cabdik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 λοιπον. χτες το παρελαβα και αφου εκανα τα απαραιτητα, εγκατασταση win και δημιουργια recovery discs, αρχισα να "παιζω" μαζι του να δω πως ανταποκρινεται. αυτο που εχω να πω μεχρι στιγμης ειναι οτι, παρ'ολο που εχει μονοπυρηνο επεξεργαστη, αποκρινεται πιο αμεσα απο ενα asus με core i3-370-4gb ram που δουλευω καπου καπου!!! παντα μιλαω για απλες εργασιες, ιντερνετ, παρακολουθηση βιντεο, εγκαταστασεις- απεγκαταστασεις προγραμματων! ο γρηγορος δισκος δινει μεγαλη ανασα στο συτημα. επισης αλλο ενα χαρακτηριστικο που μου εκανε εντυπωση, ειναι οτι οταν το λαπτοπ λειτουργει στη μπαταρια, τα γραφικα τα αναλαμβανει η onboard 4250 για οικονομια!! οταν ειναι στη πριζα βαζεις οποια θες, ειτε αφηνεις την 4250, ειτε το γυριζεις στην 5470 οταν χρειαστεις δυναμη!! μεχρι να καταλαβω τι γινοταν, νομιζα οτι δεν ειχε εξωτερικη καρτα αλλα μονο την 4250....!! ποιοτητα κατασκευης σαφως και δεν διεκδικει δαφνες, αλλα ειπαμε.....φτηνο λαπτοπ ειναι μην ζηταμε και αλουμινενιο πλαισιο!!! πιστευω, επισης, οτι μια καλη αναβαθμιση που μπορει να γινει, ειναι αλλη μια μνημη 2gb (εχει ενα στικακι 2gb), θα δωσει κι αλλη μια μικρη ανασα στο συστημα! παντως μονο και μονο η διαφορα που δινει ο δισκος ειναι αρκετη να κανεις ολα τα βασικα. για gaming δεν θα το δοκιμασω καν, καθως δεν προοριζεται ουτε κατα διανοια για αυτο!!
SETH-X Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ρίξε μια ματιά σε αυτό, είναι καλύτερο από αυτά που ζητάς γιατί έχει και δυνατότητες για πιο multimedia καταστάσεις: http://www.systemsolution.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30082
bill_viper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας. Παίζει και αυτό βέβαια στα ίδια χαρακτηριστικά και στα 329 από MediaMarkt: http://www.insomnia.gr/topic/417457-notebook-hp-g62-b50sv-%CF%83%CF%84%CE%B1-media-markt-%CF%81%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82-329-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ Προσωπικά θα προτιμούσα τα Lifebook για λόγους εγγύησης και ποιότητας κατασκευής, σε σχέση με τα HP. xfade you made my day! Μόλις γύρισα από τα MediaMarkt Ρέντη όπου αγόρασα το HP G62-b50 στα 329€!!! Στο παραπάνω link έχω γράψει και τις εντυπώσεις μου.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 πιστευω, επισης, οτι μια καλη αναβαθμιση που μπορει να γινει, ειναι αλλη μια μνημη 2gb (εχει ενα στικακι 2gb), θα δωσει κι αλλη μια μικρη ανασα στο συστημα! παντως μονο και μονο η διαφορα που δινει ο δισκος ειναι αρκετη να κανεις ολα τα βασικα. για gaming δεν θα το δοκιμασω καν, καθως δεν προοριζεται ουτε κατα διανοια για αυτο!! αν και μπερδευτηκα ποιο πηρες μετα απο τοσα που ειπαν εν τουτοις αμα εχει 2 giga μνημη ναι πηγαινε βαλτου αλλα 2.ειναι φτηνη και ειναι μια αναβαθμιση που αξιζει. Ρίξε μια ματιά σε αυτό, είναι καλύτερο από αυτά που ζητάς γιατί έχει και δυνατότητες για πιο multimedia καταστάσεις: http://www.systemsol...roduct_id=30082 αγορασε ηδη ο τοπικ σταρτερ.
