποιος εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο παιχνιδι ή με κατι αναλογο θα ηθελα ,παρακαλω,την βοηθεια του

(θελω κατι τετοιο-εκτος αν καποιος μου βρει κατι αλλο-) : μεσω του hamachi(προτιμοτερο) να συνδεομαι με αλλα ατομα σε ενα κοινο δικτυο(network) και μεσω ενος προγραμματος (του MySQL/Navicat νομιζω ) να ανοιγω το serverlist (με το δικο μου server) και στη συνεχεια να τρεχει το παιχνιδι χρησιμοποιωντας αυτο το server (το δικο μου server) ....

Αν παραλειπτω κατι σημαντικο παρακαλω πειτε μου...

Ευχαριστω!

Δημοσ.

λοιπον εχω ασχοληθεί με private servers ειδικα στο tales of pirates! γενικα η διαδικασια ειναι απλη:

1. αποφασιζεις αν θελεις να ειναι hamachi ή non-hamachi(το οποιο ειναι προτεινόμενο και καλυτερο! )

2. κατεβαζεις και τροποποιεις τα server files του παιχνιδιου που θελεις να κανεις private server (η μονη τροποποιηση ειναι να βαλεις απλα την ip σου

3. μεσω του SQL Server (2000 εκδοση αν δεν θες ο βιος σου να γινει αβιοτος) <<συμαζευεις>> ολα τα databases των server files!

4. κανεις launch τον server σου!

Δημοσ.

κατεβαζω το sql 2000 ,αλλα μου λεει οταν παω να κανω εγκατασταση οτι αυτη η εκδοση δεν ειναι συμβατη με τη δικη μου (εχω windows 7 premium)

εχω το sql 2008 μηπως μπορω να κανω κατι απο εκει ...;

και επισης μπορεις να εξηγησεις λιγο τι ακριβως κανω με τα databases ....;

Δημοσ.

κατεβαζω το sql 2000 ,αλλα μου λεει οταν παω να κανω εγκατασταση οτι αυτη η εκδοση δεν ειναι συμβατη με τη δικη μου (εχω windows 7 premium)

εχω το sql 2008 μηπως μπορω να κανω κατι απο εκει ...;

και επισης μπορεις να εξηγησεις λιγο τι ακριβως κανω με τα databases ....;

ναι, εμ... υπαρχει μια βλακεια με το sql 2000: λειτουργει μονο με xp! τεσπα στα databases δεν κανεις τιποτα αλλο παραμονο ενα browse στα server files σου μεχρι να βρεις τα αρχειακια .dbo (=databases) τα οποια απλα θα <<συγχρονισεις>> με τον server σου! γενικα αν δεν πετυχει με την πρωτη μην τα παρατησεις διοτι οι server γινονται οταν τους καπνισει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...