cabdik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εχω παραγγειλει αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0535061&catid=010200, αλλα δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου. την δευτερα θα παραληφθει, οποτε θα μπορω να σου πω λεπτομερειες. παντως 2 στοιχεια που με εκαναν να το επιλεξω ειναι ο δισκος που εχει στις 7200, και η καρτα γραφικων που δεν ειναι η βασικη "onboard" που βαζουν συνηθως σε αυτη την κατηγορια!! το ανεφερα σε προηγουμενο ποστ ποιο μοντελο παραγγειλα. δεν ηταν για μενα. ενος φιλου για ιντερνετ, ειναι..!!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 το ανεφερα σε προηγουμενο ποστ ποιο μοντελο παραγγειλα. δεν ηταν για μενα. ενος φιλου για ιντερνετ, ειναι..!! με τοσα Post μπερδευτηκα ενταξει πραγματι τα αλλα 2 giga μνημη θα ειναι καλη φαση.επισης ρωτα σε καμια hp για επεκταση εγγυησης για κανα χρονο ακομα.οχι αυτα που εχουν τα Multirama αλλα επεκταση hp official γιατι το multirama Ουτε εγω δεν ξερω τι δινει.hp care pack το λενε νομιζω.θα δεις και στο google σαν Hp warranty extension. δες τιμες εδω http://www.skroutz.gr/c/107/guarantee.html?keyphrase=hp+care+pack
Herculess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 με τοσα Post μπερδευτηκα ενταξει πραγματι τα αλλα 2 giga μνημη θα ειναι καλη φαση.επισης ρωτα σε καμια hp για επεκταση εγγυησης για κανα χρονο ακομα.οχι αυτα που εχουν τα Multirama αλλα επεκταση hp official γιατι το multirama Ουτε εγω δεν ξερω τι δινει.hp care pack το λενε νομιζω.θα δεις και στο google σαν Hp warranty extension. δες τιμες εδω http://www.skroutz.gr/c/107/guarantee.html?keyphrase=hp+care+pack 4 χρόνια πριν σαν φοιτητής είχα επιδότηση και πήρα HP pavilion με επεκταση της εγγύησης στα 2 χρόνια. Στον 1 και μισό χάλασε.... τυχερός που είχα την επέκταση θα πεις... αλλά εμεινα χωρίς λαπτοπ για 2,5 μήνες και έχω να σου πω ιστορίες αλλων 3-4 γνωστών μου με ΗP και 2μηνα στο σερβις τους. Οι ανθρωποι είναι αματσουρς οπότε μην μπλέξεις μαζί τους
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 γενικως στην Hp οτι πληρωνεις παιρνεις.εν το μεταξυ στο service κοντα στο σταυρο ελεγαν οτι σου δινουν αλλο laptop μεχρι να φτιαχτει το δικο σου μετα πληρωμης βεβαια.50 την εβδομαδα νομιζω. σε λιγο η Hp θαγινει χειροτερη απο acer σε servive.Ποιοτικα ευτυχως ειναι καλυτερη
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Φαντάσου δηλαδή, αν δεν έγραφε από την αρχή ο άνθρωπος: "Παιχνίδια δε μ'ενδιαφέρουν καθόλου.", τι θα του πρότειναν κάποιοι (σοβαρά τώρα, τι κόλλημα είναι αυτό με την πλειοψηφία των gamers, να αδυνατούν να κατανοήσουν ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για παιχνίδια; )
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Φαντάσου δηλαδή, αν δεν έγραφε από την αρχή ο άνθρωπος: "Παιχνίδια δε μ'ενδιαφέρουν καθόλου.", τι θα του πρότειναν κάποιοι (σοβαρά τώρα, τι κόλλημα είναι αυτό με την πλειοψηφία των gamers, να αδυνατούν να κατανοήσουν ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για παιχνίδια; ) αν και δεν ειμαι gamer πολλες φορες το λεω 2 φορες γιατι πολυ λενε οκ δεν το θελω για παιχνιδια και μετα λενε α εβαλα το ταδε παιχνιδι και δεν παιζει.η σου λενε ε ναι δεν παιζω παιχνιδια αλλα που και που ριχων και κανα παιχνιδι και σου λενε κανα παιχνιδι βαρβατο.και εγω δεν παιζω παιχνιδια αλλα που και που ριχνω κανα adventure που ευτυχως δεν ζητανε καμια σοβαρη καρτα.οταν θες παιχνιδια δυστυχως θες πολυ καλο pc.ειναι σπανιο να βλεπεις ατομο να μην παιζει παιχνιδια ΚΑΘΟΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ λενε δεν παιζω παιχνιδια και εννοουν δεν παιζω παιχνιδια στο pc αλλα το ps3 το λιωνω
deesnider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 "ειναι σπανιο να βλεπεις ατομο να μην παιζει παιχνιδια ΚΑΘΟΛΟΥ" Αν, εκτός από σπάνιο, ήταν και "περιζήτητο", θα μπορούσα να κάνω μια καλή μπίζνα ρε γαμώτ... Να κόβω εισιτήριάκι για να έρχονται να με ...βλέπουν! (Μιλάμε για καθολική "άρνηση"! Ούτε ...πασιέντζα!)
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν, εκτός από σπάνιο, ήταν και "περιζήτητο", θα μπορούσα να κάνω μια καλή μπίζνα ρε γαμώτ... Να κόβω εισιτήριάκι για να έρχονται να με ...βλέπουν! (Μιλάμε για καθολική "άρνηση"! Ούτε ...πασιέντζα!) εισαι μοναδικος τοτε.οκ και εγω δεν ειμαι fan ειδικα σε πολεμικα αλλα α.δεν εχω πολυ χρονο κιολας .β.τον χρονο που εχω τον ξοδευω αλλου αλλα αμα τυχει λιγος χρονος οκ μπορει να παιξω κανα adventure Που ακονιζει το μυαλο.οχι first person και football και δεν ξερω.)και βεβαια αυτο που θα επαιζα ανετα ειναι το diablo.πασιεντζα εχω χρονια.καλυτερα κανα Mind game απο αυτο.taipei κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.